Lidt af hvert

BRITTAS STJERNE…

30/12/2005
At være med i Webstrik er rigtigt dejligt, både inspirerende og hyggeligt, og også meget praktisk, når man forelsker sig i noget, der ikke lige kan købes i nærheden!!

Britta har været på indkøb for mig, vidste lige præcis hvor i Odense, hun kunne finde den stjerne jeg sukkede efter, hun ikke bare sendte en stjerne, hun er en selv…
I mellemtiden fandt jeg dog selv en på mit julegaveræs i Århus, den er stor og nærmest brunlig, flot nok, men ikke nær så lækker, som den Britta fandt!!
Så nu hænger der én på begge etager, det bliver helt kedeligt for alle naturvandrene ved søen, når jeg piller stjernerne ned efter Helligtrekonger.

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Mette 30/12/2005 at 21:37

  Åååh, Anne, sådan en stjerne vil jeg også have!! Hvem forhandler den….?! Jeg kunne ikke lade være med at grine, da jeg så din boghylde… Der er gengangere på min! Hvilken “Meyer-bog” er kageopskriften fra..?! Jeg har “Chokolade-bogen”. Måske vi snart skal udveksle opskrifter på kager…?! Godt nytår! k.h. Mette

 • Reply Bettina 30/12/2005 at 22:39

  Det er han da sluppet meeeeget godt fra. *s* Stjernen…kan vi ikke LIIIIIGE få den i et “ordentligt” nærbillede, jeg har lidt svært ved at se andet end, at den helt sikekrt ligner noget, man MÅ eje (men garanteret ikke har råd til *suk*)!?!!

 • Reply Anne 30/12/2005 at 23:13

  Mette, det er netop i Chokolade-bogen opskriften er, s.41! En opskrift du absolut må ha’ herfra min samling er på “Mandeldrøm”, en super-god kage fra “Den gode Fe”, hvor jeg engang var kok.
  Ingen har “copyright” på den, så den vil blive lagt op her i bloggen, men først vil jeg lige bage den, så der kan komme et mundvands-fremkaldende billede med!
  Også godt nytår til dig, kh Anne.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.