Lidt af hvert

SOMMERVEJR UDE – TRAVLHED INDE…

15/05/2014

Brombær to be...

Det er jo lige før, at det er ved at blive en dårlig vane, dette her med at poste små indlæg om, at livet løber og dagene render.
Jeg synes, at der er ved at tegne sig et billede?! Af for travlt, for meget, for søren.

Der er gang i den lige nu, rock i synagogen, raketter i skoene, vi suser afsted og der er 1000 bolde i luften og mange aftaler at holde.
Jeg har været afsted nordpå og hjælpe til hos de dejligste – og også travle – venner, flyttet kilometervis af garn og slået små og store beløb i kasseapparatet, jeg har passet job og den slags alvorlige forpligtelser og jeg har passet min familie.

Pigerne har travlt, foråret er præget af tests, eksaminer, lektier, møder og opstart af kørekort.
Gallafester, hue-køb, sommerfugle, stress-skænderier og masser af logistik…

Men i morgen er det fri dag med weekend bagefter.
SÅ skal vi samle op og hale ind på alt det, som forsømmes.

Men ALLERMEST skal jeg fragte Laura til den sidste eksamen på IB og være klar til at lade boblerne perle og huen smykke krøllerne, når hun bliver student kl 12.30 i morgen.
Det er vidunderligt – helt og aldeles fantastisk vidunderligt – og hun kan næsten ikke vente mere, nu skal der bindes sløjfe på 2 års vanvittigt slideri og pukkelarbejde.

Hun glæder sig, jeg glæder mig, søstrene glædes sig og i eftermiddag kommer mormor’en, som også glæder sig til at være den, der placerer den hvide hue på toppen af det krøllede hoved…

Og bagefter skal vi så flade ud og flyde og nyde.
Sommervejret, lettelsen over det, som falder på plads og i hak og så også alt det andet, som der jo i virkeligheden er at glædes over.

Og så kommer alle festerne, gæsterne, gaverne, tårerne, jublen og studenterugerne med kørsel, hurra og båt.
Livet er en fest.
Og ind imellem en hæsblæsende en af slagsen…

You Might Also Like

2 Kommentarer

 • Reply Camilla Vad 15/05/2014 at 14:48

  Kære Anne, det lyder festligt – også selvom det er travlt. Stort tillykke med studinen. Her bag den anden skærm tager vi snart imod 64 gæster til konfirmation, med et kagebord der er sønderjyder værdigt, middag og skrubafmad. Helt som datteren har ønsket 🙂 mangler bare lige at sy blonden på kjolen, få moussen på kagen og pyntet alle de andre kager. Alt for de kære børn…puha 😉

 • Reply Hanne 15/05/2014 at 15:19

  Tillykke med datteren 🙂
  Det er ingen sag at have travlt hvis det man har travlt med betyder noget for en og gør en glad 🙂

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.