Lidt af hvert

STOP-PROP-FULD OG LANGT OVER MAX…

08/03/2009

Den proppede blå-grønne…

Jeg går sådan og småpusler i dag, får ryddet op og sorteret rundt omkring, pakket væk og smidt ud, og jeg efterlader dejlige ryddelige ajaxed flader i min slipvind.

Også i mine projektkurve, der er spredt rundt i huset, er der ryddet op, noget er endt trævlet op, andet er kasseret fuldstændigt og masser af lækkert garn er lagt tilbage i de skuffer, hvorfra jeg har hevet det op, når jeg er kommet i tanke om et eller andet, der bare måtte på pindene.

Det er dejligt at få ryddet og sorteret, men der er sgi også et lille aber-dabei knyttet på, for nu er det svært at lukke øjnene for, hvor meget garn, jeg egentlig har…

Jeg har længe hævdet, at jeg ikke havde mere, end hvad de 4 store rulleskuffer under vores skabe i arbejdsværelset kunne rumme, og det er heller ikke helt løgn, men der er altså fare for at skramme hænderne, når de skal holde garnnøglerne nede under indrulning.

Og når man så ruller ud igen, ja så er det lige før, at der står en lille fontæne af uld op ad skufferne.

Måske er det på tide at holde lidt igen…

Bare lidt altså, for det der koncept med totalt indkøbsstop, det hopper jeg ALDRIG på, never-ever, og et vist lager skal man også ha’ at ta’ af en halvgrå onsdag eftermiddag, meeeen lidt mådehold vil jeg alligevel vise i den kommende tid, lidt.

Igennem et pænt stykke tid har jeg faktisk kun købt garn til allerede planlagte projekter, ikke noget med bare at hive fra hylderne, fordi der har været udsalg eller andet herligt, jeg er heller ikke faldet for fristelsen til at købe, fordi der er kommet nyt og fristende på hylderne rundt omkring.

Så det klapper jeg mig selv på skulderen for, og håber på, at jeg en dag får bare lidt mere tid, så alle poserne til de planlagte projekter kan blive åbnet, og ikke bare stå der og vente…

Måske skal jeg lade være med at lade være med at åbne øjnene en tid, måske skal jeg bare gå gennem dagene med nedrullede låg og krea-hjernen slukket, og så håbe på, at jeg ikke opdager nye lokkende modeller, der tigger om at komme med i projektkøen?!

Men jeg lukker og slukker og pauser altså først, når de lækkerier, der er på vej herfra, er arriveret og sukket over og kommet på pindene.

Så holder jeg igen – måske…

You Might Also Like

15 Kommentarer

 • Reply et cetera 08/03/2009 at 15:56

  Selv for en ikke-strikker er det nu et herligt syn 🙂 – farverne er simpelthen så skønne i dén skuffe, proppet eller ej …

 • Reply Hanne 08/03/2009 at 16:35

  Den slags “problemer” kender jeg godt.
  Jeg har dem double up, både i garn og stof…..men undvære lageret? ALDRIG, om vi så må bygge til 😉

 • Reply KirstenK 08/03/2009 at 17:09

  Jeg tør end ikke rydde op, hverken i mit garn elle stof-stash…Og et indkøbsstop, kan der slet ikke blive tale om…man må samle sammen til dårligere tider…måske man en dag får rigtig meget tid til overs…hvem ved??

 • Reply Ulla 08/03/2009 at 17:44

  Hmmm den “problemstilling” kender jeg alt til 🙂 Men garnindkøbsstop er som slankekure. Det går fint de første par uger, men så går man amok og vinder mere end man har tabt.

  Jeg glæder mig til at se dit NODA indkøb

 • Reply mette 08/03/2009 at 17:44

  Åh Junik 🙂 det ER skønt (det er priserne også – jeg betalte helt andre summer :-/). Altså, man KAN jo holde et par måneders garnstop, det gælder bare om at have noget stort på pindene, og så ellers shoppe i egen skuffe. Jeg faldt i, i går – efter 2 måneders garnstop (Ok da – med et enkelt udfald hos Isager ;-)), men prøver igen – der er bare frygteligt lang tid til Fanø…

 • Reply Ulla V. 08/03/2009 at 18:05

  Som du har det med garn, har jeg det med stof…det ER ikke nemt altid at tænke fornuftigt vedr. indkøb.
  Jeg kan lige forestille mig de skrabede hænder og ulden der popper ud i rummet i et farvestrålende hav ;0))

  Noda er den fedeste butik og den røde cardigan med de blå kanter elsker jeg. Da jeg så den på ravlery for nogle uger siden, undrede jeg mig over, om man mon kunne få godterne sendt til DK. Du har givet mig svar på spørgsmålet :0)

 • Reply Nette 08/03/2009 at 18:36

  Jeg har ikke købt garn siden 6. november, det er FIRE måneder, 120 dage. Jeg er faktisk ret stolt over mig selv, men jeg kan også godt mærke, jeg begynder at trænge….
  Sikke en fin skuffe. Sådan en fortjener slet ikke at blive lukket, for så man man jo ikke nyde det hele. 🙂 (Og så kan der også være meget mere i den).

 • Reply Tina 08/03/2009 at 22:04

  Uha, det minder mig om den dårlige samvittighed jeg havde for 3 uger siden.. ufærdiget arbejde..
  jeg tog en beslutning.
  Samlede alt mit garn samt nogle venninder. Der var dømt salg af garn… Billigt… 25.- for 100g det blev revet væk. Gevinsten var en lækker ny taske til 1500.- samt en samvittighed som var blæst væk..
  Super dejligt..

 • Reply djohanne 08/03/2009 at 22:27

  Uhm sikke skønne skuffer at lukke op for.
  Jeg vil slet ikke kunne undvære lagrene af garn, knapper, stof, broderigarn, perler, papir m.m.
  Oftest er det materialerne der inspirerer mig til det færdige produkt.
  Det er jo yderst sjældent at der strikkes, syes for overhovedet at få tøj på kroppen:)
  Den slags håndarbejde vi laver er vel oftest overskudshandlinger, noget vi skaber fordi vi ikke kan lade være, fordi der er mindst lige så stor nydelse forbundet med processen, som med det færdige produkt.

 • Reply Tine 09/03/2009 at 07:20

  Hvis du putter dit garn ned i plastikposer og lukker luften ud af dem, så fylder dit garn meget mindre. En metode jeg selv bruger, når jeg skal have plads til lidt nyt garn på mit lage, som lige for tiden rummer cirka 70 kilo garn.

 • Reply Marina 09/03/2009 at 09:57

  Hold da op, du har det da vist med garn som jeg har det med børnebøger….

  Sikken alle de skønne ting man kan drømme sig til med den kasse.

 • Reply Tanni 09/03/2009 at 19:57

  Uhu en lækker guf-skuffe du har dig der!! Hmm – kunne godt tænke mig sådan en lykkeskuffe at rode lidt i ………

  kh
  tanni-med -ondt – i-ryggen

 • Reply britt 09/03/2009 at 23:38

  Lukke ned for krea-inspirationen? Never! Og lager ER altså godt at have. Jeg synes dine blå kaskader i den skuffe ser ret appetitlige ud. Men nogengange er det også godt at vende opmærksomheden mod det man allerede har og de drømme, der er anskaffet og står i kø….så er man klar til at hive nyt til huse igen…
  🙂 Britt

 • Reply Suzanne 10/03/2009 at 14:10

  Orv… Og her gik jeg rundt og gemte mine 3 poser, fordi jeg troede at jeg havde meget… Næh – jeg har kun minimalt… Næste gang Elektrikeren beklager sig, så bliver han henvist til dit indlæg 😉

 • Reply Anne 10/03/2009 at 17:56

  Det er nok også i virkeligheden min yndlingsskuffe, etcetera, den med alt det blå og grønne…

  Jeg prøver seriøst at lokke Torben til at bygge et anneks til mig, så jeg kunne sidde derude med alt mit “skrammel” og voldhygge mig, Hanne, mon ikke han hopper med på idéen en dag…

  Jeg elsker at rydde op i det, Kirsten, man støder altid på glemte skatte og får dejligt mange nye idéer…

  Jeg genkender din beskrivelse alt for godt, Ulla, tænker på sådan noget som en hel pakke flødeboller efter ugers sukkerafholdenhed 🙂

  Der er vildt gode Junik-priser deroppe på øerne, Mette, og når det nu er yndlingsgarnet, så måtte jeg jo 😉

  Det er præcis den cardi, jeg har bestilt, Ulla, bare i nogle helt andre farver, men derom meget mere, når den lander her.
  Forsendelse = 40 kroner, så kom bare i gang med at bestille 🙂

  Det kommer aldrig til at ske her, Nette, om jeg så brækkede begge arme!!
  Så ville jeg i virkeligheden nok bare købe endnu mere af længsel og trøst…

  Super god idé, Tina! Bortset fra at jeg:
  1. Ikke har en skid dårlig samvittighed
  2. Ikke kan nænne at skille mig af med herlighederne
  Så ingen ny taske til mig 😉

  Lige mine ord og tanker, djohanne, lige på en prik!!
  Overskud og nydelse…

  Jeg har også noget af mit pakket sirligt i poser, Tine, men det er ikke det rigtige for mig, jeg skal kunne røre og snuse og bylte rundt, ta’ op og lægge ned uden at ha’ plastic omkring.
  Jeg oplever verden igennem mine hænder, jeg piller ved alt og så går det ikke med poser, men ellers er det en ganske god idé…

  Det har jeg sikkert, Marina, med garn, med kogebøger, med børnebøger, med papir, med spil, med drillerdaller og krimskrams, egentlig er det et under at her ikke ligner et klunser-hjem 🙂
  Og drømme, det skal vi ha’ lov at gøre…

  Jeg har jo tre mere af slagsen, Tanni, så her er rigeligt at rode i, for mere end én.
  Håber, at ryggen har det bedre…

  Jeg har vendt al, næste, min opmærksomhed mod skufferne, Britt, og lige nu er der linet op til 3 børneveste på rad og række, og en cardigan eller to til mig selv, og så er det bagefter tid til at kigge ud i verden igen…

  Vis ham det bare igen og igen, og der er vist flere her, der kan forsyne dig med billeder med LANGT mere garn, end jeg kan stampe op. Han skal ikke beklage sig en skid, 3 poser er det samme som ingenting, ja nærmest minus, Suzanne 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.