Lidt af hvert

DET HAR SGU DA OGSÅ VÆRET ET KEDELIGT VEJR I DAG…

13/07/2014

Frøkenhat....

3 dage væk hjemmefra.
3 sure kommentarer til godkendelse.

Jeg vidste ærlig talt ikke, om jeg skulle grine eller græde, da jeg havde læst dem. Men det blev det første tilsat et skuldertræk, for ærgerlige tårer og syrlige miner ligger ikke rigtigt til mig.
Men jeg vil gerne knytte et par ord til kommentarerne, som en – selvfølgelig – anonym læser har skrevet, for helt upåtalte skal de ikke stå. Jeg godkender dem ikke i maskinhuset, for jeg gider ærlig talt ikke ha’ dem til at fylde unødigt ved det indlæg, hvortil de er skrevet, men de kommer her i rå og uredigeret udgave.

Kommentar 1
“Tja…Jeg ved nu ikke. Dersom tiden ikke er til det, så stop blog. P.t. ses jo mange mange bloggere, der angler efter bekræftelse på, at de skal fortsætte.
Hvorfor de ikke blot beslutter sig til at stoppe, er vel fordi de ønsker at blive bekræftet i, at de har en mission i livet, der glæder deres læsere, og derved kan blive bekræftet i, at de er noget særligt ?”

Tja – jeg ved nu heller ikke.
Har man ikke lov at synes, at man har et travlt liv, men alligevel bruge lidt af det på at skrive, dele, glædes, forundres, reflektere og oplyses ved at blogge?
Min mission i livet? Den har i alle tilfælde ikke noget med bloggen at gøre!
Noget særligt? Det er vi vel alle på hver vores måde!
Jeg holder ikke op med at blogge, fordi jeg har travlt, jeg skriver måske ikke så meget eller så ofte, men jeg skriver og jeg elsker det. Og at andre så også kan finde fornøjelse ved at læse med her, det er en ekstra og meget meget dejlig bonus.

Kommentar 2
“Og NU! Har du jo faktisk i dine indlæg over det sidste år “truet” med det.”

Nej – det har jeg IKKE! Jeg truer meget meget sjældent med noget som helst, jeg beslutter mig og så gennemfører jeg.
Ja – jeg har skrevet om, at tiden ikke er så “omfangsrig” som den var engang og at brugen af de hurtigere platforme skubber det mere langsommelige skriveri lidt af banen. Men jeg har også skrevet om alle de glæder, som jeg synes bloggeriet giver og om hvorfor jeg er stålsat på at holde fast i det.

Kommentar 3
“Hvad er det du higer efter med denne blog?”

Intet!
Jeg higer ikke efter noget, for nu er det faktisk sådan, at jeg er et menneske, der er meget taknemmelig for det jeg har og tilfreds og lykkelig med mit liv, med min måde at være i verden på, med mine relationer og mine kompetencer.
Ja undskyld mig – det lyder måske en anelse selvfedt – men sådan er det. Jeg er TILFREDS og så higer man vel ikke.
Det skulle da lige være efter en fuldfed flødeis på en varm sommerdag og efter at komme i gang med noget af det, som ligger og venter lige om hjørnet…

Men hvad higer du mon efter, du anonyme, som følte trang til at skrive disse tre kommentarer i dag?
Troede du, at du ville give mig en mental mavepumper? Få mig til at føle mig ussel og utroværdig?
Tænkte du, at det var på sin plads, at du lige fik smækket mig på plads her på min egen blog, hvor du kommer af egen fri vilje?
Higer du efter at såre, så du kan stå oven på dem, som du har trådt ned og derved føle dig større?

Du er utilfreds med mig og andre bloggere, fair nok, det har du helt ret til at være, men det er da spild af tid så at komme forbi. Det er ikke sundt for dig sådan at sidde der på den anden side af skærmen og hidse dig op over vores “higen” og utilstrækkelighed.

Du har sendt dine tre kommentarer hen over en halv times tid, kan jeg se, det synes jeg er lang tid at sidde og være i dårligt humør over et menneske, som man slet ikke har en relation til.
Men bevares – tiden er jo din.

Og måske var søndagen bare dum for dig.
Vejret har jo i alle tilfælde været kedeligt.
Surt hvis man lige havde glædet sig til en ægte dejlig solskins juli søndag.
Måske var det bare derfor…

You Might Also Like

73 Kommentarer

 • Reply Joan 13/07/2014 at 22:07

  Sikke kloge og gode ‘svar på tiltale’
  At nogen dog har lyst til, og synes at have brug (og tillade sig) – at skrive sådan til dig…..
  Nyd din sommerferie!
  Kh Joan

  • Reply Anne 16/07/2014 at 10:56

   Jeg nyder min ferie, Joan, og bruger ikke mere energi på den “pæne” henvendelse, havde dog lige brug for at svare 🙂

 • Reply Pia 13/07/2014 at 22:09

  Jeg elsker dine refleksioner og din tilgang til livet for ikke at tale om måden du tackler kritik på. Keep up the good spirit ??

  • Reply Anne 16/07/2014 at 10:57

   I will – jeg lader mig ikke lige sådan kue, Pia 😉

 • Reply Marianne 13/07/2014 at 22:11

  Der er da vist nogle der lider af et eller andet – det er da ok, men hvor er det flovt at de ikke vil stå ved deres udtalelser.
  Et eller andet sted inde i mig er der en der siger – hår de overhovedet læst hvad du skriver !? Og kan man ikke li’ lugten i bageriet så kan man da blive væk !

  Hilsen fra en der glæder sig over du har tid og lyst til at skrive tanker, følelser og oplevelser – Marianne

  Og så forøvrigt – R i g t i g G o d. F e r i e :0))

  • Reply Anne 16/07/2014 at 10:59

   Jeg synes også, at man bør stå ved sine udtalelser, det er så fejt at gemme sig på den måde.
   Og jeg har nu også en fornemmelse af, at der ikke er blevet nærlæst men bare skimmet og draget for hurtige konklusioner, men fred være med det.
   Også god ferie til dig…

 • Reply Ulla Røjkjær 13/07/2014 at 22:28

  Godt brølt Løveinde<3

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:00

   Jeg kunne ikke la’ vær’, Ulla, jeg gider faktisk ikke, at folk ikke opfører sig ordentligt her på siden…

 • Reply Lene Henriksen 13/07/2014 at 22:34

  “if people tries to bring you down, it only means that you are above them!” Ja, utroligt hvad nogen vil bruge deres tid på…. Jeg nyder at kigge forbi din blog, prøver at lære lidt og nyder billeder og tekst. Rigtig god sommer til dig og dine piger ????????????????

 • Reply Lene Henriksen 13/07/2014 at 22:35

  Hov, ved ikke hvor alle ?????? Kom fra? Skulle have været en masse smilier 😉

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:00

   Tak for gode ord og spørgsmålstegn og smilies, Lene 🙂

 • Reply Jeanette 13/07/2014 at 22:48

  Du skriver så fint Anne og dette var ingen undtagelse 🙂 Thumps up! <3

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:01

   Tak, Jeanette, jeg forsøger. Her skal være rart at være og det er der kun, hvis der hersker en ordentlig tone…

 • Reply Annie 13/07/2014 at 22:52

  Nyd nu sommeren, sure kommentarer ud til højre
  Hilsen en glad læser der sjældent kommentere men bar nyder dit skriveri og gode opskrifter
  Annie

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:01

   Jeg nyder, Annie, der skal sgi mere til at få mig ned med hovedet 🙂

 • Reply Eva 13/07/2014 at 22:53

  Man kan undre sig….., men det er nok vejret.
  Rigtig smukt billede, forresten .

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:02

   Vejret har en stærk indflydelse på mange ting, Eva 😀

 • Reply Kim 13/07/2014 at 22:54

  Mennesker der er misundelige overfor andre findes altid. Bliv endelig ved med at skrive, vi er mange der læser med og syns godt om det du skriver!

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:03

   Jeg holder ikke op, Kim, og da SLET ikke fordi der er én, som sender galde efter mig…

 • Reply Malene 13/07/2014 at 23:00

  Føj da, jeg har endnu den slags sure maveopstød til “gode” i mit blogliv. Jeg er glad for du er både her og på IG når tiden er til det.

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:03

   Glæd du dig over det, Malene, det er så irriterende at få de gnavne kommentarer, når man faktisk forsøger at optræde ordentligt…

 • Reply Lisbeth Vissing 13/07/2014 at 23:04

  Godt brølt. Rigtig god ferie til dig og dine. Tak for en altid givende blog. Både med ord og billeder. ????????????

 • Reply Lisbeth Vissing 13/07/2014 at 23:04

  Ups her kom også spørgsmålstegn i stedet for smileys.

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:04

   Det går fint med både ? og 🙂 Lisbeth, også god sommer til dig…

 • Reply Dina 13/07/2014 at 23:05

  Anne, du skal bare glemme sådanne gykkelykker – og FORTSÆTTE din gode blog.

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:04

   Haha, Dina, gykkelykke – det ord skal helt klart indlemmes her…

 • Reply Lisbeth Vissing 13/07/2014 at 23:05

  Godt brølt. Rigtig god ferie til dig og dine. Tak for en altid givende blog. Både med ord og billeder. ????????????

 • Reply diana rose 13/07/2014 at 23:10

  Kære Anne. Jeg kan ikke se problemet – folk kan da bare læse dine “klummer” – når de er der, og finde andre græsgange og bloggere, de dage, der er stille. Men jeg længes, venter og læser gerne – når du har tid, lyst og overskud, og forstår til fulde, hvis der engang imellem bliver lidt langt mellem snapsene.
  Du er vel et menneske, som vi andre – nogle dage har vi mere lyst og overskud, end andre er lampen slukket. Glæd dig til din ferie med vennerne fra Gug. Knus fra Diana i Ebeltoft

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:07

   Det er præcis lige det, som jeg tænker, Diana, hvorfor komme forbi og irriteres, når man bare kan lade vær’, jeg forstår det ikke.
   Og ja – jeg er bare et menneske, et helt almindeligt et af slagsen, med gode dage og mindre gode dage og jeg bliver da ramt, når nogen på den måde skriver surt og grimt til mig…

 • Reply Solveig 13/07/2014 at 23:54

  Gode svar! Eg likar godt å komme innom bloggen din, då eg synes du skriv godt og reflektert over tema som eg kan kjenne meg att i. Det er difor ei glede å vere innom her, og vi vel heilt fritt om vi vil bruke tid på det. Ja, faktisk står vi vel heilt fritt til å bestemme kva vi vil bruke tida vår på, til ei kvar tid…… Ha ein strålande ferie med mange solskinsdagar med og utan is…. ????????

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:09

   Tak, Solveig, du skal altid være velkommen her, med din sol og varme og gode ord.
   Og ja – is skal der til, mange af dem, også god ferie til dig…

 • Reply Heidi Kjeldgaard 14/07/2014 at 02:23

  Det er da ganske frilvligt at følge og ikke mindst læse din blog,Anne !?! Så den anonyme kan da
  bare fedte af,

  Farvel- auf viedersehen- goodbye!!!!!

  Livet er for kort til mavesure utilfredse læsere

  Kram til dig! JEG nyder ihvertfald dit skriv, hver eneste gang 🙂

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:10

   Nemlig, Heidi, bye bye og so long, sådan må det være.
   Kram tilbage…

 • Reply Anne - Marie Søgaard 14/07/2014 at 05:33

  Hej Anne
  Jeg kender dig ikke personligt, men læser din blog med glæde. Du kan det der med ord, og på en utrolig flot måde beskrive og finde ord for følelser, jeg vil ha svært ved SÅ præsis at beskrive . Tak for det – det giver anledning g til smil på læben, glæde over livet, men også reflektions og viden.
  De der ikke har lyst til at læse din blog, kan jo blot lade være. Det er ok at man en gang imellem reflettere over det man bruger sin tid på, uden at det handler om at man selv vil bekræftes. Selve skrive processen hjælper ofte i sig selv. Goddag til dig glæder mig til næste indlæg fra dig

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:21

   Tak, Anne-Marie, jeg skriver videre, med glæde og med den hyppighed, som livet giver mulighed for…

 • Reply Laila 14/07/2014 at 05:47

  En god og dejlig veninde fortalte i godt selskab om et nyt ord, eller måske et begreb? Surstråler! En person som simpelthen bare er en surstråler, som ikke giver positiv energi fra sig. Du har lige mødt en Anne 😉
  Giv endelig ikke slip hverken her eller der, så længe du har lyst og tiden til det. Og lad ikke en surstråler såre dig, det er personen ikke værd.
  Jeg følger nysgerrigt med både her og på IG, og har gjort det her i flere år, måske lidt anonymt fra min side, bare nydt at kigge med, og aldrig med nogen tom fornemmelse. Om det har været op eller ned, har jeg altid kunnet tage noget med, og faktisk huske mange af dine indlæg flere år efter.
  God vind og må vejret blive bedre i dag 😉

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:23

   Surstråler, that was a good vending, Laila, vi husker den til et andet afsnit.
   Jeg glædes over din feedback, det er rigtigt dejligt at vide, at noget af det, som skrives og læses her, kan tages med videre ud i livet, tak.
   Og i dag er vejret dejligt, slet ikke til surstråler og andre energislugere…

 • Reply K-V 14/07/2014 at 07:04

  Åh, Anne! Smid den mavesure over venstre skulder og tænk PYT!!
  PS jeg er vild med Lailas nye ord : Surstråler. Jeg kender den slags mennesker, og jeg samler IKKE på dem.

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:24

   Jeg er heller ikke fan af dem, K-V, og er ret god til at få dem ud af systemnet…

 • Reply Pia 14/07/2014 at 07:24

  Hej Anne.
  Skriv din blog når du kan, når du vil og som du vil. Det er altid så hyggeligt lige at slå et smut omkring din blog og læse med.
  Venlig hilsen Pi@

  • Reply Anne 16/07/2014 at 11:24

   Jeg skriver, Pi@, jeg kan slet ikke la’ vær…

 • Reply Susanne Lundsgaard 14/07/2014 at 07:30

  Hej Anne. Super dejlig blog du har. Jeg kan ikke forstå at den anonyme gider følge din blog når vedkommende er så utilfreds med den, – det er jo trods alt frivillig at følge din blog. Du skriver så vild dejlig. Faldt for flere år siden din blog pga dit strikkeri. Ha’ en god sommer – og glemt alt om de sure og negative kommentarer

  • Reply Anne 17/07/2014 at 09:53

   Jeg forstår det heller ikke, Susanne, jeg kunne ikke drømme om at læse med et sted, hvor jeg blev så irriteret, men hver mand/kvinde sine lyster 😉
   Også god sommer til dig…

 • Reply Sonnie 14/07/2014 at 07:48

  Hej Anne
  Du skriver så rigtigt og godt. Den slags kommentarer skal du ikke give betydning, da slet ikke for en anonym.
  God dag og ferie.

  • Reply Anne 17/07/2014 at 09:55

   Tak Sonnie 🙂
   Jeg giver dem nu heller ikke den store betydning, men synes heller ikke, at det er ok at være så vrissen og nedladende overfor fremmede mennesker uden at det bliver påtalt. Så det gjorde jeg og regner nu egentlig med, at hun holder op med at komme her forbi.
   Også god ferie til dig…

 • Reply Sylvia 14/07/2014 at 08:05

  Har man ikke noe fint å si, så ikke si det!
  At folk kan finne på å skrive slikt. Er jeg misfornøyd med en blogg jeg er innom, går jeg bare videre, herregud!!!!
  Jeg er ikke på FB, derfor blogger jeg desto mer. For å glede meg selv, og også for kanskje å glede noen andre.
  Men mest av alt, har jeg blitt kjent med, og også truffet IRL, de herligste mennesker man kan tenke seg, her inne……som man ikke hadde truffet ellers.
  Bare fortsett med det du gjør, på din måte. Det er jo derfor bloggen din er så hyggelig å komme til.
  Ha en herlig dag Anne!

  • Reply Anne 17/07/2014 at 09:57

   Tak, Sylvia, og jeg vil sige som dig, man har mulighed for at møde de herligste mennesker igennem blogge og andre elektroniske platforme, hvis man giver sig selv lov og holder et positivt fokus. Hurra for det.
   Og god sommer til dig…

 • Reply Mariane 14/07/2014 at 08:33

  Man kan da ikke sige andet end at det synd for de personer. Det er nok fordi at de ikke har det for godt selv, så de projektere deres følelser over på vedkommendes blog. Du er ikke den første eller den sidste der har disse udgydelser og det er jo en pragtfuld måde at takle tingene på. God vind <3
  Hilsen
  Mariane

  • Reply Anne 17/07/2014 at 09:57

   jamen det er da synd for dem, Mariane, meget endda. Men det er nu heller ikke rart for os andre, at det så skal gå ud over os, at nogen har ondt i livet…

 • Reply Monica 14/07/2014 at 08:34

  Nogen mennesker har meget ømme tæer af alt for små sko – og de har et meget begrænset udsyn af store skyklappere. Det er jo trist for dem, for livet er bare sjovere med frit udsyn og sko, der ikke klemmer.

  • Reply Anne 17/07/2014 at 09:59

   Livet er temmelig meget sjovere, når man lever med åbne øjne og åbent hjerte og en positiv tilgang til verden og de mennesker, som er i den…

 • Reply Lone Holst 14/07/2014 at 08:57

  Du gode menneske 😀

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:00

   Jeg måtte bare lige af med det, Lone 😉

 • Reply Karina Bækkelund 14/07/2014 at 09:07

  Jeg forstår ikke hvofor man gider skrive sådanne kommentarer på en blog. Så lad dog være med at læse med altså. I dont get it. Godt du ikke lader den dø Anne men tager den op

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:01

   Hvis den skulle dø, Karina, så skulle det fannerme ikke være pga af sådan et surt opstød, nej så skulle vi slutte af med flag og kager og en ordentlig glimmerraket…

 • Reply Tine Fuks 14/07/2014 at 15:20

  Touché !!! Eller hvordan det nu staves!! Hvorfor læster hun / han så din blog…?? Jeg nyder hvert eneste ord og billedet på din skønne blog og på IG.
  Du er et godt menneske med hjertet på rette sted. Jeg er fascineret at din måde at håndtere livet på ????

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:02

   Hun, Tine, må åbenbart nyde at sidde og lave en slags fejlfinding i noget, som hun i princippet kan være så uendelig ligeglad med. Spild af tid, hvis du spørger mig 😉

 • Reply Hanne 14/07/2014 at 15:48

  De andre har skrevet hvad der skal skrives, så jeg siger bare SÅDAN Anne 🙂

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:03

   Jamen så skriver jeg bare TAK, Hanne…

 • Reply Anne-Nette Nygaard 14/07/2014 at 15:50

  Lige præcis sådan skal man svare de 3 “sure opstød ” 🙂

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:07

   Sådan blev svaret i alle tilfælde, Anne-Nette…

 • Reply Karen aka bildestrom 14/07/2014 at 15:54

  Huffda, det var da en lei stank av de kommentarene. På med neseklype og spring forbi! Stå på, Anne, du er en stor gledesspreder og inspirator!! ??????????????????????????????????????????

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:07

   Huffda ja, Karen, det lugtede ikke så godt…

 • Reply Inge-Lilian 14/07/2014 at 18:55

  Sådanne nedgroede negle skal man ikke bruge sit kostbare tid på. Livet er for kort til den slags. Tak for en hyggelig blog, og rigtig god sommer til dig.

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:07

   Tak og i lige måde, Inge-Lilian…

 • Reply Sidsel 14/07/2014 at 20:43

  Jeg elsker dine ord, dine billeder, din måde at være i verden i. Det andet er bare ‘skidt-pyt’. Et mavesurt menneske, der synes at rønnebærene er sure…
  Forstår s** godt, at du ikke vil have det på dig!

  • Reply Anne 17/07/2014 at 10:08

   Den slags gider jeg bare ikke tage imod, Sidsel, sure mennesker må stå frem og være mere konkrete, hvis jeg skal tage dem alvorligt…

 • Reply Anne-Mette 14/07/2014 at 22:05

  Ja man forundres….. dejligt at du valgte at sætte lidt ord på dette osse! Tak for “hverken fugl eller fisk” – for billeder og ord. Ord som meget ofte giver stof til eftertanke!! God sommer herfra…

  • Reply Anne 17/07/2014 at 15:28

   Tak og i lige måde, Anne-Mette…

 • Reply Mette 16/07/2014 at 08:37

  Hej Anne,

  Du er vist ramlet ind i et menneske der på en eller anden måde har ondt i livet.

  Ikke om jeg fatter hvad den udløsende faktor har været for, at han eller hun har følt behov for at skrive sådan til dig. Men jeg bliver ked af det på jeres begges vegne. På dine, fordi det jo er et helt urimeligt indlæg – af de helt åbenlyse grunde. Og på brevskriverens, for det kan bare ikke være sjovt at være i hans eller hendes sko. En tanke kunne være, at det menneske har det rigtig skidt med sig selv, og i virkeligheden har brug for hjælp og støtte. Det håber jeg en dag han eller hun finder.

  Jeg nyder alle dine indlæg på bloggen – store som små. Og jeg glæder mig altid når min RSS fortæller, at der er nyt fra dig. Så selv om sådanne indlæg altid vil ramme os, lige meget hvor stærke vi er. Så taler alle kommentarerne på dette indlæg sig klare sprog. Vi glæder os alle til nyt fra dig.

  Mange glade kærlige hilsner til dig og dine,
  Mette

  • Reply Anne 17/07/2014 at 15:32

   Jeg tænker, at du har helt ret, Mette, afsenderen af de kommentarer kan ikke være tilpas i sit liv og kunne trænge til en hjælpende hånd. Den slags har jeg oftest stor tålmodighed, imødekommenhed og forståelse for, men lige her gik vedkommende bare et skridt for langt.
   Jeg tror at det, der trickede mig, var at jeg kunne se, at der var gået forholdsvis lang tid mellem kommentarerne, jeg blev provokeret af at vedkommende havde siddet og ulmet og været irriteret over tid i stedet for bare at smitte videre.
   Derfor dette indlæg, som også lukkede sagen for mig, jeg regner ikke med at høre noget fra den kant en anden gang.
   Gode hilsner tilbage til dig…

 • Reply Lone 16/07/2014 at 10:14

  Bliv ved!!

  • Reply Anne 17/07/2014 at 15:35

   Du kan være ganske rolig, Lone 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.