Lidt af hvert

LØRDAG MED SNE PÅ…

18/01/2014

Perlehyacinter...

Her hos os kommer der ikke et særligt lys fra sneen i haven, jeg kan heller ikke høre de der helt særlige dæmpede lyde ud fra, som fortæller mig, at der er faldet sne, ingen fnug hvirvler under gadelampernes lys, her er ingen sne.

Absolut ingen sne, bare mørke og masser af regn.
Ikke et yndlingsvejr for mig, der elsker de hvide drys.

Senere i dag vil jeg sætte mig i bilen og køre mod sneen, jeg glæder mig, det bliver godt at få en følelse af, at det faktisk er vinter, mærke den kolde luft i næsen og se det helt særlige lys, som sneen giver landskabet.
Nu kunne man jo tænke, at det er tosset ligefrem at opsøge kørsel i sne, men jeg er frisk på det og har desuden en aftale med Amanda om, at jeg er den, der sørger for, at hun bliver transporteret til hygge og overnatning, hvis de da kommer til at sove, hos Oline i Gug.

Og jeg holder gerne den aftale, for den giver jo også mig mulighed for at tilbringe et par timer sammen med nogle mennesker, som jeg elsker. Og hvem ville sige nej til det?!

Så på med snesko og uldne trøjer og kurs mod nord…

Om nogle timer altså, for først venter lidt af det, som bliver skubbet foran os, når hverdagen brager.
Tøjvask, mails, gulvvask, “påpladslægning” af de dimser og dutter, som er blevet placeret på strategisk magelige steder rundt i huset og bare sådan generel oprydning og rengøring.

Om jeg gider?
Ærlig talt?
Ikke så meget!

Men jeg gider rigtigt godt at komme hjem til et glattet og duftende hus og tilbringe min rest-lørdag i sofaen med udsyn til ro og renlighed.
Og egentlig er jeg også fan af at ordne og sætte mentale flueben, især når jeg kan underholdes af god radio imens, så det er bare lige det der med at få sig rejst og få taget det første skridt.

Lige om lidt altså.
Først en kaffe og lidt nyhedslæsning.
Så lidt motion og sved.

Og så det andet.
Undervejs vil jeg bare glæde mig til vennevarme, strik, snak og lysende sne senere på dagen.

Rigtig god lørdag med eller uden hvidt…

You Might Also Like

7 Kommentarer

 • Reply Lene 18/01/2014 at 09:07

  God tur herop, her er Jørn ved at sætte sneploven foran traktoren, for ellers kan vi ikke få lastbiler og andre biler hen til os. Den offentlige vej er føget til, og vi er nederst på prioriteringslisten hos kommunen 🙂

 • Reply Laura 18/01/2014 at 09:09

  Så var det ærgeligt at jeg fik puttet det garn i postkassen, for hvis du skal til Gug, kommer du her forbi. God tur, og kør forsigtigt.

 • Reply Hanne 18/01/2014 at 09:12

  Jeg turde også godt tage turen med lidt af det hvide men her på Falster er der langt til de nærmeste hvide klatter så jeg drager på loppemarked i gråt, blæsende og lettere vådt vejr. Og det er nu heller ikk så ringe endda

 • Reply Liselotte 18/01/2014 at 09:42

  Vi sidder klar med varme drikke, uldne sokker og sne. Masser af sne 🙂

 • Reply Heidi Kjeldgaard 18/01/2014 at 09:45

  Når du nu alligevel skal op til sneen… Så må du altså gerne sende den sydpå. Her i Sønderborg regner det , og Louise på 7 sukker dybt hver eneste morgen, når der STADIG ingen sne er.

  God tur til Gug og kør forsigtig??

 • Reply Susanne 18/01/2014 at 13:14

  God fornøjelse i Gug hos verdens bedste garnpusher. Kør forsigtigt og rigtig god weekend.

 • Reply Sidsel 18/01/2014 at 13:52

  Rigtig god tur. Kør vildt forsigtigt. Det er spejlglat..

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.