Garn, Strik, Strikkeopskrifter

ÆRMEMONTERING P(URL)…

22/10/2019

Jeg har lovet Amanda at hjælpe med at montere ærmerne i hendes færdigstrikkede P(url) af Helga Isager. Hun har strikket lige så sirligt og pænt og ikke mindst fast, som hun plejer, i garn, som hun selv har farvet oppe i Gug sammen med Kenneth en stille lørdag, tilsat en tynd mohair.

Alle ender er hæftet, forkanten er strikket og monteret med bagsting og nu mangler bare ærmerne. Egentlig havde jeg lovet, at det hele ville være færdigt søndag, men den forkant tog lige lidt længere tid, end vi havde regnet med, og derfor er det blevet tirsdag og først nu ærmemontering…

Ærmerne er kuppelærmer og det kræver tungen lige i munden at få dem placeret rigtigt og pænt. Jeg har sat med i med nåle, men har fået besked på lige at ri dem fast inden endelig isyning.

Ja det er ikke Amanda, der har givet mig den besked, men vel nærmest dronningen af pæn montering Sanne Fjalland og jeg tør altså næsten ikke at lade være med at gøre som hun siger.

Så nu rier jeg og bagefter syer jeg. Med kort tråd…

Jeg er vild med de lidt mere krævende stykker håndarbejde, det hele behøver ikke at være nemt og hurtigt, men nu hvor jeg selv sidder her med kuppelærmerne på bordet foran mig, så er det altså lige før jeg ønsker, at hun havde snuppet sig en topdown raglan, hende Amanda.

Men med ritråd, tålmodighed og stædighed der satser jeg på, at der sidder to gode ærmer på P(url) i eftermiddag.

Wish me luck…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.