Lidt af hvert

RUM-KLANG…

11/09/2007

Elpiano…

Når Amanda spiller på sit lille el-piano i disse dage, så lyder det temmeligt højt og rungende, for hun sidder i et værelse, der er barberet for stort set alt andet, end lige spilleriet og nogle stablede flyttekasser.

Vi har en tid talt om, at hun skulle ha’ lavet om der inde, sådan en gang Roomservice må til i ny og næ, men på den anden side synes vi måske, at det var lidt spild af god energi, for frøkenen bruger kun værelset, når hun spiller eller kæler med Spip, den kvikke lille degu.

Natten tilbringer hun  i arm hos sin søster, når hun altså ikke smutter under mors dyne, og alt leg, lige fra Lego-byggeri over fægtekampe til  kontorlege, foregår rundt i resten af huset. Så tit har vi egentlig truet med at leje det store lyse værelse ud…

Men vi vil lade tvivlen komme hende til gode, måske er det bare den der nye seng eller hvidmaling af karmene, der skal til?!

As if !!

Alt er pakket sammen, noget er røget på loftet, andet ud og tilbage står nu 4 flyttekasser med Lego og en hel masse poser med bøger.

Der skal hentes nyt skab i Ikea, sættes en masse hylder op til alt det samlede Lego, der ikke skal skilles af, der skal findes en gammel hvid kommode til det seje tøj.

Og hvis jeg kender mylingen ret, så ender det nok også med et par Star Wars plakater på væggen, altså der hvor der er plads for det monster store kort over det ydre rum…

Roomservice…

Lego…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Liselotte 11/09/2007 at 18:28

  Rigtig god fornøjelse med projektet. Ungen vil elske det, men stadig finde vej til alle andre steder i huset, for der findes livet og hyggen 😉

 • Reply Fríða 11/09/2007 at 19:06

  dejligt værelse, med lys og rum. hun kommer til at elske det, når hun så bliver parat til det.
  håber du er blevet frisk fra din forköling.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Anne 11/09/2007 at 19:20

  Ja, hun skal nok blive tilfreds, Liselotte, bare der er plads til alle klodserne og tangenterne, hun er faktisk et barn med meget få behov.
  Og vi er slet ikke i tvivl om, at hun fortsat er alle de andre steder, hun er jo min skygge 😉

  Pigerne har nogle store lyse værelser, men vinduer mod to verdenshjørner, det var noget af det, der stod øverst på vores prioriteringsliste, da vi tegnede huset. Til gengæld har vi kun en lille stue ovenpå, men det er fint til tv-kiggeri og hygge.

  Jeg er ved at være frisk igen, Frida, så småt, sådan en omgang influenza slipper ikke bare taget i en!

 • Reply Hanne 11/09/2007 at 21:12

  Legosine 🙂

 • Reply Johanna 12/09/2007 at 00:15

  Jeg kan huske da jeg var barn, der elskede jeg, at få lavet nyt værelse. Men det var andre tider.. med hessian på væggen, brune og orange farver, og sættekasser. Men dejligt, det var det altså.

  Det ser ud til, at være et rigtig lækkert lyst rum din Amanda har der. Bliver spændende, at se hvad I finder ud af… MED Star Wars og det hele. 🙂

 • Reply Nina 12/09/2007 at 15:45

  Jeg synes, jeg kende det der med, at datteren er alle andre steder end på sit værelse. Vi har også planer om en gennemgribende renovering hos vores Datterfin, men end ikke hendes nye fugl, kan holde hende på værelset ret længe ad gangen. Og nu er fuglen så flyttet op i stuen i dagtimerme i stedet!

 • Reply Anne 12/09/2007 at 16:57

  Ja, Nina, her hos og er det så en degu, der flyttede ind for at gi’ selskab, og lige meget hjalp det 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.