Pigerne

POMMES-KOGEREN…

24/02/2009

Laura med koncentration på…

Laura har fået sit første rigtige job, sådan uden for hjemmet og med rigtig løn og det hele, det er stort, når man skal tage sit første skridt ud i den slags!

Vi bor jo i en lille by, hvor muligheden for fritidsjob er temmelig begrænset, hvis man ikke lige har lyst til at være barnepige, så derfor er det ekstra hurra, når man bliver ringet op og får tilbudt et job, som man overhovedet ikke havde overvejet var en mulighed.

Så lige om lidt skal hun svinge pommes frites-kurvene i sportshallens cafeteria, åbne sodavand og blande slik og slå på kasseapperat, det bliver spændende for hende…

Egentlig er det lidt af et paradoks at ha’ ord som “sport” og “pommes frites” i samme sætning, men jeg ved, at der også er sundt at købe, og når alt kommer til alt, så er det vel i virkeligheden ikke det store problem, at de unger, der knokler rundt i hallen i timevis, forkæler sig selv med en gang svedige kartoffelpinde.

Langt ringere ser det egentlig ud for dem, der ikke får lettet sig fra computeren, og som, mens de sidder der, hælder litervis af sukkervand og chips indenbords…

Hun glæder sig til sin første vagt, men har også flaksende sommerfugle i maven, og det har jeg da egentlig også, pludselig er hun bare så stor!

Men vi ved da, hvor vi kan finde hende, og området, hvor vi skal kigge, er til at overskue, fodboldbanerne ved hallen, badmintonbanerne i hallen og nu også cafeteriet over hallen.

Sommerens sprogrejse blev pludselig meget nemmere at spare sammen til, det sætter gang i det store smil hos Laura, og så synes hun nok heller ikke, at det er så ringe at ha’ fået en bedre mulighed for at lure lidt mere på de der sportsdrenge…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Pernille 24/02/2009 at 08:59

  I den sportshal, hvor jeg gik til springgymnastik som barn var der også et lille cafeteria, hvor man bla. kunne købe pomfritter. Her mødtes alle de seje gutter efter fodbold 🙂 Et rigtig samlingspunkt! Jeg håber Laura bliver glad for sit første job!

 • Reply anne (den anden af slagsen) 24/02/2009 at 10:18

  Tillykke til Laura og held og lykke med opsparingen. Sprogrejse er fantastisk, jeg var i Folkestone og sparede også selv sammen, de sjoveste 4 ugers sommerferie nogensinde.

 • Reply Klidmoster 24/02/2009 at 22:06

  Hvor dejligt for hende.
  Jeg har selv som barn konsumeret tonsvis af ‘sveller’ i den lokale svømmehals cafeteria. Det blev nærmest en rituel handling at spise dem. Det var ganske rigtigt lidt paradoksalt, først at svømme i to timer og så æde en bakke pommes frites bageefter. Men vi fik da trods alt noget motion først. Der var heller ikke så mange løftede fedtforskrækkede pegefingre dengang 🙂
  Mvh Malou

 • Reply Tanni 25/02/2009 at 19:25

  Tillykke med jobbet til din datter, så er sprogrejsen rykket des nærmere – skønt! Jeg har selv været studerende ved Cambridge Universitet og set alle de glade sprogskole-studerende om sommeren, det må være guld værd for et ungt menneske. Go Laura -Go!

 • Reply Elisabeth 25/02/2009 at 22:16

  Skjønne jenter du har!

  Mvh Elisabeth

 • Reply Tina - omme i London 27/02/2009 at 12:42

  Det er bare saa spaendende at starte paa foerste job. Held og lykke til hende. Hun skal nok klare det fint. 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.