Husdyr

KØKKENSKRIVERE…

01/02/2008

Køkkenskrivere…
Der arbejdes igennem i køkkenet, der laves mad til rigtigt mange mennesker, der i morgen skal nyde, forhåbentligt da, en frokost fra min hånd.

Der laves tærter, postejer, kager, salater, marineres kød, piskes dressinger og skylles grønt; der pilles løg, der siden skal karameliseres, der kigges på oste og æltes brød, det hele skrider frem som planlagt og jeg hygger mig gevaldigt…

Go’bids-forventning…
Jeg har fået selskab af de tre behårede, de har indtaget pladsen for enden af det lange køkkenbord, og har oven i købet placeret deres kroppe oven i mit tørklæde, som jeg endnu ikke har haft tid at pille af knappenålene, så de ligger der faktisk, Bella og Nugga, med fare for at blive stukket i rumpetten.

Aja er for fin til at ligge tæt med de andre, hun ligger i kurven med vores vattæpper, og har endda demonstrativt vendt ryggen til, men hver eneste gang de andre løfter hovederne, fordi de vejrer lækkerier, ja så er Aja ikke sen til at springe ned fra prinsessesengen, for tænk om man gik glip af noget.

Torben og Amanda sidder henne i sofaen og kommer med søde bemærkninger om skønne dufte og et enkelt lille plageri om en smagsprøve på en petit firkant Brownie, måske skulle de ha’ lov, bare fordi…

Ryggen vendt til…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Hege 01/02/2008 at 21:30

  Oj, oj, oj, – så utrolig søte de er.

  Ha en god lunsj, – det høres jo bare lekkert ut.

 • Reply Laila 01/02/2008 at 22:17

  Uhmm bare det var mig der var køkkenskriver i Annekøkkenet ligenu.. Kunne godt lige bruge lidt pædagogisk medforståelse efter en lang fastelavndag, med sukkerpumpede børn og forældre der har glemt hovedet derhjemme. SUK.. Fortæl mig, at jeg godt gider, at være pædagog igen på mandag!? :o)

 • Reply Laila 01/02/2008 at 22:18

  Ps.. Dine køkkenskrivere ser nu søde ud!

 • Reply Bodil 01/02/2008 at 22:22

  Det lyder fantastisk hyggeligt, det er klart at de firbenede også vil være med 😉 – sikke en stemning der er i dit køkken. Håber du har fået episoden med din kollega(?) ud af hovedet. Jeg læste først det indlæg i dag – og jeg synes det er imponerende at du kan – og tør- kaste din oplevelse ud i cyberspace – men godt du fik det ud.

 • Reply Sifka 01/02/2008 at 23:24

  Hvor, I dog forstår at hygge jer. God fornøjelse med madprogrammet:)

 • Reply Lea 02/02/2008 at 07:52

  Så er tørklædet da for alvor blevet indviet! Hyggeligt ser det i hvert fald ud. 🙂
  God weekend!

 • Reply Anne( den tredie,fjerde eller hvad nr. det nu ka bli´) 02/02/2008 at 08:35

  DEjlige billeder…og tørklædet…ja sådan presser jeg også nye projekter her i huset…hvorfor synes ens hund det er så dejligt at lægge sig på strikketøjet??
  God arbejdslyst med madlavningen. 🙂

 • Reply Deborah 02/02/2008 at 09:09

  Sjovt det med køkkenskrivere…. et udtryk min søde mor også brugte tit, og hun havde dem også altid – vores hunde dengang og så selvfølgelig os andre… Dejlige billeder, og det lyder rigtig lækkert og hyggeligt!

 • Reply susanne vestergaard 02/02/2008 at 10:09

  Åhh jow, lad dem få en bid – det har de fortjent – bare af en eller anden årsag, ikke? Måske fordi de er så heldige at det er netop DEM du har valgt at være nær med… og det er da lige før man her gennem bloggen kan mærke, det med at du får det dejligt vbed at svinge dine potter, pander og bruge af endnu et af dine 1000-talenter! Gid man var inviteret til dén der frokost …
  God lørdag til dig og alle dine køkkenskrivere!
  Kh Susanne V – mortil9

 • Reply Helle K. 04/02/2008 at 20:41

  Hvis jeg var kommet forbi, så ville jeg ha’ smidt mig på tæppet og ligget logrende med åben mund 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.