Lidt af hvert

FORTSAT OPRYDNINGSARBEJDE…

13/04/2013

Amandas konfirmation 2010...

Bordkort...

Oprydning er dejligt, det kan jeg li’, sortering, glatte flader, udryddede bunker og tomme kasser.
Fysisk oprydning, mental oprydning, begge dele godt og også nødvendigt.

Jeg rydder stadig op i alle billederne på computeren.
Det er godt, men også tidskrævende og ind imellem en smule hårdt.

Der er minder, som springer på en, af den dejlige dejlige slags, og så er der også flashbacks til et dejligt hus, et mere ubekymret liv og et lille børneflok med ro og tro på det uforanderlige.

Jeg morer mig over billeder af små piger med strittende rottehaler, manglende fortænder og pudsige ansigtsudtryk.
Jeg beundrer smukke unge døtre på vej, på mærkedage, i tigerspring og store grin.
Jeg er en rig mor, ludfattig i pungen, men så rig så rig i den lille eksklusive flok af smukke børn, som jeg har mig…

I morgen skal vi alle 4 afsted til konfirmation hos nogle af vores bedste venner, vi skal forkæles med god mad og dejligt selskab og frihed til at gøre intet andet end vores bedste for at være gode gæster.

Jeg ånder lettet over, at det i morgen er andre end jeg, der har ansvaret for en stor fest, jeg har taget min del og nyder, at der går et år før, at der skal holdes studentergilde for den mellemste.
Men sidder jo så lige nu og kommer i tanke om, at året efter er der én, der bliver 50, én, der bliver 30, én, der bliver 20 og én, der bliver student.

My oh my –
jeg gætter på, at jeg ikke får lov at skippe ansvaret for en flok fester i 2015.
Men hvad, mon ikke også det går? Jeg har træningen og de gamle lister over udstyr, indkøb, gæster, mængder og muligheder.

Godt at jeg ikke har ryddet dem alt for godt op og ud i skraldespanden.
Og godt at det er mig, der nu fortsætter oprydningsarbejdet i vores fotos og dermed har råderetten over skraldespanden her, når jeg støder på mindre flatterende fotos af mig selv…

You Might Also Like

12 Kommentarer

 • Reply Charlotte Illum 13/04/2013 at 11:34

  jeg tog oprydning på loft og i skur igår.. var fysisk og mentalt slidt bagefter – men idag er jeg fyldt – nyder livet hvor jeg er – mærker at meget jeg har slæbt med er væk.. igår var det mig der havde råderetten over “skraldespanden”..

  • Reply Anne 14/04/2013 at 21:02

   Det er SÅ fedt at rydde op, Charlotte, det frigiver både plads og masser af energi…

 • Reply Gitte K 13/04/2013 at 12:16

  Her trænger især vores kontor til en ordentlig overhaling, men jeg ved det bliver noget at en opgaver, og derfor bliver jeg nok ved med at skubben det foran mig. De næste par år kommer der også til at være en del fester her i huset, inden for de næste to år har vi en 40 års fødselsdag, en konfirmation og et kobberbryllup. Sådan var det også for en 10-12 år siden, da havde vi en 30 års fødselsdage, et bryllup og to barnedøbe, da vi var færdig med den sidste barnedåb, kan jeg huske at vi åndede lette op og tænkte at nu varede det heldigvis nogle år til at vi skulle på den igen.

  • Reply Anne 14/04/2013 at 21:03

   Jeg elsker faktisk at rydde op og rydde ud, Gitte, men man skal lige i gang.

   Og ja, sikke en masse fester, som i også har liggende der foran jer…

 • Reply Anne Folehave 13/04/2013 at 14:28

  Åh..ja der er mange måder at føle sig rig på. Kender ude mærket det der med oprydning.Både på den ene og den anden måde. God weekend

  • Reply Anne 14/04/2013 at 21:04

   Rigdom kommer i lige så mange indpakninger som lykke gør, Anne, vi skal bare ha’ øje for det.

   Også god weekend til dig, selvom den jo faktisk er slut…

 • Reply Laura 13/04/2013 at 22:54

  Det lyder skønt med erfaring og ekspertise udi festafvikling. Det er også en rigdom. Jeg er i øjeblikket bagud med et bryllup, to gange barnedåb og en indflytterfest. Det er ikke lige blevet til noget, men det må det hellere, for livet er da faktisk værd at fejre.

  • Reply Anne 14/04/2013 at 21:05

   Jeg er knaldhård til at planlægge og afvikle en fest, Laura, ville ønske at jeg havde råd til mange flere af slagsen.

   Og JA –
   livet er sgi værd at fejre…

 • Reply hanne 14/04/2013 at 19:22

  Du er da rig på den gode måde !!. Heldigvis er det altid mig der fotograferer her i biksen, så der er meget få billeder af undertegnede 😉 Hvilket bringer mig frem til en bøn: du tager fantiske billeder. Er du i besiddelse af et super kamera, eller er du en af dem der er gode til at nørde med dem i et fotoprogram? Jeg spørger fordi jeg skal ha købt nyt kamera og gerne vil ha en anbefaling, hvis du er en af de førstnævnte, og hvis du gider 🙂
  knus hanne

  • Reply Anne 14/04/2013 at 21:11

   Jeg har ikke et specielt fantastisk kamera, Hanne, jeg har et Olympus spejlrefleks og det er ikke af den nyeste slags, men dog digitalt og med mange funktioner.
   Jeg fotograferer altid på auto og bruger ikke energi på at sætte mig ind i hvidbalance og lukketid, det har ikke haft min interesse, jeg vil bare fange momenterne.
   Jeg ved intet om at bruge billedbehandling ud over en gang autocorrect og det bruger jeg vel i gennemsnit på hver 250. foto.

   Jeg tror egentlig bare, at jeg har et godt øje for motiv, farver og lys og så har jeg selvfølgelig også taget rigtigt rigtigt mange fotos i de 7 år jeg har haft bloggen og øvelse gør engang imellem noget, der kunne minde som mester. Ikke at jeg er det, men jeg er vel heller ikke helt grøn mere.

   Der findes flere fine hybridkameraer, bl.a. fra Nikon, knap så store som spejlrefleks men med meget god optik og mange muligheder.
   Held og lykke med jagten på et nyt og dejligt kamera…

 • Reply Mette A 14/04/2013 at 20:44

  Følger dig stadig… Lige her….
  – glemmer aldrig snakke og the ved langbordet.
  Du er noget ganske særligt….. Også for mig.
  Knus.

  • Reply Anne 14/04/2013 at 21:12

   Tak og i lige måde da.
   Mys til dig Mette A.

   Langbordet har jeg ikke, men jeg har et nyt bord med plads til snak, du er altid velkommen…

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.