Lidt af hvert

HVORDAN…

26/02/2006

Sidder her og tænker på, hvordan jeg mon fik mig selv bildt ind, at jeg da lige kunne snuppe et par fotos af maden, nærmest lige når den stod parat til at flyve ind til gæsterne???
Hvordan mon jeg forestillede mig, at jeg skulle styre slagets gang, og så samtidig lige stille hvidbalance, få det væsentlige i fokus og ikke overbelyse…..
Jeg må være idiot, stegeos lammer åbenbart hjernen!!

Det er så hundesvært at ta’ flotte madbilleder, synes jeg, jeg øver mig, og vil gerne blive meget bedre, men det er nok ikke lige midt i serveringen af mad til 70…
Så i må nøjes med et lille bitte udvalg, undskyld!

Dagen er gået forrygende, men jeg har løbet stærkt, for min gode hjælper kunne ikke komme ud af sengen p.g.a. migræne, så jeg manglede lige et par hænder, gys!!
Jeg har flere gange i løbet af dagen tænkt på, hvorfor jeg altid får folk “overtalt” til at skulle ha’ alt muligt og umuligt, i dag var der f.eks. 11 forskellige elementer i hovedretten, hvorfor???
Fordi jeg ikke kan styre mig, jeg bliver grebet og må lige ha’ en lille ny kreation puttet ind hist og her…

Nu er jeg hjemme, glad og tilfreds, og lidt træt, og kan med god samvittighed smide mig på sofaen, jeg har taget min tørn i dag!
Heldigvis er det fridag i morgen, og vi har ingen aftaler…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Anonymous 26/02/2006 at 10:56

  ..mums og yummy….du er da et scoop at have gående i et køkken……
  mvh
  Gitte J.

 • Reply Sofie 26/02/2006 at 15:27

  Det ser vel nok lækkert ud – det kan selv en lidt kedelig vegetar som jeg se. Nå – ja, kager og desserter kan jeg jo også spise med af 🙂
  Godt klaret – og jeg håber du nyder din velfortrængte fridag!

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.