Familie, Ferie, For hjerte og sjæl

OG SÅ IKKE ET ORD MERE OM MASKER OG BRYSTMÅL OG ETSY…

08/10/2009

Mols Bjerge…

Men til gengæld et stort Hurra for, at efterårsferien starter i morgen, for hold da bøtte, hvor jeg trænger til at flyde.

Længe så det ud som om, at der var spændende oplevelser i vente, vi har været omkring Berlin, Dublin, Amsterdam, listige steder i vores allerbedste Sverige, men ingen har sådan for alvor kunnet svinge sig op til at undersøge, arrangere og booke, ingen har haft energien til at finde lige præcis dét vi skulle og så er det ikke let at komme ud af starthullerne…

Vi trænger til ro, natur, nærvær, stilhed, himmel, hav, bakker, ro, middagslur, spil, film, bøger, kys, æbleskiver, sildemadder, brændeovn og så lige lidt mere ro.

Så nu er booket lækkert hus ude omkring Ebeltoft, jeg er sikker på, at vi kan mose alt det, vi trænger til ind i den uge, hvor vi flytter hele menageriet hundrede kilometer mod øst.

Bare to gange mere skal vi faktisk sove, før der fløjtes til afgang.

Herligt…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply fisefornemme Pernille 08/10/2009 at 22:40

  … er det ikke Mols Bjerge? Det ligner det – der er jeg vokset op! Jeg særligt savner det skønne sted når årstiderne skrifter – som nu. Så er jeg pludseligt meget langt fra min barndoms skov og strand og lange traveture her i København.

 • Reply Lone Ringskær, Mårslet 09/10/2009 at 06:05

  Der er så skønt omkring Ebeltoft. Vi var der hele sidste weekend og kunne sagtens have brugt en hel uge mere.
  I kommer lige til Ebelfest, så den må I ikke gå glip af.
  Ingen Ebelfest til os, men vi tog et par vandreture i Mols Bjerge; det er altså fantastisk smukt og anderledes.
  Rigtig god efterårsferie.

 • Reply yt 09/10/2009 at 07:38

  Lydder skønt 😉
  Min datter skal også til Ebletoft 😉 Ser ud til der sker en masse spændene i byen i ferien.
  Kommunen syntes jeg skal på jobansøgnings kursus ;(

  God ferie !!

  Yt.

 • Reply Helle Odgaard 09/10/2009 at 09:37

  Hej Anne
  Jeg mødte dig og din skønne hjemmeside på en sjov måde, idet jeg er kommet med i en lokal økologisk indkøbsforening. Der erhvervede jeg mig bla. en pose emmermel, og googlede det da jeg ikke lige havde en opskrift med det i. Så det var dine brusebadsboller der var mit første møde, og da jeg så hvor glad du er for at lave god mad af gode råvarer, og ikke mindst glad for at strikke var det som at finde en ligesindet, vi arbejder også indenfor samme område, da jeg er pædagog og fuldtids plejemor. Bollerne bliver bagt ofte og i søndags stod den på kyllingburger med hjemmebagte burgerboller. Barnevognstæppet med bladmønsteret og en klud med samme mønster er strikket. Nu glæder jeg mig til at komme igang med folkloren som jeg lige har bestilt. God ferie til dig og din familie.
  K. Helle Odgaard

 • Reply Bodil L. 09/10/2009 at 10:14

  Hej Anna.
  Ha en rigtig god efterårsferie i det dejlige Ebeltoft og omegn 🙂

 • Reply Bodil L. 09/10/2009 at 10:15

  Mente jo selvfølgelig Anne 🙂

 • Reply Hanne 09/10/2009 at 11:18

  Når du får brug for lidt osning, så læg vejen om ad Kunsthåndværket i Adelgade 41 kld, der et mange fede ting og også et lille udvalg fra Tulipaner og tomater 🙂

 • Reply fru westerskov 09/10/2009 at 11:37

  Det lyder som en ferie, der kun kan blive rigtig god 🙂 god tur

 • Reply lise(fru Kvist) 09/10/2009 at 15:03

  Jamen Anne, det har du da også fortjent! Tak for dit store regne- og strikkearbejde, jeg har værer forbi etsy, så nu er det bare at vælge farver. God ferie!

 • Reply Anne 10/10/2009 at 09:25

  Det er lige præcis Mols Bjerge, Pernille, jeg skal sende lidt grønne vibrationer afsted mod storbyen og dig, når jeg traver en tur derude i ugen, der kommer 🙂

  Der er nemlig rigtigt rigtigt dejligt ved Ebeltoft, Lone, og vi glæder os alle til at komme afsted.
  Amanda måtte dog lige sukke lidt i morges og sige “Ja Sverige er nu også altid dejligt!”

  Stakkels dig, Yt, kursus i børnenes ferie 🙁
  Du må hjem og hygge dig med strikketøjet om eftermiddagen…

  Godt du fandt herhen, Helle, det er jeg glad for 🙂
  Også god ferie til dig…

  Det er bare i orden, Bådil 😉
  Og tak…

  Jeg får sikkert brug for osning, Hanne, tak for tippet…

  Der er lagt op til udflydning og afslapning, Fru W, og det trænger vi rigtigt meget til…

  Velbekomme, Lise, håber at du og alle de andre får glæde af opskriften.
  Jeg er i gang med noget nyt, men denne gang med sirlige notater 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.