Genbrug, Hverdag

BARE EN HELT ALMINDELIG ONSDAG…

19/09/2012

Ordinær og skåret over samme læst som langt de fleste onsdage.

Transport, job, transport, motion, hund, kat, mad, børn, mails, blogs, job, fotos, blommeplukning.

Same same og det er der jo også tryghed i. Det velkendte og genkendelige. Det som bare er uden for meget støj og for mange krav.

Hverdag.

 

Jeg var med toget hjem i dag og gik igennem byen for at finde min cykel, der var parkeret i den anden ende af gågadesystemet. Nåede forbi det to butikker i byen, som har nogen af mine kæreste til at stå bag diskene. Fik onsdagsknus og stille smil, lige sådan som min onsdag trængte til…

 

Efter knus og afhentning af acryl til nye malerier kom jeg forbi Skovs Antik  –  som da vist for øvrigt udmærker sig ved at have en helt og aldeles rædselsfuld hjemmeside  –  og fordi det nu var onsdag og rygraden var slap som et gammelt gummibånd, så endte jeg selvfølgelig i deres kælder, hvor der er sekundavarer og tilbud.

 

Der er meget at sukke over og meget at drømme om og heldigvis også små overkommelige ting at købe med derfra.

I dag stod en ensom lille Lyngby ting og blinkede til mig. En kop vil jeg tro, der er i alle tilfælde en under én med, men vi er ude i noget uden hank.

Lige meget med det  –  her bliver det til en vase/fyrfadsstage og jeg gætter på, at den er lige god til begge dele, og underkoppen kan få lov at komme med i genbrugen næste gang jeg pakker en kasse dertil.

 

Lidt Relief kom også med, 2 bitte små ting, mest for sjov, til en kollega, der er forelsket i Mad Men og alt der kan passe ind i sådan et set up.

Så hvidt til mig og brunligt til aflevering i morgen.

For en blå halvtredser. Det er i orden på en helt almindelig onsdag…

 

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Eva 20/09/2012 at 04:24

  Herligt med et lille onsdagskup.
  Og så vil jeg da lige nævne, at der sættes pris på, at du er flittig på bloggen:)

 • Reply Louise 20/09/2012 at 09:38

  Ha ha, Skovs hjemmeside. Fra at være irriteret over den, er jeg begyndt at smågrine når jeg forsøger at navigere rundt på den. Jeg har ikke set noget lignende – den er helt utrolig!

 • Reply Helle D 21/09/2012 at 10:18

  Uf præcis den mågetallerken håber jeg også ender i min fødselsdags-kurv lige om lidt…. Så x’er for, at NOGEN går forbi Skovs antik som du, og i øvrigt videre til T.I.N.G som, hvis jeg er heldig, snart får pip….hi hi – Var ved at blive helt bekymret…..fordi der ikke kom indlæg…. savnede dem!!! Men godt, at du bare har haft travlt med at leve livet! Ha’ en rigtig god tur til Island og tag endelig MASSER a billeder – gid du kunne have mig med i lommen – ville så gerne op og fotografere naturen… den der specielle GRØNNE farve deroppe er bare…. UH!

  • Reply Helle D 21/09/2012 at 13:51

   Beklager! – jeg ved da ikke, hvorfor jeg fik blandet de grønne Færøiske farver ind i din tur! ha ha – men jeg er nu sikker på, at der også er masser af natur og skønne IS-farver at fotografere på Island…øh! 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.