Lidt af hvert

ELEFANTFØDDER…

07/02/2006


Ikke at mine fødder ser sådan ud, hvis jeg kigger ned på dem, men når de bare er her inde under bordet, så føles de sådan, kæmpestore og grå, nåh nej, det er ikke fødderne der er grå, det er ansigtet, af træthed måske…

Jeg er hjemme, jeg er færdig, jeg er flad!!
Men for pokker, hvor har det bare været en vidunderlig dag, at se drengene stråle mens de gik rundt mellem de 100 gæster og fyldte kander med koldt vand, bar mere mad ind på ta’-selv-bordet og fik søde smil fra forældre og venner, det var så skønt…
De gik fra fællesspisningen 10 cm. højere, end de kom, de var bare så stolte og kunne næsten ikke klare al den ros de fik, blev forlegne og fjumsede.

Om de havde lavet maden?? De havde i alle tilfælde bagt kagerne!! Men vi havde pokerfjæset på, og de forklarede detaljeret om alle retterne…

Opvasken hittede ikke, men med en industrimaskine og et yderst retfærdigt skema og tidtagning, så fik vi da også has på den; og så var der jo også lige alle de tunge borde, der skulle slås sammen, og de 100 stole, der skulle stables, gulvet, der skulle fejes og vaskes, toiletter, der skulle ajax’es, men de klarede det hele, for de var jo sådan set bare nogenlunde de bedste, sejeste, cooleste og hippeste kokke i byen!!

“Det her skal vi bare gøre igen, Anne!!!” jeg smilede og nikkede, men havde svært ved at bevare smilet, da næste forslag kom:
“Ja, så sætter vi en seddel op på skolen, så kan ALLE, der har lyst til at være med, bare skrive sig på, arj hvor kunne det bare være fedt, hey Anne, det gør vi!!!!”

IN YOUR DREAMS, BUDDY…..

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply Britta 08/02/2006 at 00:44

  Hvis det er dine fødder, så har du et alvorligt negleproblem 😉

  At ungerne vil gøre det igen er et sikkert tegn på succes!

  Knus Britta

 • Reply Fríða 08/02/2006 at 02:00

  min 11-årige mors-dreng kender bare en kvinde i hele verden der kan være en rival til hans kærlighed for sin mor, og det er hans kökkenlærer, han jubler om morgenen når han opdager at det er onsdag og han skal i Rúna´s klasse for at lave mad! så I kvinder der pröver at lære vores drenge at lave mad, I har en helst særskild status, og efter hvad jeg har læst her så fortjener du den helhjertet. gratulerer til dig og dine drenge at det gik så godt.
  hilsen fra Island

 • Reply Helle Holst 08/02/2006 at 11:01

  Det er da også bare et kæmpe “ego-bust” når sådan et stort arrangement skræller af med succes. Kanon oplevelse for de drenge – Og jeg kan godt forstå at de gerne vil prøve igen og igen og igen. Men forstår også godt hvis du gerne vil vente en uges tid eller ….
  Kh. Helle

 • Reply strikke_jane 08/02/2006 at 11:16

  Lyder skønt at det gik så godt, men kan godt forstå, hvis du lige vil ha’ en slapper inden drengene inviterer hele byen *G*

 • Reply Ditte 08/02/2006 at 12:30

  Tillykke med din store succes. Det kan godt være, at det er din fødder som er på billedet, men jeg kunne godt tænke mig at pryde dit bryst, med en medajle så stor, så du også må gå foroverbøjet. Hvor er det bare super flot, at du lægger så meget energi i dine elever. Kæmpe Bifald herfra.
  Knus Ditte

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.