Lidt af hvert

RETRO-ÆG…

26/02/2006

Når jeg nu sidder og kigger på de billeder, der var i kameraet, så kan jeg næsten ikke holde ud at se på disse æg med krydderurter og krebsehaler, de ser bare for 80’er-agtige ud!!

Men da de stod på en tallerken sammen med lakseroulade og kyllingeterrine, pyntet med fine spæde salater, lidt lime og en pistaciegrøn dressing, der så det altså rigtigt flot ud…
Og så smagte de altså også godt ;-))

You Might Also Like

3 Kommentarer

 • Reply Fríða 26/02/2006 at 01:58

  Godt gået Anne, gratulerer! Jeg kan også lide at lave mad og have gæster, såmænd ofte mange gæster. Men så plejer jeg til gengæld at tænke det ud fra, “hvordan kan jeg lave det som enklest uden at det ser ud som jeg ikke gad noget”, man kan se at du er en af den anden slags, de som laver det ud fra kunstnerisk synpunkt, og pyt med hvor meget arbejde det er! Jeg kan bare sige RESPEKT!!!!
  hilsen fra Island
  Frida

 • Reply britt 26/02/2006 at 09:58

  Anne, jeg er dybt imponeret! Vanvittig flot mad til 70, billeder OG posts på bloggen. Det er da totalt overskudsagtigt. SEJT!
  Og mht 80’er agtigt, så tror jeg det vender fra kitch til totalt trendy i løbet af ganske kort tid!!
  KH Britt

 • Reply Susanne 26/02/2006 at 11:22

  Nu får jeg jo dårlig samvittighed, fordi jeg ikke ku’ gi’ en hånd med !! Maden ser lækker ud. Kh Svigerinden, som har lidt ondt i det grå hår :o)

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.