Jul, Krea, Pynt

SVÆVENDE SKALDEPANDE…

09/12/2007

img_7775.jpg

Jeg har ikke ryddet de sidste juleklippe-ting væk endnu, der er noget, jeg ikke nåede under gårsdagens udfoldeleser, og også nye ting er set ude i alverdens blogs, ting der kan transformeres til de materialer, der er tilgængelige her.

Denne her fidus er set et sted, syet i filt og så fin og nysseligt at se på, stedet husker jeg ikke længere, og måske ligner min slet ikke mere, det den oprindeligt var, men pyt, for den svæver pyntende her…

img_7776.jpg

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Anne (den anden af slagsen) 09/12/2007 at 16:50

  En tandpine med vinger…… Hvor er den da morsom den lille fyr, man bliver helt glad i maven af at se på ham, for det er da en ham, er det ikk’?

 • Reply Anne 09/12/2007 at 17:09

  Hmmm, han eller hun, det er vel en engel, er de ikke sådan ret intet-køns-agtige?
  Jeg har lige lavet et par stykker mere, og har egentlig ikke tænkt på det med tandpinen, i mit hoved er det mere marcipan-kinds-buttet…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.