For hjerte og sjæl

STILLE…

31/01/2009

Morgenstund…

Jeg kan liste rigtigt meget sådan en tidlig lørdag morgen, jeg kan gøre mig mere end musestille for at få en stund sådan helt for mig selv, uden snak, uden spørgsmål, uden opvartning, uden stillingtagen, bare ro, alenetid.

Ilden knitrer i brændeovnen, mine tæer varmes af en tung hund og på skødet ligger en sammenkrøllet kat og spinder, tusmørket dominerer rummet, kun lige her på bordet er der tændt stearinlys, resten får lov at stå i mørke, mens jeg sidder her og nyder…

Den sædvanlige lørdagsrutine med storindkøb, torvetur og sådan er sløjfet i dag, jeg gider ikke, orker ikke, og mad får vi garanteret alligevel, så jeg vil bare blive siddende, stille og helt i ro, indtil de andre beslutter sig for at tumle af madrasserne.

Weekenden er spritny og næsten uden planer, så der er god tid, masser af tid, til bare at være og flyde, jeg vil nyde hvert eneste minut, og når jeg så har gjort det, godt og grundigt, så er jeg sikker på, at jeg har fået sparket de sidste rester af influenza ud af kroppen, helt ud…

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Losarinas mor 31/01/2009 at 09:47

  Der ser også meget hyggeligt ud , der ved dit bord 🙂
  Håber du får nydt det hele så meget af sygdommen bare siver væk 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 31/01/2009 at 10:05

  Dejlig stille morgen, intet som. Jeg skal også bare nyde, har aflyst et par aftaler med begrundelse i hundehvalp og gåtur i tide og utide, men sandheden er at jeg ikke gider.
  Der ser dejligt ud ved dit stille morgenlys. Go’ weekend Anne, og se så at komme helt på toppen igen, ikk’?

 • Reply Juni 31/01/2009 at 10:11

  Det så deilig ut ved ditt bord, med lys og strikketøy.
  Slike stille morgenstunder er gull verd, en liten stund i fred med sine egne tanker – deilig!

  Håper du snart er frisk igjen.

 • Reply Sifka 31/01/2009 at 10:13

  Stillestund med dyr, lyder dejligt. Jeg håber, du snart bliver rigitg frisk igen. God lørdag, Anne.

 • Reply Olines 31/01/2009 at 10:14

  Engang imellem er det godt, at aflyse rutinerne og bare gøre det vi har brug for. Jeg håber du får sendt influenzaen afsted og finder lidt energi istedet. God lørdag til dig.

 • Reply Hanne 31/01/2009 at 11:59

  Den slags morgener er balsam for sjælen.
  Min lignede din til forveksling 🙂

 • Reply Anne 31/01/2009 at 12:35

  Det må gerne bare sive, Miri, HELT ud og langt væk…

  Sådan, Anne, det bliver garanteret en dejlig dag nu, når du har taget action på egenomsorg…

  Jeg elsker de stille morgener, Juni, de er vidunderlige…

  Det håber jeg også, Sifka, i morgen måske! Også god lørdag til dig…

  Ja, det må til engang imellem, Olines, også selvom jeg er sådan lidt halvautistisk omkring mine lørdagsture…

  Altså pophår og hængerøv, Hanne 🙂

 • Reply Jonna 31/01/2009 at 14:42

  Det betyder meget for dagen hvordan morgen er, din lyder rigtig hyggeligt. Og torvet løber ingen vegne så det når du nok næste lørdag. Ha en hyggelig wekend.

 • Reply Hanne 31/01/2009 at 16:07

  Også, så totalt og aldelse, Anne 😉

 • Reply susanne vestergaard 31/01/2009 at 23:57

  Jahhh, lige SÅDAN er det nemlig at finde sig selv om morgenen – det er netop dét, der kan få mig til at stå rigtig, rigtig meget tidligt op…Åh, jeg håber inderligt at du er frisk snart – og god weekend til dig og dine, Anne…..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.