Konfirmation

BORD – DÆK DIG…

28/04/2009

Service…

Er du da svimmel mand – sådan et læs service fylder godt nok meget!

Jeg er glad for, at der var folk med stærkere kroppe, end min, til stede, da det skulle slæbes ind!!

Men nu står det her, i stakke og stabler, lige parat til at komme på bordet fredag aften, når vi skal gå og hygge os med det…

Vi har haft et lille kiks med de bestilte duge, de var simpelthen ikke lange nok, men med Torben som trofast leverandør af alt mellem himmel og jord, så er jeg nu indehaver af mange mange rigtigt mange meter groft hvidt stof, der bare bliver skønt som dug.

Ingen panik der, jeg kan vist roligt sige tjek og tjek til de to elementer af festen!

På med dug og service, bam bam, og så skal jeg ellers gå og nyde at ordne de store hvide servietter, de kulørte fugle, de duftende pæoner og alle lysene, jeg er selv ret sikker på, at det bliver fint og godt…

You Might Also Like

9 Kommentarer

 • Reply Jane 28/04/2009 at 18:27

  Det er drønhyggeligt at dække/pynte bord til fest og det bliver helt sikkert rigtig fint :-))

 • Reply Karin 29/04/2009 at 06:30

  Ingen tvivl om at det bliver fint og godt. Det bliver top nice, altså!

 • Reply fisefornemme Pernille 29/04/2009 at 06:45

  Ja, det bliver garanteret flot! Jeg glæder mig til at se dine fugle i funktion! Mon ikke der er nogle mænd, som hellere vil slæbe tallerkner end pynte med fugle og blomster?

 • Reply Anne 29/04/2009 at 07:24

  Det er nemlig hyggeligt, Jane, jeg glæder mig også til det 🙂

  Jeg er ret fortrøstningsfuld, Karin, jeg tror i alle tilfælde at det bliver flot på den måde, vi synes flot er, og det er jo det vigtigste!

  Det kan du være helt sikker på, at der er, Pernille, slæbe service og prøvesmage vine…

 • Reply Dorte fra Knitalot 29/04/2009 at 07:39

  WOW – det ligner vores baggang fra for 3 år siden vi holdt konfirmation.
  Jeg er sikker på at I får en rigtig dejlig fest, som I kan tænke tilbage på i mange år fremover.

 • Reply susanne vestergaard 29/04/2009 at 15:52

  Ej, Anne for pokker… vi har konfirmation den 10. – og har netop haft store problemer med de til lejligheden lejede duge… hm… MON vi dog ikke kan lave en eller anden mindre deal her??
  Hvad med om jeg kan låne duge – mod at afleverer dem nyrullede og fine OG at du er garanteret et par timers god instruktion af “ham min eneste ene” i TANGO og andet af samme slags, som jo nærmest fordres når nu vi tager dine nye sko i betragtning….??? Han er nemlig gammel turneringsdanser og var starx med på mit forslag vedr. udlån af dine duge mod at bytte med fin-rulning OG så nogle dansetimer… Såhhh, med mindre at ham DIN eneste ene også kan det der med at danse latin og så videre kunne det vel være en mulighed, hva’… hva’ hva’ … ku’ det ik’ være en god deal….??? Anne???

 • Reply henriette 30/04/2009 at 08:01

  Der bliver spændende at se dit færdige resultat og jeg glæder mig meget til at få lidt billeder her på din blog fra den store dag.

  I er da svineheldige med vejret også. RIGTIGT fest og forårsvejr. 🙂

 • Reply Anne 30/04/2009 at 12:51

  Ja, der skal slæbes til huse, Dorte, når der skal holdes gilde…

  Det er en deal, Susanne, du kan hente dem på mandag!
  Jeg behøver ikke at tango’e men jeg behøver at du selv vasker dugene, når du har hentet dem, okay…

  Vi glæder os sådan, Henriette, og deler gerne billeder og sådan efterfølgende…

 • Reply susanne vestergaard 30/04/2009 at 15:03

  Århhh, Anne – det er absolut en klar deal – jeg elsker at vaske, så den er helt fjong… eneste lillebitte minus er ham herhjemme som nu var så tændt på at kunne “gøre en forskel” mht. forberedelserne til konfirmationen her i huset!! Men mon ikke han komme over sin skuffelse over ikke at kunne lufte talentet – jeg tror det! Tak, Anne…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.