Skrammer og buler

MEDOVA-DROP…

26/11/2007

Kan man mon få Medova-te hældt direkte i årerne??

For det er jo noget med, at hvis man er udkørt kl. fem, så skal man bare snuppe sig en kop af den ret retro-agtige og meget lidt velsmagende te!!

Jeg er nu i gang med anden runde penicillin for den hule host , der ikke har lyst til at forlade mit bryst, det er ved at være en smule anstrengende, og ikke engang en ordentlig dosis Enaxin har hjulpet på energi-niveau’et, og den er ellers sikker hver eneste gang.

Jeg er træt…

Dagen i dag blev så lige tilført et ekstra lille show, der også kræver sin kvinde, 3. udflugt med Amanda og Laura, der ikke kan finde et eneste par vinterstøvler, som de mener kvalificerer sig til at lune og smykke deres pusselanker denne vinter.

Prinsesserne trasker stadig rundt i Nike i forskellige udgave, med snot i hornet og halvondt i ørerne, men når man er 11 og 12, så skal der åbenbart mere end det til, før man kan tage en beslutning om det nu skal være det ene eller det andet.

Høje skafter, eller måske lave, pels eller ikke pels indeni, vandre-tjums eller Doc Martens, sej eller fornuftig, så mange valg og så lidt lyst til at forholde sig!

Jeg får SPAT!!!!!!

I morgen ta’r jeg den sidste runde, 3 halvstore jyske byer har vi besøgt, og finder de ikke noget i morgen, så må de fryse, må de!

Jeg længes lige en smule efter de dage, hvor min smag var god nok til dem, og hvor det vigtigste var at det var varmt nede for enden af benene…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Lise 26/11/2007 at 22:46

  Pyhh, der har vi også været med den 3 årige (nej, der mangler ikke et tital, hun er født teenager og nej, jeg synes bestemt ikke 3-årige skal bestemme alting). Hatten af for skohandleren. Da hun med engleblid tålmodighed havde været hele repetoiret igennem med ungen, (lyserøde med plys, lyserøde uden plys, lyserøde med Goretex, lyserøde i skind, etc.) trak hun resolut et par brune (oh rædsel) drengestøvler frem. Så kan det ellers nok være prinsessen kom i de fornuftige, om end lyserøde, goretex støvler i en fart. Desværre virker tricket nok ikke på de 12-årige…

 • Reply Lise 26/11/2007 at 23:01

  Anne, jeg fik så mange billeder af træt mor der trækker rundt med kræsne tøser, at jeg helt glemte at ønske god bedring og messe PAS NU GODT PÅ DIG SELV!

 • Reply janne 27/11/2007 at 06:16

  jegh skjønner deg veldig godt.Jeg har også ei 12års gammel jente som har det på samme viset, kan ikke bestemme seg og morens smak er ikke god nok lenger. lykke til . min pike har nå varme sko.
  Hilsen . nua-nua

 • Reply susanne vestergaard 27/11/2007 at 07:01

  Anne – rigtig god bedring.. og så er det klokken tre og ikke 5 at Medovaen hjælper….”Er du udkørt klokken 3, så ta en kop Medova te!” … Tror nu mere, at det er virksomt med den der pennicillinkur end på Medovaen… og afslapning, HYGGE og selvforkælelse med strik, god the (ikke medova!!) og lidt godt guf i hyggekrogen – ikke en sej kold tur rundt i storbyernes gader med to ikke-interesserde piger. Har du prøvet den der omvendt pædagogik? Mor er ligeglad – og SÅ kan det nok være børnene ikke længere er!
  Nå, jeg HAR købt støvler til alle mine – HUNDEDYRT – og det sket uden skærmydsler – med undtagelse af den 15 årige – DRENG!
  Jeg kan i Viborg anbefale Skolageret, dejlig butik, flot udvalg og hvis det e r ekspertice du går efter. Her handler vi stort set altid…til småbørn har de altid sidste års modeller sat vildt ned i pris så selv et par angulus eller Bundgaard koster mindre en 1/3 pris.. og SÅ kan vi være med! Men dine piger er sikkert langt over sstr. 34 i skonumre så derfor er det jo næppe aktuelt!!Vi fandt de dejligste, fedeste og dyreste støvler i Skokjær i Vestre gågade (tæt på Mathilde garnbutik og lige overfor Søstrene Greene!) Prisen er midt mellem 1000 og 2000 kr. – og dét er alt alt for dyrt for min pengepung, når vi er så mange der skal ha støvler – men men men – vi VILLE ha dem og havde jo lige sparet en del på de smås støvler hos Skolageret – så 3 forskellige par købte vi….så havde vi ellers købt støvler for godt 5400 kr. – men det gav jo også 7 par støvler ( de ældste betaler jo selv) – og så må vi sukke efter andet end vandgrød resten af året!!
  Støvlerne er fra E’vagilista – kostede som sagt en formue, men for søren de er lækre – også i brug – og VARME…I rød, grøn eller mørkebrunt ruskind og læder, med bindinger udenpå skaftet som en romersk sandal, med tykke såler og en let lynlås i siden, skal behandles med olivenolie og er lidt vikingeagtige… så sejt! Der er desuden en anden model ( someen af dem der selv skal betale valgte) med nogle fede syninger hen over foden – og i skind i koksgrå/sort…å, ja – du kan jo selv se dem når I kommer til staden!(findes vist også på nettet)
  God jagt – og god bedring!
  Kh Susanne v – mortil9

 • Reply Helle K. 27/11/2007 at 08:10

  Du skal tage et hvil, skal du – ikke bare på skrømt en halv formiddag, men indtil du er rask!!!!!!!!!!!!!!!!

  Den tid kommer aldrig tilbage, hvor det gjaldt om at være varm. Min ældste klarer sig med stilletter og tyndt tøj, men hun bliver ikke syg af det, så måske hærder det?

  God dag til dig.

 • Reply susanne vestergaard 27/11/2007 at 08:28

  okay – så var jeg liiige lidt for KÆK-høj i morges og troede jeg vidste hvad de støvler hedder – men her er det rette mærke;
  EL NATURALISTA … tsk, tsk… skrev jeg ikke evangilista…
  Nå, men hjemmesiden hedder derfor naturligvis også http://www.elnaturalista.com – sagde min søde datter!
  God dag fra Susanne v – mortil9

 • Reply kagekonen 27/11/2007 at 09:50

  Jeg holder med helle k. du skal passe på dig selv og huske, at der (måske) er en grund til at din krop siger fra og melder sig syg!

  Når det er sagt, så kræver det sin kvinde at klæ’ børn på, så både børn, forældre og bankforbindelse er tilfredse… Min ældste (og den yngste har samme tendens) går hele året i All Stars og lignende… dem har han til gengæld rigtig mange forskellige af.

  God bedring, jeg håber støvlesituationen løser sig til alles tilfredsstillelse.

 • Reply Ditte 27/11/2007 at 11:47

  Hej Anne.
  Hvis det kan trøste, så har Thor siden 11-12 års alderen nægtet alt hvad der måtte bare minde lidt om en støvle. Næææ. Gummisko – det ved man hvad er! Hellere våde fødder i snevejr – end “har du virkelig forestillet dig at jeg skal ha’ sådan nogle på?????”
  Jeg har truet med diverse lungebetændelser mv. Intet bed på. Heller ikke lungebetændelserne.
  Han lever i bedste velgående – også med våde fødder.
  Han fryser IKKE…..
  Kh. Ditte

 • Reply Anne 27/11/2007 at 12:16

  Lise, sådan én der har været præ-pub hele livet har vi også, det er spændende ikk’ 😉
  Det der med at true med brunt, den holder ikke her, vi plejer at true med lyserødt og glimmer, vi har nogle rigtige drenge-piger!
  Og tak for ønsket om bedring, jeg forsøger faktisk at passe på mig…

  Arj, Susanne, er det klokken tre, så er det da derfor det ikke virker kl fem 🙂
  Jeg vidste godt, at du mente El Naturalista, feeeede støvler, og dem har Laura også skulet til, men i min verden, der skal man være absolut sikker, hvis der skal købes støvler til 1200-1400, og det var hun altså ikke!
  Mor til ni – jeg bliver lige forpustet hver gang du skriver det!!

  Jeg er ikke så bekymret for deres helbred, de er vist hverken mere eller mindre syge end andre børn, men Amanda fryser tæerne! Ikke engang det kan få hende til at beslutte sig, så hun må fryse lidt endnu.

  Sidste melding på støvlefronten er fra Laura:
  Okay, så tager jeg et par Doc. Martens, og så må jeg ha’ et par gummistøvler og tykke sokker til når der er meget sne eller regn.

  Så nu må vi ha’ hentet det, og så er der fred på den front 😉

 • Reply Pollyanna 27/11/2007 at 13:58

  SOm du nok ser er du ikke den eneste…. Fik lige et deja vue http://thepollyannaprinciple.wordpress.com/2007/01/22/den-onde-moder/

  De støvler passer heldigvis endnu, så vi slipper for(de) diskussioner i år….

 • Reply Annette 28/11/2007 at 09:35

  Turen med teenagetøsen i skobutikker har jeg lige været igennem – pigen fik frit slag med valg af vinterstøvler – og ingen, skriver ingen kunne hun lide -og der var et kæmpe udvalg! så ville hun bare nøjes med et par Kawasaki! – men nix, det var vinterstøvler vi gik efter. Så hun fik ingen! Det er ihvertfald ikke let at bevare tålmodigheden når alt skal gennemgås – men ekspedienten vi havde, havde en engels tålmodighed – men desværre forgæves.
  Men så er der jo muligheden med grønne gummistøvler og uldsokkerne tilbage!!!
  Pas nu godt på dig selv – det lyder som om at du “suger” infektion til dig…
  kh
  Annette

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.