Pigerne, Udveksling

VISUM KLAR…

18/04/2011

Så er de officielle udvekslingspapirer kommet fra USA og Laura kan nu komme i gang med at søge sit visum.

Vi skal en tur til København for at få det klaret, men først skal vi være helt helt sikre på, at vi har alt samlet og at alle navne, datoer og sådan stemmer.

 

Der er ikke plads til slendrian her!

Overhovedet…

 

Med i kuverten var også oplysninger om Lauras første værtsfamilie, men de var kommet Rotary i forkøbet og har mailet til os for nogle uger siden og Laura er også blevet FB-ven med sine nye søstre, som de selv kalder sig.

 

Vores første indtryk af Familien Wendorff er rigtigt godt, en hjertelig, imødekommende og åben familie, der glæder sig meget til at modtage Laura i deres hjem.

At maile lidt frem og tilbage med mor Kathy har givet mor Anne en del mere ro indeni, for der er varme og god bund i de ord, som der bliver sendt fra Wisconsin til Engesvang, og det er blevet en anelse lettere at se hen imod udvekslingsåret.

 

Det kan lynhurtigt blive d.11.8. og afrejsedag.

Vi bliver klar med det hele, hjerte og sjæl og visum…

 

 

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Kirsten 18/04/2011 at 14:05

  Det bliver rigtig spændende for hende. Vores store pige på 19 tager til Australien nu den 1. maj. Jeg tog selv ud og sejle på langfart som 18-årig, og nu forstår jeg bedre og bedre hvordan min mor havde det da jeg skulle afsted 🙂

 • Reply Fríða 18/04/2011 at 14:32

  spændende! men også nervepirrende, kan jeg godt forstå.
  kh.fra Island
  Frida

 • Reply Newyorkerbyheart 18/04/2011 at 15:09

  Det bliver en oplevelse for livet. Tro mig, mig år som au pair var det bedste jeg nogensinde har gjort. Du lærer meget om dig selv og om at stå på egne ben – og selvom jeg havde lange arbejdsdage, ville jeg ikke ha’ undværet det for noget 🙂

  Mange hilsner
  Birthe

 • Reply yt 18/04/2011 at 15:15

  Uha, det bliver spændene det hele 😉

  Yt.

 • Reply Sidsel 18/04/2011 at 15:35

  Jeps, det rigtige barn og det rigtige fødselsbevis:-) så er I et stort skridt på vej. En dejlig oplevelse venter. Uha de unge mennesker, hvor er det godt for dem :-))

 • Reply Ea 18/04/2011 at 17:43

  Uha hvor de papirer vækker minder – den 10.8 er det 10 år siden jeg tog afsted – men til Brasilien. På lørdag kommer den værtsfamilie jeg boede hos hele året og besøger mig – det kan man da kalde familie for livet. Jeg glæder mig vildt, men ved også det bliver hårdt når de rejser hjem igen. De betyder rigtig meget for mig og jeg kan kun misunde din store pige at hun har alle oplevelserne til gode endnu

 • Reply Bolette 18/04/2011 at 19:33

  Jeg har stadig kontakt til mine ‘søstre’ fra mit år i Australien med Rotary. Og de passer godt på deres ‘excangees’ – don’t you worry!

 • Reply Janne 19/04/2011 at 07:26

  Åh, Wisconsin……..det vækker så mange minder. Har været der på familiebesøg et par gange. Bare det var mig.

 • Reply Tina Poulsen 19/04/2011 at 20:48

  URHG synes Visum delen er hæslig 😉 Og mega omstændeligt at skulle til KBH for 3 små spørgsmål og et stempel 😉

 • Reply Tina Poulsen 19/04/2011 at 20:53

  I kan altid skrive og høre min datter ad, mht udveksling, hvis i har lyst 🙂 enten via bloggen http://udveksling-oklahoma.blogspot.com/ eller hendes email, som i kan få ved at skrive til mig 🙂 (Kan ikke huske om den står på bloggen). Det har været hendes bedste år nogensinde… selvom hun nu glæder sig lidt til dansk mad og moar igen 😉

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.