Lidt af hvert

B SOM I BAMSE…

10/04/2006

Første feriedag…
– hvorfor ringede vækkeuret så kl.07??
– hvorfor skulle pigerne op, selv om vi havde spillet Matador til sent??
– hvorfor sprang vi på toget allerede lidt over 8??

For at kommet til Århus og “bygge” bamser, det havde jeg i et øjebliks svaghed lovet mine piger, og i dag skulle det være!
Og jeg vil sige, at det var den helt rigtige disposition, det der med at tage tidligt afsted; vi kom 50 min. før åbningstid og blev familie nr.15 i køen udenfor forretningen.

Faktisk havde vi det rigtigt hyggeligt, pigerne glædede sig vildt, og checkede uret hvert andet minut, de kiggede længselsfuldt ind gennem ruderne, og snakkede frem og tilbage om, hvad der nu skulle købes!
Mor stod for selve bamsen og ét sæt tøj, resten måtte de selv sponsorere..

Amanda er familiens mest passionerede katte-elsker, så det blev selvfølgelig til en leopard, der straks blev døbt Spot, og Laura måtte selvfølgelig eje butikkens blødeste hund, der nu hedder Futte.
Personalet var super børnevenligt, snakkede med børnene og gav sig god tid på trods af menneskehavet, og selv om det er en kæmpe pengemaskine, det koncept, så nød jeg nu at se pigernes strålende ansigter.
Halvanden time tog seancen, og alle mine planer om videre bytur ud i Århus blev skrinlagt, jeg havde ikke mere at gi’ af, havde ellers regnet med forårssko til pigerne, Isager-besøg til mig selv, frokost og almindeligt oseri…

Men nej tak, da vi kom ud af Build-A-Bear styrede jeg direkte mod den første den bedste kaffebar og inhalerede en dobbelt latte, rundede Gad og købte mig en billig, men top inspirerende, tærtebog, og så småløb vi ned og hoppede på toget mod vest!!
På vej til toget passerede vi bamse-himmeriget og de ca 250 (!!!), der stod i kø udenfor, “Go’ Påske” sagde jeg og smilede sødt til de forældre, der allerede så matte og opgivende ud.

Pigerne snakker allerede om, hvad de nu skal købe, når de får sparet lidt op; men næste gang snupper vi en halvkedelig onsdag i strålende sol, så kan det være, at vi er de eneste…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Britta 10/04/2006 at 16:21

  De åbner den 24. april her i Odense – tror lige jeg venter til det væreste hysteri har lagt sig inden jeg kigger ind 🙂
  Kunne godt forestille mig at jeg “kom til” at bygge en bamse til Rasmus.

 • Reply Mette 10/04/2006 at 18:39

  Desværre har jeg også været forbi (kun forbi) en halvkedelig onsdag. Da var der også kø…! Jeg blev straks interesseret, billig tærtebog……?! Mig der elsker tærter. Nu kan du have god samvittighed resten af ferien, en tur i Build-a-Bear den tager altså kegler!

 • Reply conny 10/04/2006 at 19:11

  Jeg priser mig lykkelig over, at mine piger er store, for jeg tror ikke, der er noget, der hedder en halvkedelig onsdag i Build-a-Bear 🙂
  Og jeg har det ikke godt med lange køer, og egentlig heller ikke med den der bamseide.
  Men på den anden side – den glæde, der lyser ud af de små pigers ansigter, den ville også være værd at tage med trods ens egne holdninger.

 • Reply Anne 10/04/2006 at 19:13

  Den hedder slet og ret “Tærter”, og er af Sarah Banbery, 49.- kr, og fyldt med opskrifter på både små og store, salt og søde tærter.
  F.eks.Birkestærter med cherrytomater, Tærter med artiskok og pancetta, Tærte med gedeost og timian, Blåbærtærte med leomncurd og så lige Ricottatærte med figner og honning….
  UHM siger jeg bare!!

 • Reply Jeanette Hegaard Hansen 10/04/2006 at 20:10

  De er så søde de bamser.
  Men tålmodighed til at stå i kø? det tror jeg ikke jeg har.
  Albert fik en i dåbsgave – det synes jeg egentlig var en god ide.
  Kh Jeanette

 • Reply Anne Lindholt Ottosen 10/04/2006 at 20:10

  Ih du fredsens – vi var i Bruuns Galleri i dag og passerede en meget lang kø kl. 10:15 og en endnu længer en time senere. Oh gru. 🙂

 • Reply Fru Schwartz 11/04/2006 at 07:00

  Pengemaskine eller ej – Jeg har aftalt med mig selv at Laura og jeg tager toget til Århus og bygger en bamse en “dødkedelig onsdag” engang inden jeg føder! Det er en gave til hende fordi hun – endelig – er begyndt at sove hele natten i EGEN seng!! (Det var garanteret også på tide!!)

  Kh – og god påske
  Helle

 • Reply Mette 11/04/2006 at 16:14

  Det lyder som et godt fund din tærtebund. En af dem man tilfældigt falder over… k.h. Mette

 • Reply Mette 11/04/2006 at 19:57

  …jeg mener tærte-BOG! k.h. den misundelige sjællænder

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.