Tosserier

JEG ER SÅ NEM-NEM-NEM-NEM OG DÅM…

01/04/2009

Normalt er jeg altså ikke lige sådan at løbe om hjørner med, normalt er jeg hurtig på øverste etage, normalt ser jeg en finte, når den kommer flyvende, men ikke i dag, næh-nej, i dag er jeg blevet tørret så godt og grundigt, at det vil gå over i familiens historiebog som den dag, hvor mor blev helt dårlig over at være blevet taget så meget pis på.

Og også som den dag, hvor familien endelig fik lov til at grine hånligt og fulde af skadefryd, fordi mor endelig fik lov at smage sin egen medicin…

Måske var det fordi nedenstående sms-udveksling foregik midt i fremstillingen af middagsmaden, at jeg hoppede på limpinden, måske var det fordi, at jeg havde gæster og var optaget af at kommunikere med dem mere end på sms, at jeg røg i, måske var det fordi at det havde været en streng dag på jobbet, måske fisker jeg lige nu efter verdens dårligste undskyldning og er i virkeligheden bare for nem at narre og så dum at det må staves med Å!

Fakta er i alle tilfælde, at der røg lidt sms’er frem og tilbage mellem Hanne og jeg, Hanne åbnede ballet med noget af en bombe:

“Jeg har lige bestilt for 8000 kr Noda til at sælge af. Jeg fik penge tilbage i skat og så kunne jeg ikke styre mine lyster 🙂 Nu kan vi godt få gang i noget strikkecafé!”

 

“Det er forhåbentlig løgn, at du har købt garn for 8000!?”

 

“Nej! Jeg fik 15000 tilbage i skat, og det er da en fed måde at tjene lidt penge på!”

 

“DU er tæt på at være sindsyg, kvinde! Du skulle ta’ på en fed ferie med familien i stedet!”

 

“Ja, men sådan en dejlig 1. april kunne jeg bare ikke lade være :- I love U”

Hanne burde ha’ haft mulighed for at se de ansigtsudtryk, jeg satte op undervejs i denne beskedstrøm, jeg har nok lignet noget, der var faldet ned fra månen, på en gang jublende og forarget, og også grublende over, hvor meget for 8000 kr Noda mon ville fylde?!

For fa’en da, jeg er nærmest i chok stadigvæk her 3 timer senere, både over at Hanne var gået amok i uldspoler, for det troede jeg jo i nogle minutter, og så også over, at jeg var så dum at hoppe på den, snothamrende dum og meget meget nem at narre.

Men hævnen er sød, Hanne, og den vil komme, når du mindst venter det…

 

 

You Might Also Like

13 Kommentarer

 • Reply Anne 01/04/2009 at 21:34

  *lol* den var god 🙂

 • Reply Hanne 01/04/2009 at 21:39

  Åh nej Annemone, Tommy har vist narret mig for alle pengene i dag, så kan jeg ikke nok få lov at slippe :O)

 • Reply Julia 01/04/2009 at 21:42

  Harh-harh – sidder og griner her helt alene i min egen stue. Tak.

 • Reply Susanne i Silkeborg 01/04/2009 at 22:44

  Det er vel ikke uden grund hendes blog har det navn den har…. og så har Hanne jo lidt vildskab i sig, når det gælder garn :o) God var den nu og jeg hoppede jo i sammen med dig …. (du fik ikke spurgt om det ville nå frem til på lørdag, vel ???? for så er jeg jo også afsløret :o))

  1000 tak for dejlig mad og hyggelige timer sammen.
  Kh
  Susanne

 • Reply Britta S 02/04/2009 at 01:04

  LOL

  Det er nu så sjovt når det er andre der hopper i med begge ben 😉

  I min familie er det så svært at narre nogen, fordi min søster har fødselsdag i dag, så alle kan godt huske datoen, men det lykkedes mig dog at bilde Jannik ind at jeg havde vundet 100.000 kr på et skrabelod 😀

 • Reply Helle K. 02/04/2009 at 06:17

  🙂 jeg er altid meget forsigtig 1. april – hvis jeg altså husker det 😉

 • Reply Jane 02/04/2009 at 06:50

  Ja det ville være høfligt at skrive, at det næsten var synd for dig, men jeg griner så meget, at jeg har svært ved at være høflig lige nu….. :-))

 • Reply anne (den anden af slagsen) 02/04/2009 at 08:42

  Intet som 1. april

 • Reply Stine 02/04/2009 at 12:13

  LOL – jeg var også faldet i 🙂

 • Reply Gitte 02/04/2009 at 12:56

  *GG*
  Blev du så ikke en anelse skuffet da du fandt ud af det var aprilsnar, for det garn er da bare for lækkert 🙂

 • Reply Tina - omme i London 03/04/2009 at 12:14

  LOL – den var god! FNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS! 🙂

 • Reply Sólrun 03/04/2009 at 16:29

  Det var god. Har lige talt med Gudrun, pigen bag NODA. Hun er min bedste barndomsveninde og kusine. Hun skrald grinede over den aprilsnar.

  Garn for 8000 kr. gad vide hvor meget det ville fylde. Jeg har lige bestil garn for nogle få hundrede kroner fra hende. OG glæder mig til at sidde med det i hænderne og kreere noget lækkert til mig selv.

 • Reply Anne 05/04/2009 at 10:19

  Ja, det var den da, Anne, men også lidt ond, jeg ville jo gerne ha’ væltet mig rundt i for 8000 kr. Noda 🙂

  Glem det, Hanne, jeg går efter et øje for et øje 😉

  Ja velbekomme da, Julia, et godt grin er ikke at foragte, især ikke når det er andre, det går ud over 🙂

  Vi var lige naive, Susanne, men også lige vilde for at få en del af garn-kagen…

  Jeg ville inden onsdag også ha’ påstået, at jeg ikke var til at narre, Britta, men nu ved vi bedre…

  Ja, det er jo det, Helle, man skal lige som være tunet ind på, at det er store narredag…

  Høflighed er ikke en diciplin jeg selv altid udøver til perfekto, Jane, så grin du bare 🙂

  Du kan tro, at jeg vil være på vagt næste år, Anne…

  Ja, gid vi havde været flere om at dele de røde ører, Stine 😉

  Jo, Gitte, men mon ikke Hanne kan lokkes til alligevel at smide de 8000 afsted, det kan jo være at Tommys grimme narrestreg udløse trøstepenge…

  Jajaja, Tina, det er altid let at grine af andre, men pas du bare på 🙂

  Ja, det gjorde hun garanteret, Sólrun, men hun ville garanteret også gerne ha’ solgt den mængde garn.
  Jeg håber, at hun mærker lidt øget omsætning med alle de gode grin dette her har givet…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.