UDPRÆGET A…


Mit sovehjerte er ikke så stort.
Jeg bilder mig ind, at det rigtige hjerte er meget stort og varmt, men når det lige kommer til det der sove-koncept, så er det ikke værd at beskæftige sig med.
Det skulle da lige være på det tidspunkt, hvor man ellers kunne sidde og hygge sig med lidt tv og sådan.

Men på tv-kiggeri-tidspunktet var der ikke tid til at sove i går, der var der fest, og denne lørdagsmorgenstund var lige lovlig kvik til at lægge fra land, for natten sluttede sent og egentlig havde jeg brug for søvnen.
Eller også havde jeg ikke?! For vågen er jeg i alle tilfælde og klar til at tage hul på en dag med masser af hyggelig aktivitet.

God lørdag til både de friske a’ere og de morgentunge b’ere…

14 kommentarer

 1. Godmorgen :) Jeg sover længe, hvis jeg sover til kl. 7.30. Når jeg har været i byen (så vidt jeg da husker ;) har jeg ikke evnen til at sove igennem dagen efter. God lørdag og god fornøjelse med julemarked.

 2. God laurdag til deg!

  Lykke til med julemarkedet! Kos deg og nyt dagen og møta med kjekke kundar;0)

  …. Eg skulle gjerne vore innom…..;0)

  Solklem

 3. Tjaaaaa…. her må jeg vist hellere indrømme et stort B! Men hvem andre end DU, kan lokke mig op i byen kl. 10 Anne??? FEDE køb jeg har gjort og fantastisk gevirstage!!! 1000 tak! – hyg dig resten af weekenden!

  • Det var så dejligt, at du kom forbi, Helle, og at du fik lige de ting med dig hjem, som du havde satset på…

 4. Tak, fra en udpræget A´er, som også har lidt svært ved at finde sengen om aftenen.
  Jeg regner med, at det har været et skønt julemarked:)

 5. Blandingen af A børn og B forældre er en hård combo herhjemme, men jeg bliver stadig bedre. Det er bare lidt det der med at komme i seng om aftenen der halter lidt…

  • Jeg har haft ALLE morgenvagter med mine børn, da de var små, ej okay 2-3 gange er jeg blevet liggende, men det var ingen succes.
   Jeg kan sagtens være længe oppe, men vågner alligevel møgtidligt igen og på et tidspunkt bliver det for meget for krop og sjæl med alt for lidt søvn, så jeg prøver at være fornuftig omkring det. Prøver…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *