Arbejdsliv, Jul, Tosserier

19 BLØDE PRIKKER…

07/12/2010

At være nisseven for en kollega er noget, som jeg hygger mig vældigt meget med, og jeg glædes også over de hyggeligheder, som min personlige nisse sørger for på min skrivebord i denne tid.

Om man ønsker at være med i nissehalløj’et på min arbejdsplads er helt og aldeles frivilligt, så de, der nisser, er nogen, der gider og glædes ved det.

Jeg gør.

Men det betyder jo ikke, at jeg altid er lige skarp til at finde på nyt at gøre, og genbruger jeg løjerne fra tidligere år, ja så er risikoen for at blive afsløret før tid øget, og sådan skal det helst ikke være.

Så gode idéer og tosserier modtages med kyshånd fra jer, der også synes at sådan en decemberleg kan være morsom…

Jeg har før boltret mig med ringende vækkeure i folks tasker, når de sad til møder. Et lille billigt ur fra Tiger’en kan larme vældigt meget, siger jeg bare.

Der er blevet løsnet tastaturledninger, fyldt underlige ting i folks madkasser, lagt ting i lommerne på overtøjet og mærkelige skriverier ind i mapper.

Jeg har bragt småkager, juleknas, stjernestrimler, fodbadesalt og andet udstyr og jeg har hygget mig vældigt med at lægge misvisende spor for ikke at blive gættet.

I morgen vil der være Braille-prikker at finde på mit “offers” bord.

19 blødefiltdutter, der siger God jul.

Det vil være let at læse, når først kortet med alfabetet er pillet ned fra den store trappe i hall’en.

Barnlig og juletosset?

Ja måske en anelse –

men jeg sørger for at passe mit arbejdet rigtigt godt samtidig med!

Og trykker også tommel for, at min søde kollega ikke læser med her…

You Might Also Like

11 Kommentarer

 • Reply Helle K. 07/12/2010 at 15:23

  Det er sådan en sød og sjov juleting 🙂 Jeg mindes dengang min nisseven havde sat elastikker på min telefon, så det føltes temmelig underligt, da jeg forsøgte at tage telefonen 😉

 • Reply SanneB 07/12/2010 at 15:57

  Med stor succes har jeg byttet om på tasterne på kollegaens tastatur. Bare nogle stykker E og R f.eks og G og H osv osv. Kræver at kollegaen ikke skriver blindskrift og 10finger.

  At filtre telefonrørets ledning fuldstændigt sammen er også en hitter.

  Ctrl+Alt+pil op vender skærmbilledet på hovedet. Så sjovt….

  Ak jeg ku blive ved….

  God fornøjelse.

  julekram
  SanneB

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 07/12/2010 at 16:04

  Hittet i møbelbranchen har altid været at sætte stolene fast til skrivebordsbenet med strips.
  Intet som at ha’ en nisse der forstår at nisse

 • Reply Liselotte 07/12/2010 at 16:14

  Åh, jeg ville elske at have dig som dedikeret decembernisse 🙂

  På tegnestuerne er englehud (den matte, usynlige tape) et sikkert hit. Den kan fæste de fleste ting til bordet. Man kan også lægge en solid strimmel om bord- og stoleben, så ingen af delene er til at rokke. Man kan klistre trådløse mus til invalider og det tager LANG tid at opdage, at det ikke er batteriet den er gal med, men en lille stump tape på dioden 😉

 • Reply ThinkingSpace 07/12/2010 at 16:52

  Nøj, jeg gad godt nisses af dig!

  På min nuværende arbejdsplads er der desværre ingen nisser. Jeg savner det lidt, så måske jeg skulle forsøge at få det genindført næste år?

  Eller også skulle jeg bare nisse lidt intetanende kolleger i vildskab? Hmmm… det kunne være lidt sjovt at få afløb fra sin nissetrang på den måde.

 • Reply MissMuffin 07/12/2010 at 18:14

  Vi har ikke nisser nede hos os, men ovenpå nisses der gevaldigt og sidste år var de helt vildt sjove.
  Nu har de så også den fordel, at de kan sætte os sekretærer til at lave nissestreger mens de alle er til møde og så er det svært at gætte:)

  En kom ind til et kontor, hvor bordet var dækket af gamle øl og vinflasker.
  En anden kunne ikke forstå, at folk blev ved med at ringe internt og spørge efter gran og juletræer. Hun måtte til sidst indse, at der var sat sedler op over hele rådhuset, hvorpå der stod, at hun solgte gran og juletræer fra bilen:)
  En tredje kom ind til et kontor, der var pakket ind i gavepapir; stolen, skærmen, tastaturet, billederne på væggen, potteplanterne osv.
  En fjerde var nær død af skræk, da hun åbnede skuffen og der lå en gigantisk plasticedderkop i hendes skuffe.
  En femte havde af sin nisse fået en lille pose med blandet slik, men havde en ond nisse, der havde blandet jellybeans i af den slags, der smager frygteligt (de fåes i Salling, jeg var nemlig med i denne mission).
  En sjette bakkede altid sin bil ind på den samme plads nede på den store parkeringsplads. Der var bundet dåser og andet larm fast til bilen som ved nygifte.

 • Reply Marianne 07/12/2010 at 20:35

  Uhh, vi har også nisser på min arbejdsplads. Det er som hos dig helt frivilligt, men de fleste er med og det er så hyggeligt. At komme ud for at tage støvlerne på om aftenen når man skal hjem og der så ligger lakrids eller andet godt helte ude ved tæerne – skønt ;). Eller når der ligger en pose lækre småkager i skabet. Nisseri er en dejlig ting.
  Hilsen fra en Nisse 🙂

 • Reply Trine Fox Maule 07/12/2010 at 22:39

  Her til morgen blev vores oversygeplejerske mødt af en julemand, der på ryggen af sit rensdyr vandrede syngende rundt på gulvet af hendes kontor. Det tog oversygeplejersken lang tid at decifrere hvor lyden kom fra – og vi andre – vi morede os kosteligt………

 • Reply Lone H 08/12/2010 at 07:18

  Du er jo en rigtig nisse 🙂 Selv bortførte vi engang en anden gruppes julepyntproduktion og lagde et vers på stedet hvor det havde stået – verset sagde noget om “gæt hvem” og “nisse/juletid” – Men de var ikke friske på at lege, de blev sure og vi fik ingen leg igang – de sladrede til ledelsen, der sendte et dekret ud… Altså!
  Til sidst, bare lige for at runde det af, lavede vi en sang om det til julefrokosten, hvor vi drillede dem endnu engang. 😉
  Vi var nogle der morede os 😀
  Jeg synes det er skønt at lege og drille godmodigt. Glædelig nisselig december.

 • Reply Selvstrik 08/12/2010 at 20:17

  Man kan godt skifte sukker ud men salt, putte kaffe i theposerne og strække stikket ud på computerskærm, tastatur eller fjerne kuglen i musen – hihihi jeg gad også godt at blive og nisse tilbage, måske næste år 🙂

 • Reply Anne 12/12/2010 at 20:46

  Super fede idéer, tusind tak for dem, jeg nisser videre en uges tid endnu, så jeg kan nå at bruge flere af de gode forslag.
  I morgen vil jeg være en rar nisseven og sætte en god æske øko-te og lidt godt frugt til den stakkel, der ellers er udsat for drillerierne…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.