Lidt af hvert

MORGEN-TÅGE…

02/01/2006

Både udenfor og inde i hovedet, hvem har dog fundet på, at vi skulle starte skolen allerede i dag, kl.07.45??!!??

Onkel Danny (Turell) messede engang “Jeg holder af hverdagen, jeg er vild med den, hold da helt ferie hvor jeg holder af hverdagen, jeg holder stinkende meget af hverdagen….”

Fint nok, Danny-boy, hvis du havde været blandt os endnu, så havde jeg inviteret dig en tur til Jylland, og ladet dig tage cyklen op til skolen i vintermørket og 7 minusgrader, efter du selvfølgelig havde hjulpet pigerne igennem den første hårde hverdags-morgens-gøremål, pakket tasker, ledt efter både hjemme- og idrætssko, fodret hunden, tændt op i brændeovnen, lukket kattene ind og ud 14 gange, lagt make-up’en, sat en vask over, rystet dynerne, taget kød op til aftensmad og kysset manden.

Jeg holder også af hverdagen, nogle dage mere end andre….

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Helle Holst 02/01/2006 at 14:42

  Hejsa Anne
  Jeg holder også meget af hverdagen men lige nu er jeg glad for at børnehaven også har lukket mandag – Jeg vil sende dig en tanke i morgen når vi skal afsted :o)
  Kh. Helle

 • Reply Anne 02/01/2006 at 15:25

  Ja, Helle, nu kan jeg jo så glæde mig over, at den første hårde morgen er overstået 😉
  Hvor er det en dejlig hund du har, her i huset er der en magen til, bare kun 8 mdr., så der er ikke helt så meget pels endnu!
  KH Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.