For hjerte og sjæl, indenfor

TRØST…

27/10/2007

Pinocchino…

Selvforkælelse og trøst måtte der til, fordi det nu alligevel var lidt synd for mig i dag!

Jeg kunne ikke komme til BCs lagersalg, som jeg nu allerede hører alt for gode historier om!

Jeg kunne ikke komme til håndarbejdsmesse i Fredericia!

Og som prikken over i’et, så havde familien lagt planer for mig i de timer af eftermiddagen, hvor jeg troede, at jeg selv kunne råde, det var synd! For mig altså…

img_7079.jpg

Pinocchino blev købt som en lille plaster på såret, jeg måtte bare eje ham, den langnæsede lille nisse, der er et af årets julepåhit fra A di Alessi , som er Alessis billigere linie, “Top design – Pop price” siger de selv, altså varer til en pris for en bredere gruppe.

Jeg har haft ham ude af æske, og strøget ham blidt over det glatte porcelæn, men nu er han puttet igen, helt ned i æsken og langt ind i skabet, for det er alligevel en tand for tidligt til den slags tosserier.

Meeeen, om en måneds tid, så skal julekassen dæleme frem, og også Pinocchino, jeg ved lige hvor han skal stå…

img_7084.jpg

You Might Also Like

10 Kommentarer

 • Reply Hanne 27/10/2007 at 19:11

  Han er rigtig dejlig som nisse……..

 • Reply Marie-Louise 27/10/2007 at 21:08

  Han er altså også rigtig rigtig sød:-)

 • Reply Liselotte 27/10/2007 at 23:54

  Han er en sød trøst 🙂

  Ja, det var frygteligt omfangsrigt sådan at komme omkring BC Garn i dag. Jeg NÆGTER simpelthen at røbe hvor meget der røg med hjem i bagagerummet, men hold da op, som jeg synes der var gode ting at hente dernede. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg har været afsted 🙂

 • Reply Anne 28/10/2007 at 08:37

  Ja, han er fin, er han, og passer så godt til alt det andet mærkelige, der er at finde her hos os 🙂

  Liselotte, lige så mget du NÆGTER, lige så SVÆRT er det for mig at holde fast i, at jeg ikke har brug for at køre til Kolding 😉
  Jeg fornemmer, at det er en meget dum beslutning jeg har taget…

 • Reply Liselotte 28/10/2007 at 09:16

  Jeg må sige, at jeg beundrer den standhaftighed, som kun varer et par timer endnu, for så er du garanteret at finde i Kolding 😉

 • Reply Anne 28/10/2007 at 09:30

  Hvis ikke lige jeg skulle mødes med de gamle seminarie-rødder til brunch, og bagefter til børnefødselsdag, SÅ….
  Meeeen, var det ikke noget med, at der var åbent til 17?!

 • Reply sylvia 28/10/2007 at 13:26

  Å, så uheldig du var, da! Men Pinnocchio er vel en søt trøst? Han er meget smuk! Og som jeg pleier å si til meg selv, når jeg ikke kan bli med på noe jeg har lyst til….neste gang blir det MIN tur!! Og det blir det nok!

 • Reply angelika 28/10/2007 at 15:29

  Han er godt nok uimodstaaelig – fatter naesten ikke at du kunne naenne at laegge ham i skuffen ;-))
  Strikkehilsner
  Angelika

 • Reply Tina - omme i London 28/10/2007 at 22:58

  Joesses, hvor er han bare NUTTET! Han maa vaere et rimeligt plaster paa saaret. 🙂

 • Reply Sansemættet 13/12/2009 at 16:35

  […] har set de fine juleting flere gange før, hos én der samler – og var allerede de gange blevet småforelsket, men altså aldrig før “holdt dem i […]

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.