Lidt af hvert

SKALS…

23/06/2007

Eftermiddagsudflugt til Skals sammen med Hanne, fantastisk inspirerende, meget mere behøver jeg vist ikke sige, se bare lige her !!

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply susanne vestergaard 24/06/2007 at 07:46

  nej nej nej…så VAR det dig!!!! Hvis du igår i Skals syntes der gik en kvinde og gloede efter dig i laaaang tid så var det bare MIG!!! Og som også tog billeder af hønserier, af fødselsdagsløber og alt det andet der var SÅ lækkert…æv altså at jeg trods mit ellers store mod ikke lige tog mig sammen og prikkede dig på skulderen og sagde dav! Nå, men intet spilt for Skals eleverne var da bare med til at få mig til at tjekke OM der nu ikek liiige var en lille plads på et enkelt lille ugekursus…suukk – tænk at fordybe sig uforstyrret i alle slags håndarbejde….men mest af alt broderi…og strik… og … og
  kh susanne – mortil9

 • Reply Anne 24/06/2007 at 08:26

  Det var da dumt, Susanne, jeg vil gerne prikkes 🙂
  Du må ha’ gloet diskret, for jeg lagde ikke mærke til nogen speciel, men jeg var også meget optaget af at indfange broderier med linsen!

  En anden gang, så prik lige, okay, det kunne ha’ været så hyggeligt!

 • Reply Gitte 24/06/2007 at 09:26

  Anne, jeg var der også i går eftermiddag, og fredag, men synes ikke jeg så dig 🙂 Nu ved jeg jo heller ikke helt sikkert hvordan du ser ud, og havde jeg vidst I skulle komme, havde jeg nok kigget efter Jer!! Men jeg har jo været elev der 2 gange og er jo egentlig også fra Skals, så jeg kendte en masse.. En skam- ville gerne ha hilst på dig og Hanne

 • Reply Fru Schwartz 24/06/2007 at 12:18

  Ihh altså – det er bare det mest inspirerende sted nogensinde! Jeg var der om formiddagen!

  Jeg kan ligesom fornemme at jeg ikke var den eneste der savlede over fødselsdagsløberen;-)

  Næste år laver vi fællesudflugt??!

 • Reply Anne 24/06/2007 at 12:28

  Fødselsdagsløberen var så fin, men det varer forfærdeligt længe inden jeg er i stand til at brodere på den måde.

  Mon jeg kan melde mig til broderi på aftenskole??

  Næste år laver vi fællesudflugt, ja vi gør, med kaffeslabberas og skitsebøger på plænen, jeg er klar 🙂

 • Reply Irene 24/06/2007 at 15:00

  Suk, hvor er de dygtige! Tak fordi du delte!

 • Reply Sylvia 24/06/2007 at 18:24

  ….men sykkelmyggen Egon har jeg i en bok som jeg alltd leste for mine barn. Han fikk jo jobb i et loppesirkus!!!!
  Utrolig mye fint de laget i Skals!

 • Reply susanne vestergaard 24/06/2007 at 21:34

  Åhhh, var du der også fru schwartz – ( som jeg lige har fået fælles forum med i en lidt anden boldgade…) Jamen, det ER da et fælles kaffebord vi skal ha næste år – på plænen – MED strikketøjet og alle de påbegyndte fødseldagsduge! Glæder mig allerede…….
  KH Susanne V
  PS. Bare gå igange med at træne det broderi og de teknikker, Anne – SÅ lære man det – autodidakt er godt her også, og der er så mange fine vejledninger til de forskellige sting rundt omkring…

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » SNART… 02/11/2007 at 13:46

  […] jeg var på Skals for efterhånden mange måneder siden, holdt jeg ude blandt de fine kunsthåndværkerboder øje […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.