Lidt af hvert

EN SNERT AF FORÅR…

14/01/2006

Det har næsten været sådan lidt marts-agtigt i dag, jeg fik lyst til at hive gummirøjserne frem, og kaste mig ud i staudebedene.
Jeg elsker egentlig vinteren med al den indendørs hygge, og gerne med meterhøje driver af funklende hvis sne; men i år, der glæder jeg mig til foråret, glæder mig til at komme ud og få jord under neglene.

Vores have er kun 2 år gammel, og vi er nødt til at ta’ anlægningen sådan lidt pø om pø, finanserne skal kunne følge med, desværre…
Sidste sommer lavede jeg to store staudebede, ét i hvidt placeret på den skyggefulde side af huset, og et stort langs hækken i råde og violette nuancer; 2 rosenbede blev det også til, og en syrenhæk med Beauty of Moscov, der har porcelænsfarvede duftende blomster, jeg glæder mig til at se det hele springe ud igen.

Her uden for døren står 5 små frugttræer, pærer og æbler, man kan næste smage og dufte et dansk stykke sommerfrugt ved at sige navnene: Bøghs Citronæble, Herrepærer og Clara Friis, uhm……

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.