For hjerte og sjæl

TAK I SUPERELEFANTASTISKE KVINDER…

12/10/2009

Sidder her i skyggen af Mols Bjerge med bare en gammel hakkende ADSL-forbindelse at gøre godt med, men det skal ikke afholde mig fra at skrive en lille men taknemmelig hilsen med et KÆMPE tak for alle de vidunderlige kommentarer til indlægget herunder.

Det er jo fuldstændigt overvældende med alle de positive tilkendegivelser, det er hjertevarmende og opmuntrende og ren benzin til blogge-lysten, så tusind tusind tak for dem.

Vidunderligt har det været at læse jeres kloge tanker, og det er herligt nu at vide, at det jeg til hverdag får skriblet her på bloggen faktisk betyder noget for jer, ikke i det store forkromende billede selvfølgelig, men sådan i det lille hverdagsrelaterede, det er jeg ydmyg og beæret over…

Indlægget blev ikke skrevet p.g.a. bare en enkelt hønisses uforskammethed, men en træls mailveksling i fredags var måske bare lige dét, der skulle til før låget røg af måneders indestængt irritation over dem, der vil ha’ mer’, og så mer’ og så endnu mer’.

Nu har de fået et verbalt spark bagi, og uha som det gjorde godt, det lettede virkelig, og jeg er topklar til at fortsætte i tempo og det omfang, som passer ind i mit liv og hverdagsræs.

Og det der med at prøve at bilde både jer og mig selv ind, at jeg kan være føjelig og lyserød, det holder selvfølgelig ikke på den lange bane.Jeg er jo bare mig – på godt og ondt og med masser af iltert temperament.Girls – you rock – og jeg vil gøre mit bedste for at rocke med…

You Might Also Like

18 Kommentarer

 • Reply Losarinas mor 12/10/2009 at 11:02

  Rigtig god ferie 🙂

 • Reply Kirstenk 12/10/2009 at 12:32

  Også rigtig god ferie herfra…

 • Reply yt 12/10/2009 at 12:34

  Også her fra 😉
  Pas på dig selv.
  Yt

 • Reply Anne 12/10/2009 at 12:42

  og herfra… 😀

 • Reply Kirsten 12/10/2009 at 13:29

  Jamen så rock med ovre hos mig, Anne! Du er blevet tagget, og jeg håber du har lyst til at lege med. Dét er i hvert fald kun for sjov, og der er ingen sure miner 🙂

 • Reply Kirsten 12/10/2009 at 14:10

  Lettere forsinket…..Godt gået – sådan at sige fra overfor “bøvehoveder” . jeg læste også kommentarerne og de var bare gode. Du har en blog som inspirerer og med brugbare ting. I Strikke – bloggere er bare super underholdning !! Tak fordi du ikke stopper! God efterårsferie
  vh
  Kirsten i det sønderjyske

 • Reply Karen 12/10/2009 at 15:26

  Super! og go ferie 🙂

 • Reply Jonna 12/10/2009 at 16:09

  Jeg er jo en af dem der glædes over dine indlæg mange gange,så dejligt du ikke er sådan at slå ud. Ha en skøn ferie, der er dejligt på mols.

 • Reply lise 12/10/2009 at 16:26

  Puha..godt du fortsætter som før …for mig er din blog,ligesom du selv beskriver det, et dejligt lille break,som jeg nyder i min lidt stressede hverdag.Ligemeget hvor travlt jeg har,så skal jeg liiige ind og se….egentligt lidt skørt men sådan er det.
  Nyd ferien,det gør jeg med tre herlige børnebørn,der sætter liv i huset.

 • Reply et cetera 12/10/2009 at 16:29

  Anne, jeg bliver til stadighed målløs, når jeg støder på denne besynderlighed i blogverdenen: at nogle tror, at have krav på andres tid, idéer, ja, nogle gange fan’me ligefrem konkrete opskrifter (undskyld mit franske) …
  Jeg får lyst til at råbe et rungende “YES”!” over, at du fik sagt fra overfor uforskammetheden!
  – og så vil jeg fortsætte med at nyde dit lækre univers – dét af det, du nu har lyst til at dele 🙂

 • Reply Kristina 12/10/2009 at 17:41

  Nu skriver du: “..ikke i det store forkromende billede selvfølgelig, men sådan i det lille hverdagsrelaterede…” Men i min verden er det to ting samme sag. Så jo, du berører mig i mit store og forkromede billede, fordi du skriver om de små ting. :o) Og det på en dejlig positv måde. Jeg sætter stor pris på din inspirerende blog, og vil meget nødig være den foruden. :o)

 • Reply Lis by UK 12/10/2009 at 18:31

  Herfra ogsaa bedre sent end aldrig…….en stor TAK for at blive “budt indenfor” paa din flotte og meget inspirende blog, den vil jeg meget noedig undvaere og slet ikke fordi at der er mennesker der endnu ikke kender til “takt og tone” samt respekt for sine medmennesker….ja, et godt verbalt udspark du fik givet, saa kan de laere det, kan de …
  Kaere Anne, ha’ en rigtig dejlig og hyggelig ferie:-)

 • Reply Tora 12/10/2009 at 18:34

  Du rocker du og, Anne! Det er bra du ikke finner deg i hva som helst. Det skal vi da slett ikke gjøre.

  Og ja, det betyr noe at bloggen din finns. Det er deilig å komme på besøk hit, også selv om du ikke er føyelig og lyserød – eller kanskje særlig derfor.

  God ferie!

 • Reply Tina - omme i London 14/10/2009 at 10:57

  Saadan skal det goeres. Godt broelt!

 • Reply Karin 14/10/2009 at 11:43

  Jeg læser i virkeligheden ikke fast på ret mange blogs, men din er en af de få rå, og jeg nyder hvert et ord, hvert et billede og hver en opskrift. Tak for det hele.

  Jeg synes desværre alt for ofte at der er nogen som ikke husker at behandle menneskerne bag skærmene pænt og ordentligt. Lidt den samme situation som når folk skælder og smælder inde i deres biler… ville de mon også give fingeren i en supermarkedkø?!??? Jeg tror folk føler sig sikre, og det er virkelig synd. For ord sårer og tærer på kræfterne hvis ikke de bliver udsendt med venlig omtanke. Jeg er bare ked af at det er sådan….

  Men blive endelig ved, Anne. Og godt at du siger fra! Også dét kan jeg bruge til noget.

  Rigtig god ferie.

 • Reply malle 14/10/2009 at 19:41

  you rock too…..søde Anne.
  Godt du kom af med alt den irritation, der kan sætte sig som en omgang galde,…. der er sgu da grænser for hvad man skal finde sig i!

  og nyd ferien med dens herligheder sammen med din familie i dejlige Ebeltoft .

 • Reply diana rose 14/10/2009 at 21:14

  Kære Anne.
  Du ved det sikkert godt – men der er Æblefestival i Ebeltoft til på lørdag.
  Foregår på det dejlige område omkring Fregatten.
  Torsdag er der kagekonkurrence med smagsprøver.
  Gå evt. på Ebelfestival.dk.
  Nyd forsat mit gamle område i fulde drag.
  Knus fra Diana i Ebeltoft

 • Reply jytte vagner 15/10/2009 at 08:32

  Hej Anne ,Jeg er ny her på din side —men hvor er det skøn ,at der findes en kvinde som dig —og at du vil dele med os andre . Jeg har læst alle dine indlæg –NYDT DET 🙂
  Sjovt nok da dit indlæget om ferie ved Æbeltoft kom on—-tænkte jeg bare det var mig . 2 timer senere fik jeg en sms fra søn og svigerdatter –vi er i sommehus ved Æbeltoft –kommer i ikke 🙂
  Det er et skønt område i holde ferie i —håber du/i får rigtig slappet af
  kh jytte

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.