Blomster

RAKETFART…

27/11/2008

Amaryllis…

Som skudt ud a’ en kanon…

For nogle uger siden satte jeg amaryllisløg i frisk jord, opgav nærmest på forhånd at få glæde af deres blomst i juledagene, fordi jeg var lidt sent på den, men det går måske ikke sådan, som jeg havde forestillet mig.

På under 20 dage har de sat store fede knopper, og de skyder nu med raketfart op imod loftet, det lover godt…

Karen, du spurgte forleden, hvordan det gik med mine amaryllis, jeg fornemmer, at mine er lidt længere i vokseriet end dine?!

Måske kan du starte med at nyde mine i cyberspace, og så nyde dine egne IRL bagefter…

You Might Also Like

4 Kommentarer

 • Reply Lisen 27/11/2008 at 13:30

  Husk det nu, de der blomster må IKKE få vand når først knoppen er fremme. Så er det du ender med sådan en lang stængel, med fare for at blomsten vælter og ting.
  Men ellers elsker jeg også de der amaryllis, der står altid en eller flere på min adventsgaveønskeliste 🙂

 • Reply karen 27/11/2008 at 20:24

  Ååååå – tusen takk Anne – jeg nyter virkelig bildene dine for jeg synes at amaryllis er blant de vakreste planter på jord! Ja dine er kommet MYE lenger – mine er bare såvidt på vei opp – noen få mm eller muligens 1 cm i dag. Jeg skal jammen få tatt bilder av mine også…
  Jeg er faktisk ganske overbevist om at du får blomster til jul! 🙂
  Jeg kan fortsatt bare håpe..

 • Reply Anne 28/11/2008 at 11:00

  Jeg vander ikke, Lisen, men lange bliver de nu alligevel.
  Jeg er faktiks ret vild med, at disse her ikke at sat lange blade, jeg kan godt li’ den lange nøgne stilk.
  Jeg håber, at du får dit ønske opfyldt…

  Det var såmænd så lidt, Karen, når dine egne nu vokser så langsomt og stadig bare er bittesmå, så deler jeg gerne mine 🙂

 • Reply Haust 28/11/2008 at 12:08

  Eg har gleda meg til å besøke bloggen din no før jul! Du tar fine bilete heile året, men eg synest det brukar å vere noko heilt spesielt med førjulsbileta dine. Nokre stemningar eg ikkje heilt klarer å setje ord på. Takk for inspirasjonen!

  Så håper eg på det beste når det gjeld måndagen for din del! Varme klemmar! 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.