Lidt af hvert

LITTLE LORD JESUS…

19/12/2005
Eller måske Oh my God!
Vi øver krybbespil, ja vi gør, i timevis hver eneste dag, for på onsdag skal vi træde op for resten af skolen henne i kirken.

Så dagen i dag startede med 2 timer i en isnende kold kirke, ikke så meget som et enkelt lille forhutlet stearinlys var tændt, og børnene ellers ganske glade stemmer lød små og usikre i det store kirkerum.
Og ak, det vi i fredags troede var på plads, det var blevet glemt i weekendens mange julearrangementer, så vi startede nærmest forfra.

Ærkeenglen stod halvdelen af tiden med rumpen i vejret og hovedet halvt nede i døbefonden, hyrde 3 havde rigtigt svært ved at huske, at det ikke hedder “bædøhæm” men Bethlehem, Josef havde fået sceneskræk og mødte ikke op, og fortæller 1 havde åbenbart meldt sig til en speed-rap-konkurrence, og hverken børn eller voksne forstod hvad “såderforudsendtekejseraugustusbefalingomatderskulleholdesmandtal” betød, måske kan de drevne gætte sig til det!?!

Godt det først er på onsdag kl.9, vi når det sagtens…..

Jeg er træt, og fryser faktisk stadigvæk, jeg må hen i slumrehjørnet af sofaen med en kop varm æbledrik og et par af de hjemmebagte!

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.