Lidt af hvert

SØNDAGS-UDFLUGT…

12/03/2006

Ikke med blød hat og 40 km. i timen, men med sved på panden og gang i den!!
Naboerne ringede og foreslog en tur til BaboonCity, og den var vi da med på….

4 timer med drøn på, mega-basket, curling, pool, den ene vilde rutchebane efter den anden, hop, spring, skrig og hvin, og for hulen da hvor vi havde det dejligt, vi fik fugtigt hår af action, ømme maver af grin og blev trætte på den gode måde!!

Lidt strik blev det såmænd også til, for samme energi-niveau som ungerne har jeg ikke, heller ikke fysikken kan følge med, og derfor må jeg ha’ en time-out ind imellem, og så kan pindene blive motioneret.
Der strikkes Ruffles af Maikens Uru-garn, det bliver flot, men det er ikke så spændende at strikke; færdigt skal det nok blive, for det bliver ugens udvalgte sammen med Moonlight, der vokser støt på trods af “underlige” udtagninger, jeg ikke helt forstår…

Uglerne er skyllet op, og ligger nu og venter på perle-øjne og små perlemorsknapper, den bliver bare så sød, at jeg næsten fristes til en efternøler!!

Om en time er der middag hos naboerne, hun serverer hamburgerryg med grøntsager, ikke dårligt; og jeg har indtil da ro til at brygge lidt på en ansøgning, der skal være inde i morgen, men der om senere….

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Mette 12/03/2006 at 19:13

  Søde ugler, men ingen efternøler her, tak! Lyder som en god eftermiddag for børn i alle aldre. k.h. Mette

 • Reply britt 12/03/2006 at 22:01

  wow- der sker sørme noget her på bloggen! Uglerne er fantastiske intet mindre!! En af de sødeste babytrøjer jeg har set!!
  Og farven til din Moonlight er skøn!
  KH Britt

 • Reply strikkeforsker 12/03/2006 at 22:27

  Ugleblusen er utrolig flot, afgjort en af kandidaterne til næste barselsgaveprojekt.

  Ulla

 • Reply Sofie 12/03/2006 at 23:38

  Den uglebluse er jo genial – og nu kan jeg også se hvor navnet kommer fra…man har vel lov til bare at være en lille smule langsom i optrækket 😉
  KH Sofie

 • Reply Jeanette Hegaard Hansen 13/03/2006 at 08:49

  Den trøje er bare rigtig, rigtig sød.
  Hilsner Jeanette Hegaard

 • Reply Bettina 13/03/2006 at 13:25

  Jeg går helt lyst til, som andre fortæller, at de gør; strikke til en “barselshylde” til kommende fødsler, uden decideret modtager…men bare for at skabe noget så aldeles nuttet! :o) Svigerinden, der er en uge over termin, er for lidt taknemmelig og samtidig selverklæret for begavet af dyrt babyarvetøj fra andre, til, at hun skal strikkes til.

 • Reply Anne 13/03/2006 at 15:23

  Det har været så dejligt at strikke et lille bitte stykke tøj, og så har garnet været den rene svir!! Nu hvor den er skyllet op, er den bare så blød og lækker, jeg MÅ ha’ noget mere af den slags luksus-garn.
  Ideen med en barselshylde er super, desværre er der ikke så mange i min berøringsflade, der barsler, vi er ovre det, næste omgang:børnebørn…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.