Familie, Ferie, For hjerte og sjæl

FERIEAFSLUTNING…

13/04/2009

Aftenhygge…

Eftertænksom…

Gennemstegt…

S’more…

Buddies…

Slikmund…

Sidste aften i en lang og skøn påskeferie, bål i haven, tid og lyst til at hænge ud og sludre om feriens oplevelser og den kommende tids aftaler og opgaver, nærhed og inderlighed, fred og ro og al den tid vi gider at bruge.

En blød hund, der med blikket suger næringen ud af de lækkerier, der indtages med knitrende ild som underlægningsmusik og solnedgangens gyldne stråler som belysning, S’mores til dem med lækkermund og latte til de voksne.

I morgen er det hverdag igen, men det er okay, vi har vredet det bedste ud af denne påske, gode oplevelser for både store og små, nogen sammen og andre hver for sig, og vejret har i sig selv været energiopladning af de store, vi er klar til hverdag og forpligtelser, det er i orden med os…

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Lise 13/04/2009 at 20:15

  Gode stemningsbilleder – de der skumfiduser er dælme gode, voldsomt varme men utroligt lækre. Jeg ville vælge dem, så kan de “voksne” beholde deres kaffepjat.

  God hverdag til dig…

 • Reply Suzanne 14/04/2009 at 12:28

  Den der hund, skulle bare væltes omkring i græsset og voldkæles på maven… Nøj hvor er den skøn… Lige sådan én jeg ønskede mig, til jeg faldt for Princess som er LabradorRetriever… Det er altså en skøn familiehund… hvem ved… måske en dag 😉 Men lige nu er jeg mere end tilfreds med, at Princess nærmer sig de 8 og stadig kan forveksles med en hvalp, når vi møder folk der ikke kender hende.

 • Reply Anne 14/04/2009 at 20:50

  Man kan godt bruge kaffen til at skylle de meget søde skumfiduser ned med, Lise 🙂

  Vi elsker Nugga, Suzanne, og faktisk mosler jeg tit rundt på græsset med hende, og ligger på solskinsdage med hovedet på hendes bløde mave og kigger op i skyerne…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.