indenfor, Jul, Pynt

KOM INDENFOR…

04/12/2008

Julet entré

Svævende julerier…Blomst oppe og nede…

Jeg får snart blikket af manden i huset.

Det der blik, der siger “Nu styrer du dig, Julewoman!”, men jeg er altså slet slet ikke færdig med at finde frem – overhovedet…

You Might Also Like

17 Kommentarer

 • Reply Emilie 04/12/2008 at 17:23

  Jeg er overbevist om, at du har det smukkeste hjem. Jeg følger har fulgt med herinde i et stykke tid, og jeg elsker din måde at indrette og sammensætte på.

 • Reply Ella 04/12/2008 at 18:25

  Du er en julehaj, Anne – det ser vidunderligt ud – men du skal holdes i ørerne! 😉

 • Reply Puttenings 04/12/2008 at 19:00

  Hvor ser det bare fint ud Anne, der ville jeg elske at blive budt indenfor. Jul du bare videre i fuld galop. :o)

 • Reply Dorthe 04/12/2008 at 20:26

  Tak tak, hvor er der altså fint pyntet, jeg kan rigtig mærke den godt stemning gennem skærme 🙂

 • Reply anne (den anden af slagsen) 04/12/2008 at 20:28

  Sikke da en dejlig velkomst man får sig der hos jer. Sådan en vil jeg også lave, den dag man ikke skal kante sig igennem barnevogne, klapvogne, gummistøvler, skoletasker og ridestøvler med skidt langt op af skaftet.

  Det ser rigtig fint og indbydende ud, men jeg lidt nysgerig – hvordan får amarylisen vand?

 • Reply Karin 04/12/2008 at 20:36

  Dét jul, dét cool!

 • Reply Tora 04/12/2008 at 21:02

  Herlig, Anne. Stå på! Jeg elsker det her!

 • Reply Losarinas mor 05/12/2008 at 07:27

  ” Tak ! Det var dejlig at du ville se mig 🙂 Iiihhh , hvor har I det fint! Og her dufter dejligt ! Må jeg lige låne toilettet ? – Værsko, det er bare en lille opmærksomhed. “.

  🙂

 • Reply Susanne HS 05/12/2008 at 09:48

  Hils din mand, og sig at der stadig er LANGT til Gertrud Sand! 😉

 • Reply jeanette hegaard 05/12/2008 at 11:31

  Bliv du bare ved – det ser dæleme hyggeligt ud. Det træ på væggen – det er jeg bare vild med!

 • Reply tanterne, Charlotte 05/12/2008 at 14:20

  Det ser da skønt ud – uden det mindste spor af ‘for-meget’.
  Og der ser ud til i forvejen at være dejlig god plads til julerier.

 • Reply En anden Anne 05/12/2008 at 16:05

  Hvor er det fint! Jeg får – endnu engang – lyst til at copy-katte dig, Anne 🙂
  Men ligesom “den Anden Anne af slagsen”, har vi lige for tiden barnevogn, overtøj og ditten og datten i trængsel, og slet ikke basis for at få skabt den rolige baggrund som den slags kræver for at folde sig så smukt ud.
  Nej, vi tager lige endnu et par år i det farvestrålende julekaos man har, når 8 årig dreng producerer utålmodige musetrapper, og 8 måneders baby fordeler legetøj ud over det hele i mønstre som kun hun selv forstår 😀

 • Reply karen 05/12/2008 at 21:11

  En fryd for øyet! Hadde jeg kommet forbi ville jeg ikke kunnet la være å gå inn! I det huset bor garantert en sympatisk og hyggelig kvinne med masse humor og estetisk sans! Jeg elsker den uroen – hva er det det heter på dansk.. mobil?

 • Reply Pernille 06/12/2008 at 11:29

  Nej, hvor ser det bare hyggeligt og rart ud! Jeg synes ikke, at jeg har så meget plads til julehygge i vores lille lejlighed… Men så kan jeg fryde mig over dit dejlige julepynt. Tak for det!

 • Reply Anne 06/12/2008 at 16:33

  Jeg tror, at du ville blive skuffet, Emilie, her er såmænd bare ganske almindeligt, med lidt rod i hjørnerne og umalede fodpaneler! Men tak alligevel for de søde tanker om vores hjem, hvor der bestemt også er hyggeligt og rart 🙂

  Han blander sig ikke så meget, Ella, hvis bare det ikke bliver afskallet og beblondet, så ville han blive arrige 😉

  Jeg juler det bedste jeg har lært, Puttenings, jeg kan slet ikke lade være…

  Her er en rigtig dejlig december-stemning, Dorthe, håber at det kan smitte lidt…

  Alt det der du snakker om, Anne, det har vi også, selvfølgelig ikke vognene, men de beskidte støvler, skole- og sportstasker, en pose med gamle aviser og kattenes bakke, jeg har bare sparket det ud i bryggerset og lukket døren 🙂
  Amaryllisen vandes ned i stilken og kan holde sig længe hængende der med hovedet nedad…

  Jep, Karin, det er det 😉

  Jeg skal gøre mit bedste, Tora…

  Tak for pakken, Miri, den pynter fint i vinduet sammen med de andre glimtende sager 🙂

  Det skal jeg gøre, Susanne, men faktisk er han ret rummelig når det kommer til det der pynteri, han er jo faktisk uddannet dekoratør, så han kender selv glæden ved at arrangere og ordne.
  Egentlig kunne han da godt lige komme lidt mere på banen her i juleriet…

  Jeg er også glad for det, Jeanette, og snart skal jeg finde et par smukke sorte knopper til det, så der kan hænge lidt derpå…

  Her er masser af plads, Charlotte, men for få steder med vandrette flader at sætte noget på! Jeg må ha’ hængt bogkasser eller sådan noget op, så der er lidt mere at pynte på 🙂

  Ditten og datten kan godt fylde en hel masse, Anne, især musetrapper!
  Men nu er det jo altså ikke sådan, at vi ikke roder her, men jeg fotograferede selvfølgelig gange, da jeg havde ryddet op. ikk’ 😉

  Du skulle ha’ været så velkommen, Karen 🙂
  Og det hedder også uro på dansk…

  Jeg synes nu egentlig heller ikke, at jeg har plads nok, der er noget, der ikke kommer frem i år, Pernille, det må vente i kassen til bedre eller andre tider…

 • Reply Louise 07/12/2008 at 21:05

  Du skal være velkommen til at sende din mand hertil, hvis han mener, du har meget julepynt… Jeg har pyntet godt op – og er slet heller ikke færdig endnu 🙂 Det er jo noget man kan gå og pusle og nørkle lidt med – fx. er vores juletog ikke kommet op endnu 🙂 Den dersens minkomode i hvid – eller hvad du vil kalde den, hvor har du fundet den? Jeg er helt sikker på, der skal stå en i vores gang… 🙂 Glædelig 2. advent

 • Reply Malene (Østerbro) 07/12/2008 at 21:16

  Du er altså en dejlig julewoman, jeg stemmer på dig.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.