Arbejdsliv

KORT OG (MÅSKE) GODT…

15/06/2011

Jeg sidder og lægger små kort i bunker, monotont og pulssænkende arbejde efter en hektisk dag på job og i privaten.

20 bunker med en ordentlig omgang kort i hver, et skarpt lille smæld lyder, når jeg lægger endnu et kraftigt kartonkort på bunken.

 

Jeg gør mig klar til at holde et mindre oplæg sammen med en kollega i morgen, en lille booster til 30 terapeuter, der helst skal gå hjem med lidt ny inspiration og lyst til videreudvikling…

 

Det er godt at skulle formidle lidt af sit hverdags-stof til andre, for jeg får lige tænkt det igennem en ekstra gang og får måske endda øje på en ny vinkel eller et lille sårbart hul, jeg bliver skarpere og får det gjort endnu mere “mit”.

 

Og så mærker jeg da også lige en lille snert af nervøsitet, eller måske bare “spændthed”, lige lidt, men jeg har jo heldigvis kort, der fortæller mig, at jeg kan gøre det, jeg har det hvidt på rødt.

 

Og hvis der er lidt, der kikser, så (næsten) pyt –

for når jeg nu ved, at 70 % er godt nok, at vi ikke skal forvente eller forlange mere, når vores børn skal samarbejde med os, så kan det vel i en snæver vending også gælde for det, der forlanges af mig i morgen.

 

Eller…

You Might Also Like

8 Kommentarer

 • Reply Anette 15/06/2011 at 22:58

  Jeg synes du lyder klar – god fornøjelse

 • Reply Liselotte 16/06/2011 at 05:33

  Du kan gøre det! 🙂

 • Reply Mona 16/06/2011 at 08:21

  Det er nogle gode kort du har dér – det er godt og rigtigt, at være spændt, før en stor opgave. Og tilpas kriller i maven, kan vel også gå an.
  Pøj – pøj med projektet!

 • Reply Kea Bruhn 16/06/2011 at 10:23

  Efter en “ØV-morgen” med sure børn og mimimal lykkefølese, er det dejligt at vide at 70 er nok. Gider heller ikke ærge mig over de sidste 30 – sådan er livet vist bare??? Tror jeg skriver et lille kort til mig selv. TAK

 • Reply ThinkingSpace 16/06/2011 at 11:07

  Du kan nemlig gøre det! – og jeg er sikker på, at 70% fra dig er langt rigeligt til at give 30 terapeuter en ordentlig en på den faglige oplever. 🙂

 • Reply Hanne 16/06/2011 at 13:35

  Ret ryggen soldat, vis dem hvad du kan :O)

 • Reply Wong Wai 16/06/2011 at 22:58

  70% DIG – kun dig og giv 30% UD; det giver mening!
  God nat/dag til dig og dine 🙂 🙂 🙂 😉

 • Reply Anette 17/06/2011 at 07:57

  Anne – endnu et dejligt indlæg fra dig – denne sætning har jeg taget til mig “at 70 % er godt nok, at vi ikke skal forvente eller forlange mere, når vores børn skal samarbejde med os” og det er jeg sikker på at mine børn var taknemlige for i morges – de trænger nemlig til weekend – gør de 🙂

  God weekend til dig når den rammer dig

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.