Lidt af hvert

JEG MÅ ØVE MIG…

12/02/2006

Jeg har aldrig lært at hækle, jeg kan lige klare en gang musetakker rundt om et stykke strikketøj, men så er det også det!!
Jeg har ellers købt hæklenåle i flere størrelser, har investeret i Politikens Hæklebog, som jeg såmænd også har kigget rigtigt meget i, men jeg har ikke fået gjort mere ved det…

Når jeg ser på andre, der hækler, ser det så legende let ud, de fører ubesværet hæklenålen frem og tilbage og de hæklede stykker bare vokser og vokser; man bruger endda kun ét stykke værktøj, og jeg kan sagtens jonglere med 2 strikkepinde på én gang, hvorfor kan jeg så ikke finde ud af at hækle???

Jeg er simpelthen nødt til at lære det NU, for rundt i bloguniverset støder jeg gang på gang på de sødeste hæklede smådyr i glade bomuldsfarver, og på Etsy er der stakkevis til salg, den ene finere end den anden; i går lærte jeg så at de hedder Amigurumi’er, og har været et kæmpehit i noget, der ligner et år!!??!!
Nåh ja, jeg har vel ikke ofret trenden så meget opmærksomhed, fordi jeg spottede at de var hæklede, og som sagt…..

Men nu er det ferie, formiddagen er lang endnu, her er børnefrit og stille, fordi pigerne har overnattet hos vores gode venner, der oven i købet har inviteret os alle på frokost, så indtil da, der VIL jeg øve mig !!

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Mette 12/02/2006 at 12:13

  Ha-ha, sådan har jeg også! Jeg vil så gerne have en hæklet giraf og en elefant til mig selv. Så øs gerne ud af din viden, når du når så langt!!

 • Reply Anne 12/02/2006 at 12:29

  Jeg er startet, og tror jeg har styr på de mest basale ting nu, men for pokker jeg er øm i armen, har bare spændt så meget ;-))
  Men om jeg kan omsætte det nytillærte til søde farvestrålende smådyr, det må de næste dage vise…

 • Reply Bettina 12/02/2006 at 12:57

  Hihi, de japanske opskrifter er så noooooget anderledes opbygget end de danske, jeg synes simpelthen ikke jeg fatter noget – måske fordi jeg ikke har så meget “ro” om mig til at jeg gider. Stik mig en skrevet opskrift, så er jeg klar. :o)
  MEN Amigurumi’er er i princippet “bare” små legetøjsdyr, der er hæklet rundt, så der ikke skal sys så meget.

 • Reply Susanne 12/02/2006 at 20:39

  Hvor’n går’et med hæklerierne ?? Kh SUsanne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.