Bloggen, For hjerte og sjæl

SMILER…

18/11/2007

smile…

Sanne B. har givet mig en “You make me smile”-pris, den er jeg rigtig glad for, hvem vil ikke gerne være med til at få andre til at føle sig godt tilpas og få dem til at bruge de postive ansigtsmuskler.

Tak for det, Sanne, you make me smile too…

Jeg har før sneget mig udenom, når sådanne priser skulle videregives, jeg her bare spredt med rund hånd, for der er så mange der fortjener, og når man vælger nogen, så vælges andre jo fra, og det er ikke det bedste jeg ved.

Men sådan skal det ikke være denne gang, jeg tager tyren ved hornene, og sætter navn på…

Fælles for de første 3 er, at det ikke kun er her ved min computerskærm, de får mig til at smile og blive varm indeni, for det er 3 kvinder, som jeg også har delt stunder med i den fysiske verden, timer i rigtigt godt selskab, der har fået mig til at sidde tilbage med masser af glæde i hjertet og kluk i grinemaven.

Hanne, du er for skøn, og jeg føler mig så heldig, fordi du er en del af mit hverdagsliv.

Jane, din hjertevarme og humor – I love it !

Anne, strøgtur i Århus med indbyggede kaffepauser og tid til fortrolig og åbenhjertig  snak, det gav smil  på læben og varme indeni.

Den sidste fortjener prisen lige så meget som de andre,  hun glæder mig med sine fantastiske billeder, køerne er slet ikke til at stå for.

Så smiler til dig også, Helle!

Der er så mange andre, der også er med til at sprede smil og glæde, men 4 er hvad, der kunne smiles videre til.

Og det er så hermed gjort…

You Might Also Like

6 Kommentarer

 • Reply Helle 18/11/2007 at 13:55

  Jeg har altid tænkt “sikke noget pjat” med de der priser, men det er nok fordi, jeg aldrig har fået en før 😉 Tusind tak Anne, jeg blev så glad, at jeg var lige ved at tude – øjnene er stadig våde. Jeg sender et stort kram til dig.

 • Reply Hanne 18/11/2007 at 16:12

  Tak Anne, det var det dejligste smil at modtage. Der gjorde du mig lige varm om hjertet. Jeg kan bare fortælle dig, at jeg nyder rigtig godt af dit selskab (og din dejlige families) og er rigtig glad for vores små impulsive møder.
  Vi forstår at “snighygge” gør vi 🙂

 • Reply Jane 19/11/2007 at 00:03

  Jeg takker også for prisen. Dejligt at kunne være med til at sprede smil. Var sikker på at det var noget jeg ville være nødt til at gruble og tænke over i laaaaang tid, men da jeg først sad der ved tastaturet gik det stort set helt af sig selv. Fik ret hurtigt sendt prisen videre ud i blogland… Fin idé.

 • Reply Dortheivalo 19/11/2007 at 01:56

  Hej Anne. Jeg ved, at du er blevet nomineret, men har nomineret dig alligevel, så du ved, at du også har en STOR stjerne heroppe på Grønland. Jeg har nomineret nogle ekstra, så du ikke skal føle dig forpligtiget til at nominere igen 😉

 • Reply anne(den anden af slagsen) 19/11/2007 at 11:16

  Jeg takker på det dybeste, og skal se om jeg til stadighed kan frembringe smil – vi kan jo snart gøre et forsøg igen?

 • Reply Anne 19/11/2007 at 16:55

  Velbekomme til jer, der fik, det var fuldt fortjent, i er nogle dejlige bloggere 🙂

  Og Dorthe, tak for endnu en nominering, det er rigtigt sødt af dig, jeg glæder mig over de søde ord, du har skrevet om bloggen her…

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.