For hjerte og sjæl, Lækkerier, Strik

INDIGO MOON…

26/11/2007

Garn fra Canada…

Ann fra Canada kommer ofte forbi bloggen her, lægger søde og hyggelige kommentarer, og ind imellem sender vi såmænd også hinanden en mail med oplysninger om dette og hint.

For en tid siden spurgte hun, om der ikke var et eller andet, som jeg kunne tænke mig, at hun tog med fra Canada, når hun skulle besøge sin moster i Gentofte, noget som ikke var så let at få her i Danmark…

Garn fra Canada…

Torben så straks sit snit til at råbe Canada Goose vest, højt endda, som om den, der råbte højest, var den der fik sit ønske opfyldt!

Jeg, der imod, havde drømme om garn, selvfølgelig, og forleden kom en pakke dumpende, sendt fra Sjælland, men med canadisk indhold.

100 gram superblødt garn fra Indigo Moon, i farverne “Wine Country”, der vil gøre sig så smukt på solbrun hud.

Ann fortalte mig allerede historien om Indigo Moon, da hun stadig var hjemme i Canada, og jeg hygger mig ved tanken om, at dette garn er fragtet over Atlanten sammen med lidt lokal-historie og hjertevarme…

Knapper af taks…

I pakken lå der også de smukkeste knapper lavet i Taks, de dufter og er så silkebløde at stryge fingrene over, en mand fra Anns nabolag har lavet dem, og en dag vil jeg sende et billed den anden vej over det store ocean, så han kan se, hvordan de pryder et tørklæde af canadisk garn.

Ann sendte også en lille tube Soak, der kan bruges til at skylle sarte tekstiler op i, det skal bare ligge lidt i blød og så trykkes fri for vand, ikke nogen skylning eller gnubben, stille og roligt og sikkert velduftende.

Så nu må jeg udtænke en opskift til et tørklæde, med blade som dem på vinrankerne, og med en facon på kryds, så jeg kan montere de skønne knapper, og når det hele er strikket og monteret, så skal det “soakes”.

Jeg ved ikke, om du stadig har problemer med at tjekke din mail her i Danmark, Ann, der ligger en hilsen i den fra mig, men ellers får du dem her, alle min glade og varme takker for den skønne pakke, den gjorde godt på en isnende november-dag…

Soak…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Sifka 26/11/2007 at 22:37

  Sikke nogle dejlige ting. Det glæder jeg mig til at se resultatet af. God aften:)

 • Reply Mette 26/11/2007 at 22:57

  Skøn november hilsen, Anne. Du er da også en heldig kartoffel! De knapper gad jeg godt røre! kærligst Mette

 • Reply Helle K. 27/11/2007 at 08:13

  Hvor er du en heldig person, men det er de mennesker som fortjener det som regel 🙂
  De knapper ser så bløde ud, at jeg næsten kan fornemme dem i mine varme, svedige hænder.
  Og garnet det er bare så smukt…

 • Reply Anne 27/11/2007 at 12:17

  Ja, jeg er såmænd så heldig, og det glæder jeg mig meget over!!

 • Reply Ann 27/11/2007 at 14:12

  Hej Anne,
  jeg har fået din e-mail og også sendt en tilbage til dig!
  Ann

 • Reply Anne 27/11/2007 at 18:02

  Det var godt, Ann, vidste jo ikke helt, om det var lykkedes dig at få gang i mailsystemet…

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » TOSCANA… 11/01/2008 at 14:39

  […] en tid siden fik jeg en dejlig pakke fra Ann, som efter sin ferie i Danmark nu er vel tilbage i […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.