Lidt af hvert

CREME DE LA CREME A LA ANNE…

19/01/2007

Jeg er blevet forkælet i dag, godt og grundigt endda, og jeg smiler et stort bredt og lykkeligt smil!!

Posten har lige, næsten, afleveret en pakke til én Anne fra en anden Anne, en dejlig overraskelse midt i den øsende regn.
Jeg har taget mig tid, brygget kaffe og pakket stille ud, læst det søde søde brev, der var med, og har så kunnet pakke den ene mere vidunderlige ting ud efter den anden…Det lækreste hørgarn, i en blød brun farve, jeg må finde det helt rigtige projekt til det, et lille tørklæde vel nok!

De smukkeste keramik-knapper, jeg har holdt dem mod den brune trøje, måske skal de bruges der på.En spøjs lille spurv, der fik mig til at trække på smilebåndet, ikke fordi den så ud som den gjorde, men fordi jeg fik et indre billede af alle de gange, jeg har grinet af folk, der havde stearinlys stående, som tydeligt viste, i farve og form, at de havde stået der meget længe, og kun til pynt.

Sådan én bliver jeg vist nu, for jeg sætter altså ikke ild i rumpen af denne sødling…Tak, søde Anne, du har gjort mig så glad, og jeg behøver vel ikke at sige, at dine valg er perfekte, just my kind of stuff!!

Jeg kan også godt afsløre, at der var én ting mere i pakken, noget blødt, som jeg havde sendt Anne ud efter i en århusiansk butik.
Jeg vil ikke vise det frem her, det er så absolut ikke i klasse med Annes andre lækkerier, og fortjener ikke skærmplads lige nu, men jeg fik da min nysgerrighed da stillet…

You Might Also Like

2 Kommentarer

  • Reply anne (den anden af slagsen) 19/01/2007 at 14:27

    Det var så lidt, du fortjente det….

  • Reply Anne 20/01/2007 at 17:06

    Här är en Anne till – vilket jättefint garn, och ÅH vilka fina knappar!!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.