Skrammer og buler

YRK…

25/01/2008

Lys i mørket…
Fy-føj-da, siger jeg bare!!

Det er godt nok mørkt, ruskende og vådt i dag, og lige om lidt er jeg nødt til at hoppe ud på cyklen og forsøge at kæmpe mig vej gennem den stride blæst for at være klar til denne uges sidste arbejdsdag.

På en dag, som i dag, kunne jeg ha’ lyst til at give pokker i både økonomi, klimaforandring og dårligt kondital, og skynde mig hen og købe bil nummer 2.

Eller ligefrem sige op og blive hjemme ved brændeovnens hyggelige knitren, stearinslysenes bløde skær og det gode strikketøj på pindene.

Måske kunne jeg også bare stramme balderne og lade være med at klynke, for pigerne drog afsted ud i mørke og storm iført regntøj og lys, og det uden den mindste protest, tvært imod var der smil og overskud til pjat.

Jeg må forsøge at følge deres gode eksempel, selvom det blikket møder, når jeg kigger ud af vinduerne, ikke efterlader mig med ret meget hopla…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Tora 25/01/2008 at 09:52

  Gode barn, de vet at med godt regntøy så er regnvær alltid verre når man er inne enn ute. Men for all del – når man skal være dame og slett ikke vil iføre seg det der olje(u)hyret, så er det helt pyton, og langt verre ute enn inne. Lykke til, håper dagen din skrider fram bedre enn den har begynt!

 • Reply Helle Holst 25/01/2008 at 16:39

  Da jeg forlod hjemmets trygge og lune rammer klokken meget meget tidligt i morgen tænkte jeg – at det er sådan en dag man glæder sig over ikke at være skraldemand eller cykelpost for den sags skyld. Men jeg forlod selvfølgelig også hjemmet i vores bil nummer 2:o)

  Håber at du og dine må få en skøn weekend med fuldt blus på brændeovnen og hygge på alle fronter.
  Og tusind tak for din hilsen – det varmede mere end du aner.

  Kh. Helle

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.