Genbrug, Gode sites, Lidt af hvert, Loppefund, Lækkerier

TINGFINDERITING…

24/07/2012

Jeg drog selvfølgelig ikke hjem fra Tingfinderiet forleden uden at tage et par herligheder med.

SÅ meget selvdiciplin ejer jeg overhovedet ikke  –  jeg er bare glad for, at der ikke var plads til mere i bilen og at beløbet til indkøb var aftalt på forhånd. Med mig selv altså og lige DEN aftale var jeg barsk med.

 

Men jeg fik faktisk også det, som jeg havde aftalt med mig selv, at jeg skulle kigge efter og det er da noget, synes jeg, sådan at drage ud og faktisk komme hjem med det, som var planen, det behøver nemlig ikke altid at gå sådan, når man er AnneS.

Der er skulle med hjem vises dog ikke her på kanalen endnu, for det var noget til Lauras nye værelse og hun har valgt, at det skal være en overraskelse at komme hjem til om 2 dage.

Så ingen afsløring af det men de andre tingfinderting, dem deler jeg gerne…

 

Øverst en lækker lapisskål fra Aluminia  –  så fin og smuk at se på med de fineste krakeleringer i det lyse porcelæn. Hos mig kommer den til at holde et lille fyrfadslys og leve sit liv i vrimmelen af alle de hvide stager, der findes her.

Sammen med den et par græssende får støbt i bly og med udsyn til lige det under den tynde og slidte maling. 2 får. Et til Helle og ét til mig. Sådan som der ofte købes ind.

 

Og se så lige familiesmørebrætterne, 2 store til en far og en mor og 2 mindre til Ole og Lise. Så lækre i den flotteste gule farve, ikke skrap eller syrlig men sådan helt 50’er blød.

Mørkegrå på den anden side.

Hapshaps  –  dem måtte jeg ha’ og det passer jo fint med antallet, 4 til de 4, store til de mindste piger og mindre til de store damer, eller noget…

 

Næstefter et stramt metal A  –  hvor købte jeg ikke en hel røvfuld tænker jeg nu  –  en kæmpe stak, så der kunne staves hist og her på husets vægge?! Afsted igen må jeg bare.

 

Og så lysholderne  –  bittebittesmå  –  så små at bare et lagkagelys kan skrues ned i holderene, jeg tænker at de kan sidde fint på kanten af et hyazintglas på en bakke med kugle og mos, når vi engang når december. 2 til Helle og 2 til mig. Så er der styr på sagerne.

 

Og til sidst  –  et stort og lækkert fad i ler. Og kun ét for det nederste havde jeg i forvejen, købte i den sædvanlige genner i Brande, som jeg trofast besøger, det nederste var rigtigt billigt og det øverste var det ikke, men når man regner gennemsnittet ud, så har jeg betalt det rene ingenting for 2 smukke smukke stykker serveringsgrej. Og den slags kan man aldrig få for meget af. Vel ?!

 

Gode gode køb hos søde Tina. Jeg har længsel indeni efter flere af hendes håndplukkede tingfinderting.

 

Det er let at gøre noget ved, jeg kender vejen og kunne hurtigt smutte afsted, men sommervejret og haven lokker og det samme gør hyggen med at ordne det sidste ovenpå i pigernes gemakker, der bliver så hyggeligt og herligt deroppe, måske jeg ender med at flytte med.

 

Så ikke flere lopper til mig i disse dage.

Men en stor tilfredshed med dem, som trods alt kom med her hjem…

 

 

 

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Kagekonen 24/07/2012 at 13:34

  sikke skønne skatte du har båret med dig hjem. Det lyder som et fantastisk sted du har fundet, – jeg er blot glad for, at der er for langt fra Albertslund 😉

 • Reply Ellen 24/07/2012 at 14:14

  – bare den måde du beskriver de fine fund på gør at man kommer til at elske dem… og så “undrer” jeg mig over at jeg ikke fandt vej til den fine tingfinder dengang for 10 år siden da jeg kom på de kanter- med ex’en ,-) Nyd haven- og det lækre vejr- og at pigen din snart er på vej 😮

 • Reply Gitte 24/07/2012 at 18:09

  Må give dig ret, fade kan man ikke få for mange af, kun pladsen i køkkenskabene kan blive for træng, ikke mindst når man er to i husholdningen som har en ting for skål, fade og andet lækkert køkkengrej.

 • Reply Anne-Mette 24/07/2012 at 19:48

  To dage Anne… sommerfuglene må kunne mærkes nu. På den rigtig gode måde 🙂 🙂

 • Reply Charlotte Thaarup 24/07/2012 at 22:25

  Så fine ting, du har fundet! Det ser virkeligt ud til at være et superfint sted.

 • Reply Malle 25/07/2012 at 03:23

  Der er sgi da sjovt at du lige har været en tur til Spøttrup….. Her bor min yngste bror Peter med sin familie… Faktisk lige over for borgen, hvor der er en vej, som hedder Søndermarken! Vi har holdt rigtig mange familie festen på restauranten, der hører til borgen…. Især fordi min svigerinde har kørt det sted i mange år, men valgte at stoppe for et års tid siden. Der er så dejligt der i det landskab med en lille brise! Og skjønne indkøb du har fået dig.. Jeg tror min mor har et lignende ler fad.

 • Reply Dorthe H 26/07/2012 at 10:13

  Hvor er du bare sej – jeg er så imponeret over, at du kan se disse ting. Og du har jo så fuldkommen ret, når du sætter dem ind i forskellige sammenhænge. Gid jeg havde den evne, men jeg lurer dig lidt af 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.