Lidt af hvert

BILLIGT TIL SALG…

30/10/2007

Hvis du trænger til nye udfordringer, har et ønske om at prøve kræfter med en mindre flok halv-utilpassede unge mennesker, så må du gerne tage min tjans i eftermiddag, den er til salg for mindre end ingenting, ja det er lige ved, at jeg vil gi’ gode penge for selv at kunne springe over denne gang.

Skolebio, ikke altid en let sag, for selv om man meget gerne vil i biffen, så kan det alligevel være lidt vanskeligt at huske, hvad det så lige er man skal, og specielt IKKE skal, når man er afsted, både i toget, på perronen, i slik-køen og inde i mørket.

I dag skal vi se Chihiro og heksene, en supergod film, som jeg har set flere gange, men den er også laaaang, 125 minutter, jeg får svært ved at bevare øjenlågene oppe i øverste position under hele forestillingen.

Men kender jeg børnene ret, og det gør jeg jo nok, så sker der helt sikkert et eller andet undervejs, et raskt lille slagsmål måske, der får konen her til at være oppe på mærkerne det meste af tiden…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Anne Marie 30/10/2007 at 17:24

  Chiciro og heksene er en fantastisk fin film

 • Reply Ulla 30/10/2007 at 18:04

  Jeg tror, at min mand – der er leder af et socialpædagogisk opholdssted for børn & unge – vil give dig ganske ret, når du ønsker at blive hjemme fra sådan en udflugt, bare én enkelt gang. Uanede – og dog forventede – hændelser kan ganske hurtigt, sætte gang i selv den fredeligste tur…125 minutter i bio eller en sejltur til Sverige på skitur forkommer så ganske lang!!!

 • Reply Charlotte Illum Larsen 30/10/2007 at 19:29

  may the force be with you

 • Reply Lotten 30/10/2007 at 21:12

  Forrygende film ja, men du har ret, den er lidt (meget) lang.
  Min kærestes niece havde nogle skrækkelige kvaler med den del, hvor forældrene forvandles til grise. Det lykkedes os dog at overbevise hende om, at begge hendes forældre er så høje og tynde, at de højst kan blive forvandlet til giraffer, hvis de skulle blive tryllet om til dyr. Sjovt nok godtog hun den forklaring og besynderligt nok var det helt ok at have girafforældre, selvom det var noget rod at have griseforældre.
  Børns logik er forunderlig.

 • Reply Laila 30/10/2007 at 21:31

  Hvis jeg tager dine utilpassede så tager du mine autister!? En gang imellem har man bare ikke brug for at tage på arbejde, vel?

 • Reply Anne 30/10/2007 at 22:07

  Jeg overlevede!
  Og det gjorde alle børnene også 🙂

  Laila, jeg snupper gerne autisterne, det ville være en udemærket afveksling, der er bare lige lidt langt, ikk’…

 • Reply Laila 30/10/2007 at 22:32

  Åh hvad.. kan 200-300 km, sådan forskrække dig? :o)

  Det var godt i alle overlevede, der er jo nok også brug for dig imorgen! Jeg har en lang dag forude. Hjemkundskab i 3 og 4 modul og så ellers til møde til langt ud på aftenen. Heldigvis med indlagt hygge og dejlig mad!

 • Reply Helle 31/10/2007 at 12:11

  Nu er jeg ikke og har aldrig været pædagog, eller det der ligner, men jeg kan godt forestille mig, at det kan være hårdt og krævende, så må jeg på alle forældres vegne sige TAK til dig og alle de andre, som kæmper med vore poder i det daglige 🙂 Jeg har forøvrigt gang i dine frugtboller og uhmmm hvor jeg glæder mig 😉

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » KORT DAG… 20/11/2007 at 11:55

  […] vil så glæde mig over, at der er hele 4 timer til at jeg skal afsted i skolebio, og at filmen i dag også varer […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.