Lidt af hvert

LYKKELIG LØRDAG…

31/03/2007


Der er meget i livet at være glad for, og noget af det, der kan gøre mig mild i maven og glad i øjnene, det er samværet med mennesker, der griner og oplever med åbent sind og hjerte.

Sådan én har jeg tilbragt en del af dagen sammen med, Hanne og jeg havde den dejligste udflugt til Herning, og da hun smed mig af her hjemme, var det med en ny håndfuld gode oplevelser i rygsækken…

Vi nåede slet slet ikke alt det, der ellers var basis for, vi startede nemlig ud i X-ACT, butikken hvis eksistens Hanne nu kender alt for godt, men som jeg nærmest måtte sværge ikke at nævne for hendes husbond, der har hang til lækkerier af den slags, som Alessi og andre af samme skuffe kan levere.
Det tager laaaaaaang tid at kigge-pille-løfte-vende-dreje sig igennem den butik, og lidt kom da også med i poserne hjem, en tudse og en pipfugl med gyldne kroner, der kan skinne i vores sommerhaver.

Møbelstof skulle findes i Stof 2000, jeg takker himlen for, at jeg havde en kyndig sy-kvinde med mig, jeg gik nærmest helt i stå af bare uvidenhed og ubeslutsomhed, men hørfarvet kanvas kom med hjem til stolene, og da det først var på plads, så gik vi amok i stof til toilettasker, skuldertasker, slå-om-kjoler, tørklæder og påskehøns.
Nu har jeg stoffet, så skal jeg bare lige lære at sy…

Et hurtigt smut ind til gågaden i Herning var hvad vi nåede, 2 butikker med tøj, det var alt, og så måtte vi springe i bilen og ræse hjem, tiden var løbet fra os og pludselig sad mine eftermiddagskaffegæster hjemme hos mig uden værtinden.

Nu er de draget hjemover, efter en hyggelig eftermiddag med snak og hundetur, stakkevis af madder med varm leverpostej og kærlige drillerier; nu er huset stille, pigerne chiller på hver deres måde, Amanda i fars arme til dansk familieserie i fjerneren, Laura i dyb søvn efter en hård og vågen nat med overnatning med aftenklubben, vi hygger os alle i eftervarmen af en lørdag med nok at glædes over…

You Might Also Like

Ingen kommentarer

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.