Lidt af hvert

LAVINE-FARE…

30/07/2007

Tidligt oppe, Torben skulle hjælpes afsted på arbejde, og selv om vejret frister til en formiddag under dynen med en god bog, så vil jeg nu alligevel blive oppe og sforsøge at få streget et af punkterne på min today-to-do.

Der er ting at ordne ude, de er droppet indtil videre, det står ned i stænger, så det bliver et inde-projekt, der må holde for.
Oprydning i bladkurven…

Jeg har lige sendt to tunge poser med magasiner afsted til Holland, Susannes veninde elsker at overtage vi andres gamle, men det ses altså ikke på bunken, jeg har ikke sorteret hårdt nok, hele møget er ved at skride ud af den ellers ret rummelige kurv.

Men jeg kunne ikke sende flere afsted, ikke før jeg havde bladret stakken igennem igen, blad for blad, for her og der gemmer der sig en guld-artikel, en samling kloge ord, en lækker opskrift, en god indretnings-idé, et have-råd og alt muligt andet uundværligt…

Bunken er stor, men de øverste, der nærmest er på vej ud over kanten, de er hurtigt elimineret, det er reklamer, ud med dem, men nedenunder, ak-ak, der ligger hundrede magasiner, det kommer til at tage lidt tid.

Specielt fordi man jo kommer til at læse undervejs…

You Might Also Like

5 Kommentarer

 • Reply anne (den anden af slagsen) 30/07/2007 at 09:34

  åhhh jeg kender det alt for godt, men arbejdet er jo ganske fornøjeligt. Det giver en go’ fornemmelse af selvfed tilfredshed, man slapper af og får noget for hånden aligevel. Go’ fornøjelse med læsningen…..

 • Reply Anne 30/07/2007 at 09:52

  Jeg hygger mig, og så er det så dejligt, når man igen kan gå forbi kurven uden at være bange for at lortet skrider!

 • Reply Mette 30/07/2007 at 11:04

  Hvad er det, fru Stange, jeg troede ikke, at du havde den slags bunker! Det er jeg godt nok glad for at se. Den ligner nemlig vores, som står foran reol. Det hænder derfor, at bunken skrider…. kærligst Mette

 • Reply Anne 30/07/2007 at 11:14

  Jow jow da, jeg har skam bunker, jeg putter dem bare ind i skabene, denne her er den eneste i åbent rum!

 • Reply Mette 30/07/2007 at 15:20

  Ha-ha, jeg kender tricket med skabene. Her har vi også en kælder!!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.