Pigerne

LÆNGSEL…

03/07/2009

Sommer 2008…

Efteråret 2008…

Maj 2009…

Der mangler noget herhjemme!

Noget krøllet, snakkende, grinende, brokkende, slængende, rodende og underholdende.

Vi savner hende altså, hende Laura, der for første gang sådan er rejst ud i verden og ikke er vendt hjem efter 2-3 overnatninger…

Heldigvis så har hun de skønneste dage og næsten hver dag har hun ringet i vidunderligt humør og fortalt os om alle de ting hun oplever, og det er ikke så lidt endda.

I aftes var der ingen opkald, bare stille stille telefon, men lige inden midnat tikkede en sms ind

“Undskyld, at jeg ikke lige har fået ringet, men det har været sådan en dejlig dejlig dag, og så glemte jeg det altså!”

Alt tilgivet, det eneste vi ønsker er lige netop dét, at hendes dage fyldes med så mange herlige ting, at alt det hjemlige glider i baggrunden.

Hun får sådan en på opleveren, fyldes af nyt og spændende, og vi der længes her hjemme, vi må glædes over de livstegn, der kan blive plads til i en travl 14-årigs engelske liv.

Men føj, hvor jeg dog savner hende, den skønne skøre smukke unge…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Irene Aagaard 03/07/2009 at 13:52

  Kan godt forstå, at du savner hende. Ved ikke hvordan du har det med awarder, men der ligger en til dig på min blog.

 • Reply Gitte 03/07/2009 at 15:04

  Selvfølgelig savner du hende.. Det ville da være underligt andet. Men uha, hvor jeg kender det. Hun kommer jo snart hjem igen søde Anne :o) God weekend til dig.

 • Reply KirstenK 03/07/2009 at 20:48

  Forstår godt du savner hende, men hun kommer jo snart hjem igen….

 • Reply Gitte Joensen 03/07/2009 at 21:31

  Åhhh, hvor kan jeg huske den følelse. Da jeg sendte min søn til Malta på sprogrejse, var jeg fortvivlet af længlse. Der gik mange dage før han kom i tanke om at skrive til mor derhjemme. Han havde også en skøn tur – og har stadig venner fra den tid.
  Nu er han 18 år og i Thailand – stadig ikke god til at huske sin mor – men han har det helt sikkert skønt. Vi må trøste os med, at intet nyt er godt nyt 🙂

 • Reply Charlotte Illum Larsen 04/07/2009 at 07:36

  Savnet af de unge mennesker…. hvor er vi heldige at vi har dem Anne.. jeg savner også mine 2 tøser… heldigvis er det travlhed på den fede måde der holder dem fra Ærø i øjeblikket… men jeg gad godt høre deres stemmer og kigge lidt på dem… knus fra Ærø

 • Reply Birgitte 04/07/2009 at 12:59

  Hvor er det dog nogle smukke piger, du har – alle tre. Det er noget fantastisk hår, hun har, Laura. Håber, hun sætter meget pris på det. Det er ikke altid, at sådan nogle krølhårede piger selv er vilde med deres hår, men Lauras hår er da helt usædvanligt flot!
  Og så synes jeg altså, at det er godt gået af en 14-årig, at hun bare begiver sig afsted ud i verden. Det er bare med at bakke op, når ens unger har sådan et gå-påmod, og det kan jeg også høre, at du gør. Jeg var – og er – selv en rigtig kylling, men min 16-årige datter er heldigvis af en helt anden støbning. I øvrigt også med hovedet fuldt af de lækreste krøller!

 • Reply Elizabeth H. 04/07/2009 at 14:03

  Jeg kan godt forstå dit savn. Begge vores de store var 5 dage væk på Bornholm forskudt af hinanden. Jeg havde det som dig, men heldigvis var de begge gode til at sende sms’er og ringe hjem 🙂 Og så lige pludselig var de hjemme igen.

 • Reply Lise 06/07/2009 at 09:21

  Hvor er det bare skønt at hun har glemt jer 🙂 det er jo et af de gode tegn (det plejer vi at sige derhjemme)

 • Reply Tina - omme i London 06/07/2009 at 13:52

  Hvor er det bare dejligt at hoere at det gaar godt. Hun kommer snart hjem igen, med ny energi og gaapaa mod. 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.