Lidt af hvert

TOTALT HERRE-ØV…

06/02/2006

Her kunne så ha’ siddet et billede af en keramikskål, der langsomt er ved at falde fra hinanden nede i formen, man behøver ikke engang løfte den op for at få den til det….

Irriteret og ærgerlig, det er vist de ord, der ganske kort beskriver mine følelser, når jeg kigger ned i formen, ØV!!!
Jeg har lyst til at vende hele møget ud i skraldespanden, men jeg besinder mig og vil prøve at udtænke en plan; måske kunne jeg rulle noget andet ler meget tyndt ud, beklæde en form med det, og så lægge alle snirklerne derover i, kanten kunne skæres til efter bølgerne, og så havde jeg alligevel fået et eller andet ud af de mange timers trillen??!!
På onsdag kan jeg nok få et kvalificeret bud og måske lidt hjælp til at redde stumperne…

Nå, hva’ pokker, jeg er jo novice ud i lertøjet, hvis der ikke skulle være begynderfejl og kiksere, så ville det være underligt, jeg gi’r ikke op ad den grund, jeg må finde en anden måde at lave noget, der ligner, for jeg synes jo selv det er fint.

Noget, der til gengæld er lykkedes ganske udemærket, det er strikningen af Jaywalker strømperne, eller rettere: første strømpe; nummer 2 sidder stadig på pindene, men skaftet vokser sig støt og roligt langt, og om lidt er jeg klar til hæl.

Ungdomsskoledrengene og jeg har kokkeret i eftermiddags, jeg fortsatte en stund, efter de var sendt hjem, det går væsentligt hurtigere, når jeg bare lige gør det selv; så får jeg også lidt ro i ørerne, jeg vil sige, at Dolph, den smækre blå flodhest, præger drenges sprog temmeligt meget!
De er spændte og lidt nervøse, i morgen skal de diske op med lækkerier til 100, jeg glæder mig for dem, og glæder mig så også til i morgen kl. 22, når jeg kan smide benene op, og hvile en lille smule…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Bettina 07/02/2006 at 00:50

  Ej, øv med den skål. Hvad er der sket med den? Revnet?

 • Reply Anne 07/02/2006 at 01:07

  Nej, de små snirkler krymper og slipper hinanden, det er bare rigtigt ærgerligt..
  Men jeg giver mig ikke så let, har ferie i næste uge, så må jeg på den igen, for snirkelfad, det vil jeg ha’!!

 • Reply Susanne 07/02/2006 at 09:32

  Det er da surt…. men mon ikke det kan reddes på én eller anden måde ?? Så er der vel basis for ekstra god kaffe kl. 22.15 i aften :o)
  Vi snakkes ved. Kh Susanne

 • Reply Linda 07/02/2006 at 11:08

  Spørgsmål fra total ler-ignorant: kan man ikke bare fugte værket, indtil det skal brændes??
  Held og lykke med i aften!
  kh Linda

 • Reply Ella 07/02/2006 at 21:35

  Nejjj det var træls Anne – øv øv øv

  Du stikker ikke op for bollemælk kan jeg høre 😉

  Held og lykke med den nye skål 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.