PAPIRNUSSERIER…

Plasticfantastic...

Liniebrandert...

Pennepost...

Stik mig et dameblad, en saks og en limstift og så er der ro på mig for en tid.
Eller måske bare lidt ro for jeg sidder faktisk og gnækker lidt for mig selv, mens jeg sætter alt for store munde i fine ansigter eller giver de bare fødder sko i str 55 på.

De skæve figurer har bagside af neonpink selvklæbende papir og et lille ophæng i samme farve og lur mig om der ikke kommer til at hænge en enkelt eller fem her på mine egne julegrene.
Og veninderne slipper nok heller ikke for at få en skeløjet kendis i deres adventsgaver.
For jeg er grebet og har en god stak del-elementer til at ligge og snart er de bygget sammen til nye skæve eksistenser…

Eftermiddagen i går gik i det hele taget med papirnusseri, for ud over de skrækkelige madammer fik jeg også pakket et par små poser med pennevennedims, som skal sendes afsted i dag.
Jeg er med i en pennevennegruppe på Instagram, hvor vi efter sirligt udregnet turnus sender håndskrevne hyggelige breve go små pakker med papir og pynt, som man kan bruge til de næste breve.

Brevene, der skal afsted i dag, er mine første, og jeg er spændt på hvordan det udvikler sig. Kommer vi til at skrive gode breve, der giver hverdagen og tankerne nye vinkler eller bliver fokus det fine dims, som sendes igennem landet til nye fine breve? For mig er begge dele fint, for det skaber en lille rolig stund for mig, når jeg skriver og samler og pakker, en rolig stund sat lidt i system og det er godt for mig, der stadig øver i ro…

Comments

 1. Sanne says

  Hvis du engang bliver træt af dit job, – så skulle du overveje et, hvor dine kreative evner kunne slippes løs. Du har helt afgjort et potentiale her :-)
  Jeg får helt lyst til at gå løs på mine egne dameblade med saks og lim…

  • says

   Nåh tak, Sanne, det var sødt skrevet, men hvis jeg skal ha’ smør på brødet og diesel på citronen, så må jeg hellere holde mig på min job-pind…

   • says

    Den skulle i såfall fått hedersplassen i stua – over alle de fine danske plantene. Men aller helst skulle jeg likt å hente en selv. Det får bli til neste jul..

 2. Lone Holst says

  ha ha ha hvor er de øøøhh sjove og lidt uhyggelige – god idé til et forfriskende indslag i julen :-)

  • says

   Jeg får lyst til at fotografere et par af de andre, jeg har lavet, Kirsten, så skal du virkelig se foruroligende…

 3. Susanne says

  Ha Ha – den uhyggeligste jul i årtier. De er godt nok opfindsom lavet – de tøzer der.
  I hvilke butikker kan man mon købe selvklæbende neon ?

  • says

   Jeg har købt i Søstrene Grene for en tid siden, Susanne, men mon ikke man kan købe det velassorterede papirforretninger…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>