Lidt af hvert

DUFTEN I BAGERIET…

30/12/2005

Det plejer at være sådan, at man bare kan smutte, hvis man ikke ka’ li’ den…

Men her dufter der altså himmelsk, af nybagte kager i flere udgaver!
Der er små kransekager med pistacier, mørk og hvid chokolade, der er Meyer’s den gode med masser af Valrhona, mocca og kardemomme og så er der små spøjse sprøde sager med orange, knust sort peber og koriander, ikke prøvet før, men nu smagt og godkendt!

Dagen er kommet til at gå med oprydning og udjævning af støvet, vasketøj er tumblet og foldet og støvsugeren svunget; og så har jeg ryddet op i viktualierummet, skulle vi sne inde, ja så er der mad til hele kvarteret i mere end bare 2 dage!!
Og vin-bums kunne man også sagtens blive, uden at skulle til købmanden de første uger, så vi klarer os, gør vi…

Jeg bad Torben om lidt hjælp til siden her, uden at overdrive og “dunke” nogen, så kan jeg fortælle, at han overtog og glemte både tid og sted i sin iver for at lære Blogger at kende, han er da god, er han ikke?!
Flickr er vi ikke nået til endnu, men nu er jeg da kommet i tanke om mit log-in og password ;-))

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Vivian 30/12/2005 at 19:33

  Åååårrrrh altså Anne !!!
  De kager, de kan vel sagtens holde til en posttur til Kjøwenhavnstrup i det hér vejr *GG*
  Jeg bytter gerne med garn !!!!!
  (bare sådan A.S.A.P)
  :-))))

  KH Viv

 • Reply Anne 30/12/2005 at 20:01

  Skal jeg klistre dem fast på ryggen af en brevdue?? Der er vist ikke mere post i dette herrens år!!
  Men Susanne og jeg snakker ofte om, at vi burde tage toget over og ta’ en runde hos jer søde københavnere, så kunne jeg jo ta’ kage med til kaffen ;-))

 • Reply Susanne 30/12/2005 at 20:24

  jaaa – hvornår skal vi afsted ??? Kh Susanne

 • Reply Anne 30/12/2005 at 20:58

  En lørdag kl.05, passer det mon ikke med butikkernes åbningstider ;-))
  SÅ kan vi også brede os ud over hele dagen, uden at tænke på job næste morgen.
  KH Anne

 • Reply Vivian 30/12/2005 at 21:27

  Så ses vi !!! 🙂

  KH V.

 • Reply Mette 30/12/2005 at 21:55

  Hør hov, er jeg så heldig at komme under betegnelsen “Køwenhavner”..?! Hvad jeg ellers nødigt vil, men hvis det resulterer i fint besøg fra det jyske må I kalde mig, hvad I vil! Det vil jeg da ikke gå glip af! Ellers nøjes jeg gerne med kageopskrifterne i mellemtiden.

 • Reply Anne 30/12/2005 at 23:21

  Altså, alle øst for Storebælt kan vel komme i betragtning, jeg hopper gerne af og på toget flere gange, når der er søde damer og godt garn i nærheden!

 • Reply strikkeforsker 31/12/2005 at 17:08

  Leverer du også til Amerika?
  Jeg kunne godt bruge en forsyning.
  Godt Nytår!
  Ulla

 • Reply Anne 01/01/2006 at 11:22

  Altså USA drager jeg da gerne til, kunne fylde kufferterne med kransekage og andet godt på vejen ud, og så med garn, supermarkedsindkøb og bøger på vej hjem; jeg kommer, skal bare lige hæve penge til billetten ;-))
  Godt nytår til dig også; håber du havde nogle dejlige uger i DK!
  Anne

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.