Krea

EN OLYMPIADE AF EN SLAGS…

08/08/2008

Ready - Set -

Go!

Ravelry er der også gang i de olympiske lege, jeg er selvfølgelig med på Team Denmark, men inden længe kan det sgi godt være, at de andre får lyst til at smide mig af holdet, for jeg har satset på en diciplin, som jeg, trods adskellige forsøg og ivrig træning, stadig ikke mestre på eliteplan.

Ja faktisk er jeg vel så meget amatør, som man nærmest kan blive, men jeg har troen og håbet i behold, og hvem ved, måske går det meget bedre, end det er gået de andre gange, hvor jeg har kastet mig ud i hækling…

Mit bidrag til Ravelympics er en hæklet cardigan, jeg har haft personlig træner på til udarbejdelse af opskrift med lettere figurhækling omkring tajlen, den der var engang, så den side af sagen skulle der være styr på.

Garnet er også på plads, Maude er jo død, og af hendes mange meter og så nogle bundter af den blødeste Isager Alpaca 2, der kan der blive den skønneste cardi til at bære over efterårets flagrende gevandter.

Så:

Opskrift og garn – tjek!

Hæklenåle i rette størrelse – tjek!

Usikkert moment:

Udøverens kompetencer!

Men jeg har altså bestemt mig for, at hvis det går helt galt, så tyr jeg til doping, te, lakrids og tudeagtige kvindefilm, og hvis det bliver afsløret, så skyder jeg skylden på de manglende Clover-nåle, for kan man mon overhovedet hækle uden sådanne redskaber…

You Might Also Like

16 Kommentarer

 • Reply Madame 08/08/2008 at 20:27

  Åh, det er morsomt, Anne, men det går sikkert fint, når du har haft denne dygtige, personlige træner. Hun mester alt håndarbejde. God fornøjelse med det – og så bliver det spændende, om du får brug for en tudeagtig kvindefilm 🙂

 • Reply Bettina 08/08/2008 at 20:59

  Hækling er åh, så taknemmeligt i forhold til de glatte stykker tekstil man strikker sig frem til. :o) Jeg går aldrig VILDT meget op i rette maskeantal i hækling, for man kan så let “justere” undervejs.
  Og jo, du kan tro, man kan hækle uden Clover-nål – jeg ejer ikke en eneste, har end ikke set en i levende live, men hækler efterhånden jævnligt, bare på de almindeligt kedelige, tynde grå…

 • Reply Angelika 08/08/2008 at 21:19

  Gaa du bare igang – OL var da oprindeligt for amatoerer, ikk´ ?
  Med hensyn til haeklenaale, saa proev at kigge her :
  http://blogg.hobbyboden.com/elisabethaugusta/
  den er ikke mindre end genial og mine diverse haeklenaale skal opgraderes paa den maade 🙂
  kh
  Angelika

 • Reply Angelika 08/08/2008 at 21:20

  ups ! rul ned saadan ca. til midten 🙂

 • Reply Britta S 09/08/2008 at 07:04

  Jamen Anne, det er da godt med lidt udfordring! Og med sådan en god personlig træner er der ingen ben i det.
  Og så må jeg give Bettina ret – man kan godt leve uden Clover hæklenåle – jeg kan nemlig ikke hækle med dem… De er ikke kompatible med mine hænder 😉

 • Reply Hanne 09/08/2008 at 07:15

  De manglende Clover-nåle kan gå hen og blive udslagsgivende, for de er sørme gode, de nåle 😉

 • Reply Anne 09/08/2008 at 07:48

  Mon ikke det går, Madame, hvis jeg nu tilsætter en vis portion stædighed 🙂

  Måske finder jeg også ud af det en dag, Bettina, men indtil videre, der går det så meget bedre for mig med de glatte stykker.
  Jeg har faktisk et par Clover nåle, som jeg elsker, de er bare ikke i den rigtige størrelse, og måske kunne det så bruges som undskyldning ved manglende succes 😉

  Det er jo det, Angelika, det er amatørernes fest, dette her, så jeg klør på!
  Og de der hæklenåle, de er vist hvad man kan kalde customized – i stor stil endda…

  Træneren har ikke trænet mig, men hjulpet med en opskrift, der var til at gå til, og det er næsten mere værd, end det andet, for det kan jeg kigge mig til i en håndarbejdsbog. Og det gør jeg faktisk, sidder der med næsen i bogen, for jeg glemmer fra gang til gang hvad de forskellige masker hedder 🙂

  Det er det, de er, Hanne, supergode, i alle tilfælde til mig og min fumlen 😉

 • Reply Julie 09/08/2008 at 11:48

  Jeg håber ikke, at det er en Olympiade, for det er nemlig perioden imellem de Olympiske Lege, altså 4 år, og så pessimistisk er du vel trods alt ikke 😉

  Jeg er sikker på, at du kommer over målstregen i fin stil, men hvor kan jeg dog genkende din glemsomhed…jeg kan sgu’ heller ikke hitte rede i de forskellige maske-navne!!

 • Reply Lise (Fru Kvist) 09/08/2008 at 18:28

  Kære Anne, så er vi nok to der bliver smidt af holdet, for min spidskompetence er Den Fantastiske Start, mens min svaghed er Den Svære Afslutning (læs montering). Men at stille op i Hækling, modigt!

 • Reply Anne 10/08/2008 at 09:31

  Det er jo lige det, Julie, det ender måske med at blive til en -ade, for jeg er altså en tumpe til at hækle 🙂

  Det kan være vi kan danne en eller anden form for støtte gruppe for de udstødte, Lise, måske endda komme i behandling for nederlagsfølelse og utilstrækkelighed på et eller andet fedt spa 😉

 • Reply Pernille 11/08/2008 at 15:40

  Jeg glæder mig til at følgemed i dit hækleprojekt. Hækling er en taknemmelig sport, selv de mest enkle mønstre er smukke. Held og lykke med det.

 • Reply Lene 11/08/2008 at 19:24

  måske skal jeg kaste mig ud i det til vinter, men hos mig bliver det helt sikkert Olympiade, det kan mine to halvfærdige strikkede trøjer bevidne, men jeg vil heppe på dig 🙂

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » OTTENDE-DELS-FINALE… 18/08/2008 at 22:00

  […] er kommet godt igennem de indledende runder af den uldne olympiade, har fundet melodien med hæklenålen, og det ender med, at jeg kommer til at holde af denne måde […]

 • Reply Hverken fugl eller fisk … » AFSLUTTENDE SPURT… 02/09/2008 at 19:54

  […] kommer i mål, godt nok meget længe efter, at legene er slut, men tidtagerne er rejst hjem, så jeg lusker bare over stregen lige så stille, og […]

 • Reply Jani 15/09/2010 at 18:13

  Et banner herfra “Go Anne… go Anne…. go Anne… !”
  hep hep hep.. jeg røber i hvert ikke dopingen til kommiteen… så bare klø på ;D
  Knus herfra 🙂

 • Reply FREDAG KL 15.52 21/01/2011 at 16:07

  […] med at kramme min sofa, så skal jeg personligt tage livet af den cardigan, der engang var et olympiadenummer, men som nu  – 2 og et halvt år senere –  lever et hengemt liv i en […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.