Blomster, indenfor, Pynt

FARVEKLATTER…

04/09/2008

Mini-kludedukke fra Stege…

Modvægt til det grå udenfor…

Med flæser på…

Her hos os har regnen silet og silet dagen igennem, tung og gennemblødende våd, det er gråt ude og egentlig er det, som om det aldrig blev helt lyst i dag, der er ingen vej uden om, efteråret banker på.

Jeg har det lidt blandet med det, for jeg elsker sol og sommer med lange dage og aftener i haven, med bare brune tæer i sandaler og hvide luftige gevandter, jeg elsker de farvestrålende blomster, de nye sprøde grøntsager, ferie og sommerhus, softice og sejlture.

Men faktisk så er det også meget hyggeligt at sidde indendøre med nørklerier og skoldhed te, der er færre pligter, for der er ikke meget at gøre i haven om vinteren, jeg føler sig knap så forpligtet på udeliv og badutspring, og jeg nyder det tusmørke, der giver stearinlysene en ægte berettigelse.

Lige nu er vi sådan midt imellem, det er hverken eller, men vådt og gråt er det i alle tilfælde i dag, og vi har trukket lidt af haven med indenfor, så den kan lyse op i alrummet, og huske os på, at det endnu ikke er helt for sent for lidt gode sensommerdage med mulighed for en stille stund i hængesofaen…

Farveklatter…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply kagekonen 04/09/2008 at 19:35

  Det ser hyggeligt ud… med både friske blomster og levende lys, – det bedste fra begge årstider samlet på en bakke i jeres skønne alrum 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 04/09/2008 at 19:45

  Jeg har det på samme måde Anne, intet er så skidt at det ikke er godt for noget.
  Jeg KAN IKKE forlig mig med gult, men jeg er helt solgt til dine gule vaser, de er simpelhen så fine, heldige dig at du har dem til at lyse op.

 • Reply malle 04/09/2008 at 19:50

  anne, jeg har det helt som du med årstiderne….hver sin charme. og selvom jeg aldrig oplever de der ekstrem kolde temperaturer her hvor jeg bor…..så er det alligevel dejligt, når tågen ruller ind fra havet sidst på eftermiddagen, det bliver tidligt mørkt og køligt…..og det sker snart….det kan jeg mærke og så bliver der for alvor tændt op i pejsen og stearin lysene!

 • Reply Dorte Nielsen 04/09/2008 at 19:51

  Det er hygge. Nyd det, jeg nyder min aften i sofaen.
  Dorte :O)

 • Reply Liselotte 04/09/2008 at 20:00

  Efterår er hygge og ingenting med god samvittighed 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 05/09/2008 at 12:41

  mmmmmm for et dejligt hyggehjørne – og de der farveklatter du lige har fået placeret… wauwwwww… tænk hvis vi altid kun havde sommer – mon så ikke vil alligevel ville længes efter vinter… bare lidt – bare engang imellem… kunsten ligger jo så rigtigt i at finde de gode ting i alle dage, alle slags vejr… hilsner fra Ærø

 • Reply Anne 05/09/2008 at 15:57

  Det har du egentlig ret i, Kagekone, det bedste fra begge årstider 🙂

  Jeg er altså også kommet til at købe gult garn, Anne, nu står verden snart ikke længere 😉

  Åh ja, Malle, der må også snart kastes en kævle i ovnen.
  Vi skal stor-hygge i tusmørket, skal vi…

  Rendyrket hygge, Dorte, det synes jeg faktisk, at vi er ret gode til.
  Hyggelig aften til dig på denne fredag…

  Det der med den gode samvittighed, det tæller ret meget, Liselotte 🙂

  Jeg tror egentlig godt, at jeg kunne leve i sol året rundt, Charlotte, ikke sådan svidende udtørrende sol, men i et klima med masser af solskinstimer og så tæt ved kysten, så der kunne være fugtigt nok til fine haver.
  Men sådan er det ikke, og jeg vil gøre mit bedste for at hvile øjnene på en skøn oplevelser hver eneste dag, i både sol og regn…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.